Ταινία μικρού μήκους γυρισμένη με iPhone 7

Ένα μικρό φιλμ διάρκειας 11 λεπτών κυκλοφόρησε η Apple, στο πλαίσιο των προωθητικών της ενεργειών για το iPhone. Το φιλμ με τίτλο “Detour” είναι εξ’ολοκλήρου γυρισμένο με iPhone 7 από τον Μισέλ Γκοντρί, σκηνοθέτη της ταινίας “Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού”.

Apple ταινία, Ταινία μικρού μήκους γυρισμένη με iPhone 7

Το φιλμ εστιάζει σε μια Γαλλική οικογένεια που ξεκινούν για διακοπές. Στον δρόμο, το τρίκυκλο της μικρότερης κόρης πέφτει από το φορτηγό και εν συνεχεία, η ταινία ακολουθεί το τρίκυκλο και το πώς αυτό “προσπαθεί” να επιστρέψει στην κόρη.

Η ταινία είναι ανάλαφρη με ένα δραματικό τόνο να υποβόσκει αλλά εμπεριέχει κι ένα ηθικό δίδαγμα – μήνυμα στο τέλος. το φιλμ είναι γυρισμένο στα Γαλλικά, αλλά μπορείτε να το παρακολουθήσετε και χωρίς να γνωρίζετε Γαλλικά.

Η ταινία “συνοδεύεται” και με 6 μικρά βίντεο tutorial, τα οποία περιλαμβάνουν και συμβουλές για χρήση της κάμερας για τους χρήστες iPhone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill

Ολοοοοο σαχλαμαρες….
ολοι βγαζουν βιντεακια τανια γυρισμενη με 7+ ή σ8+ και στην πραγματικοτητα χρησιμοποιουνε τετοιο εξοπλισμο μαζι με το κινητο που κανεις δεν μπορει να εχει στο σπιτι του.
το κινητο ειναι μπαλαντερ σε ολο το φιλμινγκ

KnightRider

Νομίζουν πως δήθεν με αυτόν τον τρόπο θα μας πείσουν να πάρουμε iPhone – @Apple ξεκόλλα λίγο και καινοτόμησε, βγάλε κάτι καλό και επιτέλους δώσε την επιλογή να μην περιορίζεις.

VasiliS7edge

Το iOS είναι φτιαγμένο να κάτι 5 πραγματάκια σωστά και χωρίς προβλήματα μην ζητάτε καινοτομία.

Kostas

…και τρεις κλασικοί τύποι θα σπεύσουν να κράξουν οτιδήποτε αφορά την apple ! Μάλλον πρέπει να τα μαζεύουμε, έχει γίνει ενοχλητική εμπειρία όλο αυτό με τους haters!
Μέχρι και τον Μισέλ Γκοντρί είπαν σαχλαμάρα …ο άνθρωπος έχει όσκαρ σεναρίου και στο techblog τον είπαν σαχλαμάρα επειδή χρησιμοποίησε iPhone!
Δεν υπάρχει σωτήρια…

Manolis

δεν το κανει μονο η απλ.πριν χρονια γυριστηκε ενα φιλμακι με την καμερα του κλασσικου πλεου νοκια ν8.
αλλα σιγουρα δεν πιστευω με τιποτα πως τα παντα ειναι μονο με ενα τηλ.

Γιωργος Δασκ

Έχει καταντήσει αηδία να κράζετε όλοι το IPhone και την Apple αλήθεια..εσείς οι έξυπνοι που λέτε χρησιμοποιούν εξοπλισμό που κανείς Δν έχει σπίτι του έχετε δίκιο..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΙΝΙΑ όχι βιντεάκι σε όλες τις ταινίες αυτά γίνονται δεν περνεις απλά μια κάμερα και τραβάς!! Όσοι ξέρουν από βιντεογραφια και φωτογραφία θα καταλάβουν..επίσης δοκιμάστε λίγο το IPhone και μην λετε βλακείες κάθε φορά..ήμουν χρήστης Android ποσά χρόνια και το ξέρω απ εξω Τι Root τι custom recovery τα πάντα!! Έχω αλλάξει απ όλες τις εταιρίες LG Samsung Huawei Sony oneplus και τώρα έχω το IPhone 7..είναι κινητήρα Κ οποίος λέει το αντίθετο απλά δεν ξέρει

