Apple: Ετοιμάζει event για νέο Apple Watch και iPhone 4″ το Μάρτιο;

Έντονη φημολογία επικρατεί γύρω από την Apple σχετικά με τη διεξαγωγή event το Μάρτιο του νέου έτους για να παρουσιάσει το νέο Apple Watch αλλά και το iPhone με οθόνη 4 ιντσών. Με τον τρόπο αυτό θα τοποθετήσει το Apple Watch σε ετήσιο κύκλο αναβάθμισης, όπως γίνεται με τα iPhone κάθε Σεπτέμβρη τα τελευταία χρόνια.

Η όλη πληροφόρηση έρχεται από πηγή που εικάζεται ότι γνωρίζει τα πλάνα της Apple και αναφέρει πως ετοιμάζεται μεγάλο event το Μάρτιο, με το μυαλό όλων να πηγαίνει στο νέο Apple Watch και το iPhone με οθόνη 4 ιντσών που θα διαδεχθεί το iPhone 5s, και θα έχουμε να κάνουμε με μια συσκευή που θα διαθέτει τον επεξεργαστή Α9, που υπάρχει ήδη στα iPhone 6s και iPhone 6s Plus αλλά και την ύπαρξη του TouchID και υποστήριξη συναλλαγών μέσω του Apple Pay. Επίσης, γίνεται λόγος για παρουσίαση των νέων MacBook 12 ιντσών με οθόνη Retina, χωρίς να υπάρχει ακόμα κάποια επιβεβαίωση.

Αναφορικά με το επόμενο Apple Watch, η φημολογία κάνει λόγο ότι το “έξυπνο” ρολόι θα είναι εμφανησιακά το ίδιο με το προηγούμενο αλλά θα διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία που θα επιτρέπει τη χρήση του πέραν της μιας ημέρας. Επιπλέον, γίνεται λόγος και για την ύπαρξη εμπρόσθιας FaceTime κάμερας για την πραγματοποίηση FaceTime συνομιλιών μεταξύ του Apple Watch και των συσκευών που υποστηρίζουν αυτού του είδους τις συνομιλίες.

Είναι απορίας άξιο το τι άλλο θα δούμε στο φημολογούμενο event, μιας και πληροφορίες λένε ότι το νέο Apple Watch θα διαθέτει καλύτερη οθόνη για βελτιωμένη ορατότητα σε έντονη ηλιοφάνεια. Είδαμε επίσης την Apple να πειραματίζεται με αισθητήρες για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης και την ποσότητα οξυγόνου στο αίμα και είναι άγνωστο αν θα δούμε το επόμενο Apple Watch να εμπλουτίζεται με ακόμα περισσότερους αισθητήρες και χαρακτηριστικά.

apple, rumours, event, march, 2016, new, apple, watch, iPhone, Apple: Ετοιμάζει event για νέο Apple Watch και iPhone 4″ το Μάρτιο;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NZ

Να μας λείπει. Δυο μας φτάνουν
Ένα για τους developers, ένα για της παρουσίαση νέων προϊόντων. Δλδ ΕΛΕΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.