Apple: Ετοιμάζεται για το μεγάλο event 9 Σεπτεμβρίου

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ανακοίνωσε η Apple τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, με τα οποία μάλιστα κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ πωλήσεων. Την ερχόμενη Τετάρτη ετοιμάζεται για το “next big thing” που είναι τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus τα οποία έχουν πρωταγωνιστήσει σε αρκετά leaks.

Η Apple ξεκίνησε ήδη να ετοιμάζεται για το μεγάλο event το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Bill Graham Civic Auditorium στο Σαν Φρανσίσκο, βάζοντας τα πρώτα posters που όμως δεν μας δίνουν κάποια πληροφορία για τα νέα προιόντα που θα ανακοινώσει.

iPhone 6s και iPhone 6s Plus

Περιμένουμε να δούμε τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus τα οποία εξωτερικά δεν θα είναι διαφορετικά από τα περσινά iPhone, ούτε θα έχουν διαφορετικά μεγέθη. Όμως, η Apple φαίνεται πως έχει κάνει πιο ουσιαστικές αλλαγές. Μια από αυτές είναι η χρήση αλουμινίου series 700, για λόγους ανθεκτικότητας και να αποφύγει τις “περιπέτειες” που είχε πέρσι με τα iPhone 6 Plus να λυγίζουν στις τσέπες των χρηστών. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που φαίνεται ότι θα είναι λίγο πιο παχύ.

Επίσης, μαζί με τις αλλαγές που θα έρθουν σε επίπεδο software με το νέο ios 9, θα γίνουν αλλαγές και στο hardware. Περιμένουμε διπλάσια μνήμη RAM στα 2GB, επεξεργαστή Apple A9, βελτιωμένη κάμερα στα 12 Megapixel, μπροστά κάμερα 5 Megapixel. Φυσικά ένα από τα πιο πολυσυζητημένα χαρακτηριστικά είναι η προσθήκη τεχνολογίας Force Touch που επιτρέπει στην οθόνη να αντιλαμβάνεται τα διαφορετικά επίπεδα πίεσης και να αντιδρά ανάλογα.

iPad Pro

Πέρα από τα νέα iPhone τα οποία είναι λίγο πολύ αναμενόμενο ότι θα ανακοινωθούν, οι πληροφορίες λένε ότι θα έρθει και το iPad Pro το οποίο μας απασχολεί εδώ και 2 χρόνια περίπου, σε επίπεδο φημών.

Το iPad Pro θα είναι ένα 12ιντσο tablet που απευθύνεται σε επαγγελματίες, λέγεται ότι θα συνοδεύεται από γραφίδα, την ίδια τεχνολογία Force Touch και το νέο ios 9.

Παρά τις φήμες και τις διαρροές που έρχονται από έγκυρες πηγές, δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το τι θα ανακοινωθεί στις 9 του μήνα.

Τι θα θέλατε να δείτε από την Apple να αλλάζει;

Apple: Ετοιμάζεται για το μεγάλο event 9 Σεπτεμβρίου, Apple: Ετοιμάζεται για το μεγάλο event 9 Σεπτεμβρίου

Apple: Ετοιμάζεται για το μεγάλο event 9 Σεπτεμβρίου, Apple: Ετοιμάζεται για το μεγάλο event 9 Σεπτεμβρίου

Apple: Ετοιμάζεται για το μεγάλο event 9 Σεπτεμβρίου, Apple: Ετοιμάζεται για το μεγάλο event 9 Σεπτεμβρίου

Apple: Ετοιμάζεται για το μεγάλο event 9 Σεπτεμβρίου, Apple: Ετοιμάζεται για το μεγάλο event 9 Σεπτεμβρίου

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Μια μπαταρια να βγαζει ανετα 9 ωρες σε φουλ χρήση,σαν το sony z2 και τοτε θα ξανα παρω iphone

Gkoros247

Όλα όσα έβαλε η Apple μέσα στα φετινά iPhone 6/plus ειναι ωραία το μόνο πε ενόχλησε προσωπικά ειναι η μνήμη που θα ξεκινάει απο 16gb την ωρε που όλες οι εταιρίες ειναι στα 32gb.Αυτος πιστεύω θα ειναι ο κυριότερος λόγος που δεν θα ακολουθήσω το iPhone 6s Plus.(Κάτοχος iPhone 6 Plus 64gb)

