Apple: Πληροφορίες ότι έδωσε παραγγελία για 4″ πάνελ σε προμηθευτή

Αφού μεγάλωσε την οθόνη της πηγαίνοντας στις 4.7 ίντσες και 5.5 ίντσες με τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, η Apple ακούγεται τον τελευταίο καιρό ότι θα πάει πίσω με iPhone που θα έχει οθόνη 4 ιντσών. Αυτό θα μπορούσε να είναι το iPhone 6c.

Αν και οι πληροφορίες ότι θα έρθει ο διάδοχος του iPhone 5c δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ, σήμερα ενισχύονται κι άλλο οι φήμες. Το DigiTimes ισχυρίζεται ότι σύμφωνα με τις πηγές του, η Apple έχει δώσει στην AU Optronics (AUO) παραγγελία για 4 ιντσών panel. Μάλιστα αναφέρεται ότι οι πληροφορίες έρχονται από άτομο της AUO.

Τα πάνελ αυτά θα μπορούσαν να προορίζονται για ένα iPhone 6c που θα έρθει μαζί με τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus το φθινόπωρο, ή για το iPhone 7c. Οι αναφορές δεν μοιάζουν αβάσιμες καθώς η Apple έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την AUO και αναμένεται να αναλάβει τα 4.7 ιντσών και 5.5 ιντσών panels των νέων iPhone.

Η Apple μπορεί να έχει στα σχέδιά της ένα iPhone 6c λιγότερο premium από τις δυο ναυαρχίδες, ίσως με πλαστική κατασκευή και πιο οικονομικό. Όμως δεδομένου ότι το iPhone 5c δεν θεωρήθηκε επιτυχία (το αντίθετο μάλιστα), προκύπτει το ερώτημα αν θα ήταν σωστό ένα τέτοιο βήμα.

iPhone 6c concept renders

apple 4 inch iphone 6c, Apple: Πληροφορίες ότι έδωσε παραγγελία για 4″ πάνελ σε προμηθευτή

apple 4 inch iphone 6c, Apple: Πληροφορίες ότι έδωσε παραγγελία για 4″ πάνελ σε προμηθευτή

apple 4 inch iphone 6c, Apple: Πληροφορίες ότι έδωσε παραγγελία για 4″ πάνελ σε προμηθευτή

apple 4 inch iphone 6c, Apple: Πληροφορίες ότι έδωσε παραγγελία για 4″ πάνελ σε προμηθευτή

apple 4 inch iphone 6c, Apple: Πληροφορίες ότι έδωσε παραγγελία για 4″ πάνελ σε προμηθευτή

apple 4 inch iphone 6c, Apple: Πληροφορίες ότι έδωσε παραγγελία για 4″ πάνελ σε προμηθευτή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στυλιανός Βασίλης

απορώ γιατι εχει fans αυτη η ετερια συμφεροντα επειδη εχει μηλο το ιδιο και η SAMSUNG ME TA S6 KAI S6 ENGE χωρης καρτα μνημης η τιμη πιο ψηλα δεν παει χωρης αποσπωμενη μπαταρια η APPLE δεν βγαζει τιποτα μονη της η SAMSUNG βγαζει επεξεργαστες οθονες μονη της για τα κινητα της η APPLE επεξεργαστες SAMSUNG οθονη LG Kωστα οταν βγει η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ 2015 ΝΟΥΜΕΡΟ 1 2015 LG G4 ΤΡΙΤΗ 28 ΚΑΝΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ μακαρη να βγει σε 2 εκδοσεις με 810 RAM DDR4 4GB TO LG G4 η APPLE εχει χαρακτηριστηκα πριν 3 χρονια εχει κλειδωμενα τα παντα απορώ κατι κολημενους με APPLE SAMSUNG S6 S6 ENGE δεν λεω ειμαι και εγω πορομενος με την LG βγαζει κινηταρες η LG SAMSUNG

Thodoris
gk

Μας πόνεσαν τα μάτια έτσι όπως γράφεις. Και το παίζεις και έξυπνος επειδή έχεις samsung ή LG. Έλεος.

