Apple: Τρια iPhone το 2017- Το ένα έχει κωδική ονομασία Ferrari;

Η Apple τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει να κυκλοφορεί 2 μοντέλα του iPhone. Ξεκίνησε με τα iPhone 6 και 6 Plus, ακολούθησαν τα iPhone 6s και 6s Plus και φέτος ήρθαν τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Θεωρητικά το 2017 θα πρέπει να περιμένουμε τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus, όμως μιας και είναι τα 10α γενέθλια του iPhone τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο διαφορετικά. Αρχικά ακούγεται ότι μπορεί να πάμε σε iPhone 8 αντί για 7s. Η θεωρία αυτή στηρίζεται στο ότι μιας και φέτος δεν είδαμε μεγάλη αλλαγή εξωτερικά, θα την δούμε του χρόνου, επομένως δεν μπορεί να ονομαστεί iPhone 7s.

Οι σημερινές πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα λένε ότι η Apple θα φέρει του χρόνου τρεις αντί για δυο εκδόσεις του iPhone. Το έγγραφο που διέρρευσε online δείχνει ένα τρίτο μοντέλο, το οποίο έχει κωδική ονομασία “Ferrari” επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι η Apple θα φέρει του χρόνου OLED οθόνη στο iPhone.

Τα τρία iPhone αναφέρονται ως D20, D21 και D22, τα δυο πρώτα θα είναι τα κανονικά μοντέλα και το τρίτο, η ειδική έκδοση με borderless OLED οθόνη, κεντρικό κουμπί ενσωματωμένο στην οθόνη, κατασκευή από γυαλί και ασύρματη φόρτιση.

Οι πηγές από την γραμμή παραγωγής της Apple αναφέρουν ότι η logic board θα είναι χωρισμένη σε δυο κομμάτια, που συνδέονται μεταξύ τους με ένα καλώδιο. Το ένα κομμάτι θα περιέχει το βασικό hardaware όπως A11 chipset, NAND flash και το δεύτερο τα κομμάτια για την συνδεδιμότητα του κινητού. Επιπλέον, η υποδοχή της κάρτας SIM θα μεταφερθεί προς το κάτω μέρος της συσκευής για να ελευθερωθεί χώρος για άλλα κομμάτια.

Προς το παρόν να πούμε ότι οι πληροφορίες δεν είναι επιβεβαιωμένες και κρατάμε πολλές επιφυλάξεις. Έχουμε ακόμη μπροστά μας πάρα πολλούς μήνες μέχρι την επίσημη ανακοίνωση των νέων iPhones.

iphone ferrari, Apple: Τρια iPhone το 2017- Το ένα έχει κωδική ονομασία Ferrari;

iphone ferrari, Apple: Τρια iPhone το 2017- Το ένα έχει κωδική ονομασία Ferrari;

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Cabalerro

Φανταστειτε να βγαλει 3…το ενα με oled….ποσο θα εχει αυτο με την oled???1200€ στανταρακι και θα το πουλαει και ως καινοτομια….

giannis

Στο κάτω μέρος είναι τα ηχεία, το ακουστικό και το lightning, που θα χωρέσει το simtray? Πολλές οι φήμες και μέρος, μόνον, αυτών θα επιβεβαιωθούν. Όπως πάντα τον Μάιο που θα κυκλοφορήσουν και τα πρώτα leaks της συσκευής θα υπάρξει καλύτερη εικόνα.

Chris_BMW

giannis @ κάτι μου λέει φίλος οτι απο ολα αυτά που ανέφερες οτι υπάρχουν στο κάτω μέρος ,μάλλον θα λείπει η υποδοχή για lightning..

Ioannis ch.

Οι δικες μου πληροφοριες κανουν λογο για κωδικο με ονομασια ζασταβα

giannis

@Chris_BMW και η υποδοχή lightning που θα πάει?

Chris_BMW

giannis@ Εκεί που πήγε κ η υποδοχή για τα ακουστικά!…Ελέω ασύρματης φόρτισης και δηλώσεις των στελεχών της οτι ¨φανταζόμαστε ένα ασύρματο μέλλον¨ την έχω ικανή να την καταργήσει!

bezilys

Χαχαχαχα τι γίνεται εκεί στις εταιρίες ?τους τελείωσαν οι ιδέες και βάζουν μάρκες αυτοκίνητων μια Porsche τώρα μια Ferrari!

James

Μάλλον το Ferrari θα ειναι ιδιο με τα άλλα, αλλά σε κόκκινο. Είχε διαρρεύσει νομίζω μία φήμη για κόκκινο χρώμα.

Κάθε χρόνο διαρρέουν 800 φήμες κάθε εβδομάδα και στο τέλος παρουσιάζουν ένα ολόιδιο με το προηγούμενο με νέο επεξεργαστή, λίγο καλύτερη κάμερα, άντε και λίγη ραμ παραπάνω.

giannis

@Chris_BMW Άντε ασύρματη φόρτιση να το δεχθώ Και η συνδεση με υπολογιστή μόνο ασύρματα θα γίνεται? Βέβαια αν σκεφτείς ότι τα τελευταία Mac έχουν σαφώς λιγότερες υποδοχές, γενικά, ίσως να μας προορίζει μόνο σε ασύρματες συνδέσεις. Θα ήθελα να το δω αυτό.

lumia 1020

κ μιας π ξερς τοσα πολλα, για πεμε τα τζοκερ να παιξε μετα

Jimmyad

Πωπω αυτό που διαβάζεται ένα άρθρο και μετά δεν μπορείτε να καταλάβετε τι λέει με ξεπερνάει ,
Για κωδική ονομασία μιλάει όχι για ονομασία μοντέλου
Επίσης παρά τα φετινά αναμένεται το βαρύ περιπολικό της APPLE και όπως φαίνεται και λένε οι αναλυτές μετά το iPhone 8 σταματάει η ΕΡΑ των smartphones (ελπίζω πως δεν θα ισχύει τίποτα τέτοιο)

KnightRider

Ρε Apple βγάλε κάνα κινητό της προκοπής και άσε τώρα τα iPhone με τις εκδόσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.