Apple: Οι πωλήσεις στην Κίνα παρουσίασαν πτώση 30%

Apple, Apple: Οι πωλήσεις στην Κίνα παρουσίασαν πτώση 30%

Οι πωλήσεις της Apple στην Κίνα μειώθηκαν και η τάση θα συνεχιστεί το 2024, σύμφωνα με αναλυτές της Jefferies, που επικαλούνται το Bloomberg. Η σειρά iPhone 15 είχε ένα ασυνήθιστα αργό ξεκίνημα, το οποίο οδήγησε σε πτώση 30% από έτος σε έτος.

Στον αντίποδα, η Huawei πέτυχε εντυπωσιακούς αριθμούς ανάπτυξης, χάρη στη σειρά Mate 60 που ήταν εξαιρετικά πετυχημένη εντός συνόρων.

Η κυκλοφορία του iPhone 15 έγινε μόλις δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του Mate 60 Pro. Οι αναλυτές υποστήριξαν ότι για λόγους πατριωτισμού οι καταναλωτές επέλεξαν τη ναυαρχίδα της Huawei με τον νέο Made-in-China επεξεργαστή, ο οποίος δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί επίσημα από τους αξιωματούχους της εταιρείας.

Η Jefferies υπολόγισε 35 εκατομμύρια αποστολές για τη Huawei, οι οποίες θα μπορούσαν να ήταν ακόμη περισσότερες αν δεν υπήρχαν κάποιοι περιορισμοί στην προσφορά.

Η διψήφια πτώση της Apple προβλέπεται να συνεχιστεί και το επόμενο έτος. Πολλές προσφορές σε iPhone εντοπίστηκαν την περασμένη εβδομάδα σε διάφορες διαδικτυακές πύλες αγορών αλλά αυτό φάνηκε να μην προωθεί επαρκώς τις πωλήσεις.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Θέλετε να μου μαυρίσετε την ψυχή κύριοι μόλις που τέλειωσαν οι γιορτές που όλοι οι πιστοί ήταν αγκαλιά ευτυχισμένοι με τα διαμάντια της θεάς μας? ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ στους κίτρινους κομπλεξικούς haters που πληγώνουν έτσι το καμάρι μας!! Προσδοκώ ρεκόρ με το VISION PRO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Apple iPad Pro

iPad Pro (2024): Είναι πράγματι αυτή η χειρότερη διαφήμιση που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple;

Πολλή αρνητική κριτική έχει συγκεντρώσει σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης η πρώτη διαφήμιση που δημοσίευσε η Apple για το iPad Pro.

Gear Apple iPad Pro

iPad Pro (2024): Το πιο ακριβό μέχρι σήμερα – Το μοντέλο με τις κορυφαίες προδιαγραφές και όλα τα αξεσουάρ ξεπερνά τις 3.000 $

Τα ολοκαίνουργια μοντέλα iPad Pro της Apple κοστίζουν πάνω από 3.000 $ όταν είναι πλήρως διαμορφωμένα με όλες τις επιλογές και αξεσουάρ.

Gear Apple Apple Pencil iPad Pro

Όλα τα επίσημα βίντεο από την εκδήλωση της Apple την παρουσίαση των νέων iPad

Τσιπ Μ4, iPad Pro και iPad Air, Apple Pencil Pro και Magic Keyboard είναι μερικά από τα προϊόντα που παρουσίασε η Apple στο “Let Loose” event.

Gear Apple iPad Pro

Apple M4 chip: Με το ταχύτερο Νeural Engine που έχει κατασκευάσει η εταιρεία

Η Apple παρουσίασε επίσημα το τσιπ M4, το νεότερο σύστημά της σε τσιπ για τη σειρά iPad Pro 2024 που έρχεται με τον ταχύτερο Neural Engine.