Apple, έλυσε το πρόβλημα μπαταρίας του «μεγάλου» iPhone, στοχεύει 20 εκατ.;

Εδώ και καιρό ακούμε ότι η Apple θα κυκλοφορήσει το iPhone 6 σε 2 μεγέθη, το ένα 4.7 και το άλλο 5.5 ιντσών, πληροφορίες οι οποίες όπως φαίνεται επιβεβαιώθηκαν σήμερα από την Foxconn. Όμως ακούσαμε ότι τα δυο μοντέλα δεν θα κυκλοφορήσουν μαζί καθώς υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία του μεγάλου iPhone.

Έπρεπε να βρουν μπαταρία η οποία να μπορεί να χωρέσει στη συσκευή χωρίς να επηρεάσει το λεπτό design.

Τώρα λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα, η Apple φέρεται να βρήκε τη χρυσή τομή με μια μπαταρία η οποία θα έχει ικανοποιητική απόδοση χωρίς όμως να θυσιάσει το λεπτό design που θέλει να διατηρήσει στο επερχόμενο iPhone. H Apple θα συνεργαστεί με την κατασκευαστική Sunwoda Electronics ώστε να παράγει 20 εκατομμύρια μπαταρίες για την συσκευή. Σε αυτή την προσπάθεια θα συμβάλει και η Dynapack, ο κύριος κατασκευαστής μπαταριών για την Apple, αλλά η ίδια μόνη της φαίνεται να μην μπορούσε να ικανοποιήσει την ζήτηση.

Επομένως σύμφωνα με τα παραπάνω η Apple φέρεται να στοχεύει να φτιάξει 20 εκατομμύρια 5.5 ιντσών iPhone 6 μέσα στο 2014.

Εκτός από την μεγαλύτερη οθόνη, το iPhone 6 αναμένεται να είναι πιο λεπτό, να έχει πιο γρήγορο επεξεργαστή Α8 και καλύτερη κάμερα με optical και electronic image stabilization.
, Apple, έλυσε το πρόβλημα μπαταρίας του «μεγάλου» iPhone, στοχεύει 20 εκατ.;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KAFROS

Μάλλον οι γνωστές πληροφορίες-εικασίες που ακούμε κάθε χρόνο. Και προσωπικά δεν πιστεύω τίποτα. Έχω πολλές αμφιβολίες ακόμα και για τη λεγόμενη αύξηση του μεγέθους της οθόνης στις 4,7′-πόσο μάλλον στις 5,5′. Επιπλέον, ειναι δυνατόν να ζήτησε μόνο 20 εκατομμύρια κομμάτια από το υποτιθέμενο “μεγάλο” μοντέλο η apple? ούτε για ζητω δε φτανουνε, όχι για να καλυψουνε τις ανάγκες της αγοράς.
Να επισημάνω ότι πριν από λίγο καιρό ειχε γραφτεί ένα άρθρο στο 9to5 αν θυμάμαι καλά που ελέγχε τον αριθμό και την εγκυρότητα των φημών που γράφτηκαν μέσα σε ένα χρόνο για τα τότε επερχόμενα iPhone και iPad. Οι φήμες ήταν ακριβείς μόνο στο 55-60% των περιπτώσεων. Οι μισές σχεδόν δηλαδη ήταν παραμύθια.

iMihalisS

Πολύ ωραιο αυτό με το design δηλαδή άμα γίνει όσο λεπτό ειναι το iPod Touch 5th gen και με καλύτερη μπαταρία το κινητό θα ειναι φοβερό 😉

KostasB

Σορρυ που το γράφω εδώ. Απλά να αναφέρω ότι όπως φαίνεται παρουσιάστηκε το πρώτο smartphone με οθόνη από saphire! Το Vertu Signature Touch.

Nick77

Μακαρι να ηταν το καινουργιο iphone σα της φωτο του αρθρου!!

Boogey

Κάθε φορά λένε θα έχει θα έχει και στο τέλος απογοήτευση, εγώ πιστεύω οτι εκτός το μέγεθος στα υπόλοιπα ειναι είναι μια απο τα ίδια.

temasek

Ποιος θα το περίμενε ο αντίχειρας μεγάλωσε innovation

pantzos

Παιδιά είχα το iphone 4 έδωσα πριν μια ώρα ανταλλαγή με samsung ativ s το έχω λιόση στο youtube και στο παιχνίδι και έχει φάει 2%

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.