Apple: «Πλήγμα» στην παραγωγή iPhone – «Χάνει» 6 εκατ. συσκευές

Apple παραγωγή iPhone, Apple: «Πλήγμα» στην παραγωγή iPhone – «Χάνει» 6 εκατ. συσκευές

Μεγάλα προβλήματα φέρεται να έχει προκαλέσει στην Apple η ένταση που προκλήθηκε προ ημερών στο εργοστάσιο της Foxconn στην Ζενγκζού της Κίνας, καθώς δέχθηκε σημαντικό πλήγμα στην παραγωγή των iPhone.

Σύμφωνα με το Bloomberg, πολλά θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο η Foxconn μπορεί να περιορίσει τις αναταραχές στο εργοστάσιο και να επιστρέψει σε κανονικές συνθήκες παραγωγής των προϊόντων. Η περιοχή έχει βρεθεί στο επίκεντρο των διαδηλώσεων από άτομα που ζητούν τη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων που έχει επιβάλει η κυβέρνηση της Κίνας ενάντια στον κορονοϊό, στο πλαίσιο της πολιτικής μηδενικής ανοχής του Πεκίνου.

Η μονάδα της Ζενγκζού έχει δοκιμαστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα από αναταραχές που προκλήθηκαν από την αναζωπύρωση των κρουσμάτων του κορονοϊού, σε μια περιοχή που αποκαλείται iPhone City. Το τεράστιο εργοστασιακό συγκρότημα μπορεί να απασχολήσει έως και 200.000 εργαζομένους κατά την κορύφωση της παραγωγής των προϊόντων της Apple, ενώ πάνω από 20.000 εργαζόμενοι έχει αναφερθεί πως έχουν αποχωρήσει από το μεταποιητικό κέντρο μέσα στις τελευταίες εβδομάδες λόγω των αναταραχών.

Όπως μετέδωσε το Bloomerg, στελέχη της Apple και της Foxconn εκτιμούν πως η μείωση της παραγωγής κατά 6 εκατ. iPhone Pro θα μπορεί να αντισταθμιστεί εντός του 2023.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Φρέσκο νέο πιστοί μου! Ζεστό κ αχνιστό!! Όσοι εξοφλήσουν το 14 PROMAX έως 30/11 , κερδίζουν προτεραιότητα για το 15 PROMAX ( Εφόσον προκαταβάλουν κ ένα ταπεινό 300 ευρω με την παραγγελία και δεν μας ζαλίζουν στα Φορα για τιμες καπέλα, κ πότε θα παραλάβουν, έχει καθυστερήσει, παλιώνει και ακόμη δε το χω παρει να σελφάρω με τρανο κλπ υπηκόους)
ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΑΣΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ Ο ΜΗΛΙΤΗΣ ,ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ !
ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΙ ΑΛΗΤΗΣ Κ ΑΥΤΗ ΝΑ ΝΑΙ ΘΕΕΑΑΑ!!
Ενισχύστε μας λοιπόν, να πατάξουμε τους ταραξίες μπαχαλάκηδες, ώστε να έχετε έγκαιρα τα αντικείμενα του πόθου σας στα δακτυλάκια σας!!!

Ρουβικωνας Καλιφορνιας

Σε παρακολουθουμε στενα. Προσεχε τα βηματα σου

Trannos California

Και εγω τον παρακολουθω για copyrights

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 8a: Νέα στοιχεία προμηνύουν ότι έρχεται σύντομα

Το φημολογούμενο Pixel 8a εμφανίστηκε στον ιστότοπο της FCC, κάτι που δείχνει ότι η Google είναι έτοιμη να το κυκλοφορήσει.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.