Η Apple προειδοποιεί τους προμηθευτές για μείωση της ζήτησης της σειράς iPhone 13

, Η Apple προειδοποιεί τους προμηθευτές για μείωση της ζήτησης της σειράς iPhone 13

Σύμφωνα με πηγές του κλάδου που επικαλείται το Bloomberg, η Apple ενημέρωσε τους προμηθευτές της ότι η ζήτηση για τη σειρά iPhone 13 της έχει επιβραδυνθεί. Γι’αυτό και θα μειώσει περαιτέρω τις εκτιμήσεις παραγωγής. Προηγουμένως, η Apple μείωσε τις εκτιμήσεις παραγωγής iPhone για φέτος από 90 εκατομμύρια σε 80 εκατομμύρια λόγω της συνεχιζόμενης έλλειψης chipset και τώρα φαίνεται ότι αυτοί οι αριθμοί θα αναθεωρηθούν ξανά.

Ένας από τους μεγάλους λόγους για τους οποίους η Apple βλέπει μειωμένη ζήτηση είναι επειδή οι καταναλωτές αποφασίζουν να παραλείψουν να αγοράσουν τα δύσκολα στην αγορά iPhone. Παρά τους συνεχιζόμενους αγώνες, οι αναλυτές προβλέπουν μια περίοδο διακοπών ρεκόρ για την Apple με προβλεπόμενες συνολικές πωλήσεις στο τέταρτο τρίμηνο πάνω από 117 δισεκατομμύρια δολάρια ή 6% καλύτερες από την ίδια περίοδο πέρυσι. Οι βασικοί προμηθευτές εξαρτημάτων και οι συνεργάτες συναρμολόγησης της Apple δεν έχουν ακόμη σχολιάσει το θέμα.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

10 λόγοι για να περιμένετε το iPhone 17 της επόμενης χρονιάς

Μπορεί τώρα να περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 αλλά η Apple ετοιμάζει ήδη τις επόμενες γενιές και συνεργάζεται συνεχώς με προμηθευτές.

Internet Apple iPad Pro

iPad Pro (2024): Είναι πράγματι αυτή η χειρότερη διαφήμιση που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple;

Πολλή αρνητική κριτική έχει συγκεντρώσει σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης η πρώτη διαφήμιση που δημοσίευσε η Apple για το iPad Pro.

Gear Apple iPad Pro

iPad Pro (2024): Το πιο ακριβό μέχρι σήμερα – Το μοντέλο με τις κορυφαίες προδιαγραφές και όλα τα αξεσουάρ ξεπερνά τις 3.000 $

Τα ολοκαίνουργια μοντέλα iPad Pro της Apple κοστίζουν πάνω από 3.000 $ όταν είναι πλήρως διαμορφωμένα με όλες τις επιλογές και αξεσουάρ.

Gear Apple Apple Pencil iPad Pro

Όλα τα επίσημα βίντεο από την εκδήλωση της Apple την παρουσίαση των νέων iPad

Τσιπ Μ4, iPad Pro και iPad Air, Apple Pencil Pro και Magic Keyboard είναι μερικά από τα προϊόντα που παρουσίασε η Apple στο “Let Loose” event.