Μανώλης

το γύρισαν το φιλμάκι (12mp κάμερα, μια χαρά), το επεξεργάστηκαν (είναι δυνατόν με αυτή τη ποικιλία εφαρμογών) και το αποθήκευσαν σε ένα iPhone (ίσως μόνο στο 256GB σε μέτρια ποιότητα);;;;

ή το γύρισαν με iPhone και μετά τα υπόλοιπα τα επεξεργάστηκαν αλλού;;;

μάλλον το δεύτερο… 😉

KnightRider

@Kostas κράζουμε την Apple γιατί αυτό το πράγμα που κάνουν με τις διαφημίσεις τους και με το marketing τους γενικά τα παρουσιάζουν με έναν τρόπο λες και το iPhone είναι το μόνο κινητό στον κόσμο για να κάνεις κάποιες λειτουργίες + που είναι σαν να υποτιμάει τον κόσμο και να τον περνάει για τόσο χαζό λες και εμείς δεν ξέρουμε και είμαστε τόσο χαζοί.

Τώρα αυτό το πράγμα που διαφημίζουν με την ταινία μικρού μήκους με iPhone είναι λες και δεν μπορούν άλλα κινητά να το κάνουν + που είναι αρκετά επεξεργασμένο με προγράμματα του υπολογιστή (ειδικά στον ήχο που δήθεν είναι Stereo ενώ στην πραγματικότητα το iPhone ηχογραφεί Mono οπότε το Stereo είναι επεξεργασία και όχι πραγματικό)

Crazy

Οτι και να πείτε για την Apple 1.ειναι το καλυτερο κινητο μακραν ειδα και τα αντροιτ πηρα το σ8 πατάτα..και εχει το καλυτερο Marketing.οσο για τα πιξελ τόσα ξερεις τόσα λες.πες μου διαφορά 12;με 22;αυτο που παίζει ρόλο στην ποιότητα ειναι ο φακός.

giannogeorge

Ήταν ένα πολύ όμορφο φιλμάκι! Ας αφήσουμε την γκρίνια και ας περάσουμε καλά για 11 λεπτά.

bill

κοστακι εδω καλα καλα δεν μπορεις να διαβασεις, θα βγεις να μας την πεις κιολας? κανεις δεν ειπε σαχλαμαρα τον σκηνοθετη,επειδη δεν μπορεις να καταλαβεις οτι πηγαινε για το αρθρο δεν σ φταει κανεις κ οι αποδελοιποι σαχλαμαρες απο κατω που λενε μην κραζω την αππλε(Γιωργος Δασκ) αλλος που δεν ξερει να διαβαζει κ καθετε κ λεει σαχλαμαρες,επισης μας επισες εμας που δεν εχουμε ιφονε(κ ουτε προκειτε) οτι επειδη το λες εσυ εμεις δεν ξερουμε,το πιο σωστο θα ηταν αμα ηξερες εσυ δεν θα χες ιφονε αλλα τεσπα οτι βολευει τον καθενα. @KnightRider ελα τωρα αηδιες, καθεσαι κ αναρωτιεσαι οτι η αππλε περναει τον κοσμο για χαζο και τον υποτιμαει, ελα σε παρακαλωωω.. αν εχει κανει κατι σωστα και πετυχημενα η αππλε ειναι αυτο. εχει εμπορευματοποιησει την κοροιδια και το ψεμα και μπραβο της. @Crazy ειμαστε ολοι σιγουροι οτι πηγες κ πηρες το σ8 και μετα γυρισες στο ιφονε ουτε τυφλος δεν θα το κανε αυτο εχει λιωσει αυτη η καραμελα με ολα τα φανατικα παιδακια της αππλε που για να μην τους κραξουν λενε”οοο εχω παρει κ το σαμσουνγ και το htc και το 1+ και μπλα μπλα αλλα κατεληξα στο ιφονε” κανεις δεν τα πιστευει μην υποτιμας την… Συνέχεια »

ΝΙΚΟΣ

@bill super

giannis

Κλασικοί γραφικοί σχολιαστές….γράφει apple το άρθρο μπαίνουν κράζουν. Δεν βλεπουν τι γράφει…απλά κράζουν. Φυσικά οι μισοί από αυτούς, αν όχι όλοι, iphone δεν έχουν ακουμπήσει iphone για πάνω από 3 λεπτά συνεχόμενα.

wave

Παιδική χαρά ”η καραμελίτσα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i