Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Apple FineWoven, Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.

Σε μια ανάρτηση στο X, ο Kosutami εξήγησε ότι η Apple σταμάτησε την παραγωγή αξεσουάρ FineWoven επειδή δεν είχαν μεγάλη αντοχή. Η εταιρεία ενδέχεται να προχωρήσει σε άλλο μη δερμάτινο υλικό για τα premium αξεσουάρ της στο μέλλον.

Ο leaker έχει αποκαλύψει ακριβείς πληροφορίες για τα αξεσουάρ FineWoven στο παρελθόν. Ήταν αυτός που αποκάλυψε τα σχέδια της Apple να εισαγάγει νέες ταινίες Apple Watch κατασκευασμένες από “υφαντό ύφασμα” πάνω από ένα μήνα πριν κάνουν το ντεμπούτο τους, καθώς και αντίστοιχες θήκες για iPhone. Ο Kosutami αποκάλυψε επίσης τις πρώτες εικόνες των αξεσουάρ FineWoven λίγο πριν την εκδήλωση στην οποία ανακοινώθηκαν επίσημα. Επομένως, οι πηγές του είναι καλές και θα πρέπει αυτά που λέει να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Η Apple σταμάτησε να πουλά δερμάτινα αξεσουάρ τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, αντικαθιστώντας τα με ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον υλικό “FineWoven” που η εταιρεία περιγράφει ως “πολυτελές και ανθεκτικό microtwill” κατασκευασμένο από 68% ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Οι θήκες iPhone FineWoven κοστίζουν 59 $, τα πορτοφόλια MagSafe 59 $, τα AirTag 35 $ και τα bands για το Apple Watch 99 $.

Τα αξεσουάρ αυτά δεν ευχαρίστησαν τους αγοραστές που έκαναν λόγο για κακή αντοχή και απογοητευτική ποιότητα. Τα αξεσουάρ FineWoven σε νέες χρωματικές επιλογές απουσίαζαν αισθητά από την ανοιξιάτικη συλλογή της Apple.

Εάν η Apple έχει πράγματι σταματήσει την παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, μπορεί να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να αρχίσει να εξαντλείται αισθητά το υπάρχον απόθεμα της εταιρείας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Φήμη το θέλει να έρχεται νωρίτερα από ότι περιμένουμε

Νέα φήμη θέλει την τιμή του Google Pixel 8a αυξημένη και την αποκάλυψή του να γίνεται νωρίτερα από το αναμενόμενο.