Η Apple προχωρά την αντίστροφη ασύρματη φόρτιση για τα iPhone

Android Apple iPhone, Η Apple προχωρά την αντίστροφη ασύρματη φόρτιση για τα iPhone

H αντίστροφη ασύρματη φόρτιση είναι διαθέσιμη σε πολλά τηλέφωνα Android, με την Apple να ετοιμάζεται να τα υλοποιήσει για τις επερχόμενες συσκευές iPhone.

Από την κυκλοφορία της σειράς iPhone 11 το 2019, υπήρξαν εικασίες ότι τα ακουστικά της Apple κυκλοφόρησαν την ενεργοποίηση της λειτουργίας αντίστροφης φόρτισης. Αλλά δυστυχώς, μια τέτοια ενημέρωση δεν έφτασε ποτέ, ενώ η Apple δεν συμπεριέλαβε τη δυνατότητα στη σειρά iPhone 14.

Η εταιρεία εργάζεται σε μια διεπαφή χρήστη για αντίστροφη ασύρματη φόρτιση που είναι παρόμοια με τη διεπαφή χρήστη που χρησιμοποιείται με την πλατφόρμα μαγνητικής φόρτισης MagSafe της Apple που βασίζεται σε magnrt. Θα περιλαμβάνει ορισμένα κινούμενα σχέδια και ήχους που υποδεικνύουν ότι χρησιμοποιείται η δυνατότητα αντίστροφης ασύρματης φόρτισης.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i