Apple: Θα κυκλοφορεί δύο σειρές iPhone κάθε χρόνο;

iPhone, Apple: Θα κυκλοφορεί δύο σειρές iPhone κάθε χρόνο;

Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά, η Apple σκοπεύει να αλλάξει τον ρυθμό κυκλοφορίας των iPhone, βγάζοντας δύο σειρές smartphones τον χρόνο, μία την άνοιξη και μία το φθινόπωρο.

Τι λένε οι αναλυτές

Από το 2011, που κυκλοφόρησε το iPhone 4s, η Apple βγάζει στην αγορά όλα της τα smartphones μαζί, το φθινόπωρο. Μάλιστα, διατηρεί σχεδόν σταθερή περίοδο διάθεσης τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Τώρα, ένας αναλυτής αναφέρει ότι η Apple από το 2021 θα κυκλοφορεί τα smartphones της σε δύο σειρές, μία θα βγαίνει στην αγορά την άνοιξη μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου, και η δεύτερη θα γίνεται διαθέσιμη το φθινόπωρο ανάμεσα στον Σεπτέμβριο και την εορταστική περίοδο.

Αν όντως η Apple ακολουθήσει τέτοια τακτική, τότε ο κύκλος κυκλοφορίας των iPhone θα θυμίζει αυτών των flagships της Samsung. Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια κυκλοφορεί συνήθως τα Galaxy S την άνοιξη και τη σειρά Note το φθινόπωρο.

Η Apple έχει κυκλοφορήσει smartphones την άνοιξη, αλλά ποτέ flagships. To iPhone SE βγήκε στην αγορά τον Μάρτιο και σύμφωνα με φήμες η παραγωγή του SE 2 ξεκινά τον Δεκέμβριο με στόχο να βγει στην αγορά τον Μάρτιο του 2020. Επιπλέον, η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει νέες αποχρώσεις στο κενό μεταξύ της διάθεσης των flagships, όπως το κόκκινο iPhone 8.

Ο αναλυτής τονίζει ότι η κυκλοφορία των iPhone σε δύο διαφορετικές περιόδους θα βοηθούσε στην εξομάλυνση των πωλήσεων τους. Προς το παρόν, τα smartphones της Apple πουλάνε κυρίως το δεύτερο εξάμηνο του έτους, διότι έχουν κυκλοφορήσει νέα μοντέλα.

Εάν η εταιρεία προσφέρει μερικές νέες εκδόσεις στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, τότε θα ενισχύσει τις μειωμένες πωλήσεις που παρουσιάζουν τα iPhone τους υπόλοιπους μήνες.

Τέλος, καθώς η Apple αυξάνει διαρκώς τα μοντέλα iPhone που κυκλοφορεί, θα ήταν αρκετά λογικό να μοιράσει τη διάθεση τους σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους, ανά έτος.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Επιτέλους , εισακούσθην!! Δεν γινόταν πιστοί μου άλλο. Ο Αρμάνι, ο Βερσάτσε η ντοκα καραν κορόϊδα είναι που έχουν 2 κολεξιόν τον χρόνο? όχι βέβαια. Και μάλιστα προτείνω να έχουμε κ μία τον Ιούνιο με πολύχρωμες θήκες, νέα ανοιχτά premium χρώματα για τόνωση των πωλήσεων Κ δώρο ένα update που θα απογειώνει την εμπειρία χρήσης της τρέχουσας έκδοσης του λειτουργικού.
Κάτι να γυρίσουν τα γραναζάκια της ενημέρωσης να σκάσουν οι HATERS που η θεά μας μας προσέχει και συνεχώς φροντίζει να διατηρεί up tο date το επαγγελματικό λειτουργικό IOS Ο ΘΕΟΣ . iOS ΙΣΧΥΡΟΣ , IOS ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ.
Από 9,5-10 πόσο βαθμολογείτε το IOS 13? Παρακαλώ τεκμηριώστε όπως μόνον εσείς ξέρετε 😉✌

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.