Iraklis

Αυτή η μαλάκια του έλληνα θα τον δέρνει πάντα Για αιωνες στο ένα σας ξυνίζει το αλλος σας μυρίζει και δεν μας νοιάζει που δεν έχετε iPhone

Kostas

@Iraklis μας ζήτησε το techblog τι θα θέλαμε να αλλαξει η apple εσενα τι σε νοιαζει?αν δεν θελεις μην μπαινεις να διαβάζεις τι γραφουμε,αντε με ολους τους κομπλεξικους εδω μεσα,ουτε ποιο εξυπνο σε κανει ουτε ποιο μαγκα που εχεις iPhone,απο το πρωτο μεχρι το 5 περασαν ολες οι συσκευες απο τα χερια μου,μια μπαταρια να βγαζει ανετα την μερα θελουμε και οχι να το φορτιζουμε 2 φορες την ημερα

Lefteris

Εγώ δεν θελω να αλλάξει κάτι. Μου ειναι αρκετό αν κρατήσει ολα αυτά που εχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια σε αυτό το επίπεδο. Αν συνεχίσει όπως κανει τα τελευταία χρόνια, ολα θα πάνε καλα. Όσο για τα specs και εκει ειναι σίγουρος πως θα με αφήσει ικανοποιημένο.

9 Σεπτεβρη λοιπόν. Περιμένουμε με ανυπομονησία. 😀😃

Αντιγόνη Π.

Εγω ξερετε τι βλεπω οταν βγαινω? Οι συνομηλικοι μου με ενα κινητο ενσωματωμενο στο χερι κ το ματι μονιμα εκει κ οι συνομηλικες μου να κοιταζουν τους μεγαλύτερους που ασχολουνται με αλλα πιο βασικα πραγματα. κ δεν τρελαίνονται για το ποιο κινητο την εχει μεγαλυτερη την τεχνολογια Ειρήνη ημιν λοιπον.Ο καθενας οτι παιρνει το θεωρει καλύτερο.Μονο αυτο ισχυει.

DIREFEAR

Εγω θα ηθελα η apple να βγαλει το καινουργιο i-phone σε χρωμα σαπιο μηλο και με μπαταρια 1000mah!!! ;D

Λευτέρης

Εγώ θα ήθελα τουλάχιστον 13MP κάμερα, 2600mah μπαταρία και οθόνη Quad HD…πράγματα που δυστυχώς η Apple θα αργήσει να τα κάνει!

Φιλιπας

Ενταξει η λυση ειναι windows fone μην κουραζεστε να γραφετε αρθρα για την apole. Γινεται γραφικο

Γιωργος

Καλα κανει κ βγαζει 16gb αν εχεις mac , δεν εχει νοημα τα παραπανω .

Μάριος

Ποιό το νόημα να βγει iPad pro με iOS.. Βγάλτε το με OS X να γουστάρουμε.. Και μετά σου λέει θα προορίζεται για επαγγελματίες..

Arrow

Εγώ προσωπικά θα ήθελα λεπτότερα bezel!!!!!

ioannis

Windows phone που μπορείς να κανεις ένα οικοσύστημα μεσε χαμηλές τιμές και όχι με το μήλο που είναι πανάκριβο και το άλλο που έχεις μήλο και μιλάς από από το Skype και κανείς τις δουλειές σου από το office…..

pazzo

Αυτο που περιμένω πως και πως όμως είναι το iPad pro. Ανυπομονώ να δω εάν τελικά κανουν μια μίξη ios και osx κάνοντας το iPad κανονικό εργαλείο με πενακι για να μπορεί να ανταγωνισει η apple το surface της Microsoft. Νομίζω πως εκεί θα δείξει κάτι ώστε να εντυπωσιάσει. Αν και κάποιο leaks θα υπήρχε άμα έβγαινε κάτι τέτοιο..

eleni

Η μαγκιά της Apple θα ήταν,2GB μνήμη , 13mp, 3000 mha ,turbo charging
32 GB και όχι να αρχίζει από 16,και να ανοξεί το λειτουργικό της .
Θα ήθελα να δω τιμή 600 ευρώ Ελλάδα και 3 χρόνια εγγύηση.

