Apple: Θα κυκλοφορήσει έξι iPhone μέσα στο 2020;

, Apple: Θα κυκλοφορήσει έξι iPhone μέσα στο 2020;

Τον Σεπτέμβριο η Apple παρουσίασε τα τρία νέα της μοντέλα υπό την ονομασία iPhone 11 και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανικός κολοσσός εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη των επόμενων iPhone 12 τα οποία θα έχουν τρομερές αλλαγές σε σχέση με τα smartphone του 2019, ένα iPhone SE2 καθώς και ένα έκτο μοντέλο παρόμοιο με το SE2.

Σύμφωνα με μία πηγή, το νέο iPhone που θα μοιάζει με το SE2 (προς το παρόν έχει άγνωστη ονομασία), θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2020 ή στις αρχές του 2021 με ένα LCD display των 5.5 ή 6.1 ιντσών. Επιπλέον, η Apple φαίνεται πως υπέγραψε ξανά με την TSMC η οποία θα αναλάβει την ανάπτυξη του A14 ξεκινώντας όσο το δυνατόν συντομότερα.

Το chip αυτό θα είναι το πρώτο που θα επωφελείται από την 5nm αρχιτεκτονική αυξάνοντας τόσο την δύναμη όσο και την ενεργειακή απόδοση.

iPhone 12

Τα iPhone 12 λοιπόν, για όσους είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν περισσότερα χρήματα αφού το κόστος τους θα ανέβει θα ενσωματώνουν όλες τις νέες τεχνολογίες που η Apple αρνείται εδώ και καιρό πιθανόν με σκοπό την τελειοποίηση τους. Πιο συγκεκριμένα, τα νέα smartphone της Apple φημολογείται ότι θα έχουν μία long-range 3D camera, 120Hz ProMotion display, Touch-ID κάτω από την οθόνη καθώς και το νέο πολυσυζητημένο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, 5G.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2019

Κατάντησε ΑΗΔΙΑ αυτό με τις ανεβασμένες τιμές και την Apple.

I am

Που είναι οι εποχές που έβγαζε 2 και έκαναν πάταγο. Μου φαίνεται άσχημο μια εταιρία με τόση δύναμη που έβγαζε ένα έλεγε αν θέλετε και έτρεχαν όλοι και τώρα βγάζει για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και με το ζόρι πουλιούνται. Πέφτει αυτόματα η αξία των κινητών με αυτό που κάνει

Chris_BMW

Προσαρμογή στις απαιτήσεις της αγοράς λέγετε .
Και η BMW κάποτε έβγαζε 3,5,7 ,z3 , x5 …
Και τώρα βγάζει 15 μοντέλα .. Το ίδιο και η Mercedes.

ΑΝΔΡΕΑΣ

Η αγορά προσαρμόζεται στην Apple κ όχι το αντίθετο!! Απλά το innovation κ το επίπεδο τεχνολογίας της λατρεμένης θεάς μας δεν μπορεί να εγκλωβιστεί σε 2 ,3 μοντέλα. Πρέπει να έχουμε 6,7 μοντέλα κ φυσικά οι εκλεκτοί ακόλουθοι μας οφείλουν να προμηθεύονται ανελλιπώς& άνευ εξαιρέσως ΟΛΑ τα μοντέλα μας.
Apple rules just like Mercedes AMG F1 με τον ρόλο του τοτο γουλφ ο Τιμ Κουκ (Nick name Τοτός Κούκος για τους φίλους του)

Γιάννης Μπεμβές

Προσαρμογή στην κατακόρυφη πτώση πωλήσεων λέγεται βασικα

Chris_BMW

Α- ΚΡΙ- ΒΩΣ

Antonis13

Xiaomi κατάντησε η Apple ποιος να μας το λεγε

ifloros

Η Apple είναι η αγαπημένη μου εταιρεία κια ότι βγάζει είναι επιτυχία, έχω αγοράσει πολλά iphones /ipads/computers κάθε χρόνο αλλάζω μηχανάκια όπως κια τα εσώρουχα κάθε μέρα….τίμ μαγειρεύω σε αγαπώ…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.