Χαχαχαχαχαχ όνειρο ζω μη με ξυπνάτε. ..

Antonis

Filipa tha mas rixis ta malia..

Chris Original

Event για το next big iphone 6s. Υπομονη μεχρι τον Σεπτεβριο του 2017. Προς το παρον μου ηρθε ενα χασμουρητο..

giannis

Το μόνο που μεχαλάει είναι τα 16gb. Κατά τα άλλα έχω το 6 από την πρωτη μέρα κυκλοφορίας και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και με λιώσιμο σε χρήση.

anwnymous

Μετά την ανακάλυψη των μεγάλων οθονών πέρσι, φέτος έρχεται η ανακάλυψη των 2gb ram & των διψήφιων megapixel στην κάμερα wow!!!!
Άμα είσαι καινοτομός εταιρία ποτέ δεν σταματάς να ανοίγεις το δρόμο για τους υπόλοιπους.
Του χρόνου θα δείξει το δρόμο και για τα 32gb βασικής μνήμης & θα βάλει τα γυαλιά στους υπόλοιπους ακόμα μια φορά! well done apple.

Kalex1999

@anwnymous για το force touch δεν ειπες τίποτα ? Μόνο στην ειρωνία ο νους σου..

Γιαννης.

Εγω θα ηθελα η camera να εχει ενα αυτοματο night mode οπως το galaxy s6. Βαβαια υπαρχουν εφαρμογες που μπορεις να κανεις τα παντα ακομη και κλειστρο εος 1.2 και 2000 iso αλλα θα ηταν πολυ καλυτερα να τα εχει χωρις να κατεβαζεις καποιο προγραμμα

anwnymous

Καταρχήν πιο πολύ στο χιουμοριστικο ήθελα να το πάω & οχι στο ειρωνικό.
Σοβαρά λοιπον μιλώντας το force touch είναι όντως ενδιαφέρουσα τεχνολογία & το ξέχασα να το αναφέρω (λάθος μου), θα χει επίσης ενδιαφέρον να το δούμε και από τους υπολοίπους.
Η Apple έχει προσφέρει στο χωρο αυτό είναι αδιαμφισβητητο, οπως οτι ακομα και σημερα εχει θετικα(βλέπε αναβσθμισεις), από την άλλη οι τακτικές & το μάρκετινγκ που υιοθετει είναι προκαλουν το κοινο (λογικό) αίσθημα, όπως και οι απόψεις των fan της.

Αργυρης

Εγω προσωπικα θα θελα να μπει μεσα επιτελους αυτη η καμερα που προεξεχει στο iphone 6.Ειναι απαραδεκτο αυτο το πραγμα και το κανουν και αλλες εταιριες πχ samsung κλπ.Τι να το κανεις το λεπτο τηλεφωνο οταν το ακουμπας στο τραπεζι και παιζει τραμπαλα;χανει πολυ αποdesign ετσι…Επισης θα θελα να δω μικροτερα bezel δεξια αριστερα η οθονη και το μεγεθος της δε με πειραζει καθολου!Εχουμε καταντησει ολοι απαιτητικοι να θελουμε κινητα με μεγαλες οθονες και αναλυσεις 2κ και 4κ.Ελεος ρε παιδια γι αυτο και λεγεται κινητο για να μπορουμε να το μεταφερουμε και να το κραταμε με ευκολια!τωρα απο αποψη επεξεργαστη αν θα ναι 2 πυρηνο 3πυρηνο δε με απασχολει ποτε δεν ειχαν θεματα τα iphone μ αυτα.Σημασια εχει να διατηρησει την απλοτητα του λογισμικου και να τρεχει σωστα!Αλλα κιολας αυτο δε ζηταμε;να κανει πολλα και απλα χωρις προβληματα.Η τιμη του δε με αποσχολει και πολυ κλασικα θα ναι στο ταβανι αλλα θα το παρω με συμβολαιο οποτε ολα καλα 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i