9gag

οποτε γραφει ο Στυλιανος Βασιλης…ο μπαμπινιωτης παθαινει ενα μικρο εγκεφαλικο…

sakis

@gk Οτροπος γραφης σε πειραξε;το οτι εισαι προβατο της Apple και της Samsung και σκας μηνιατικα για να παρεις την 16gb εκδοση για να πουλας μουρι στην καφετερια με την μπακουροπαρεα σου φαίνετε φυσιολογικο? Μεχρι το g2 η LG εβγαζε πατατες.Απο τοτε βλεπουμε καινοτομια και πρωτοπορία.Τραβα παρε 11.2gb πραγματικο χώρο + ουτε καν HD αναλυση 740€.
Με τις υγείες σου! The Korean Beast is here to stay!

δημήτρης

δηλαδη θα δωσω 700 ευρω για κινητο με περσινη τεχνολογια?μονο αμα ειναι σαν το 6s θα αξιζει..και οχι 4..4.3 για μενα ειναι το ιδανικο μεγεθος για iphone!!(iphone οχι αλλα κινητα!!)

j

Πληροφοριακά οταν το iPhone με την τεχνολογία “3 χρόνων” και τον δυπηρηνο τρέχει το ιδιο γρήγορα περίπου με την “καινούρια” τεχνολογία με τους 8πυρηνους τότε κατι δεν παει καλα. Επισης τι σας ενδιαφέρει αν η Apple παίρνει τα υλικά απο αλλες εταιρίες. Εσάς σας νοιάζει το τελικό προϊόν ή οχι; Δεν παει την οθόνη Π.χ. να την φτιάχνει οποίος θελει αν ειναι μια χαρα οθόνη τι πρόβλημα έχετε. Κατευθείαν να βγάλετε κομπλεξ

Darth

@Στυλιανός Βασίλης μας σκότωσες……….. το μόνο που κατάλαβα είναι 2 λέξεις…… samsung και apple…….. σαν συμπέρασμα λογικά είσαι hardcore fan μιας από της δυο…….. αν ναι μια βόλτα στον ψυχολόγο

chaos

Για μυνηματα κλησεις και ευκολια στη μεταφορα ειναι οτι καλυτερο στις 4 ιντσες για συσκευη.
Για ιντερνετ δεν σε βολευει με τιποτα.
Πιστευω θα ηταν πανεμορφο με τεσσαρα οθονη και παχος οπως το iphone 6.

Τριαντάφυλλος

Η δικία μου γνώμη για το iphone 6 πιστευω ειναι το ιδανικο μεγεθος για καποιον ο οποιος τρεχει μονο facebook και οπως ειπε ο φιλος απο πανω,να βγαινει με την μπακουροπαρεα και να το αφηνει πανω τραπεζι μπας και το δει καμια γκομενα.λες και παιζει κανα ρολο.ειναι γρηγορο μπορω να παραδεχτω και ας εχει δυπιρινο επεξεργαστη.θα το επερνα το 6s αν ειχε 5” οθονη,full hd αναλυση,μικροτερα bezel και εκεινη την αηδια τα χωρισματα για το σημα που εχει η πλατη να ηταν τουλαχιστον ιδιο χρωμα με το σασι.να μην εξεχει η καμερα και να εχει τουλαχιστον 2600ma και 2gb ram.αν ειναι ετσι τοτε θα εφευγα απο το νοτε3 και 4 που εχω τωρα.αν θες κινιτο για να κανει τα παντα περνεις νοτε 4.και με το 5,01 που πηρα χθες φυσαει το κινιτο.αν θες κινιτο μονο για Fb και για να νομιζεις οτι κατι εισαι παραπανω απο τους αλλους, τοτε παρε i phone 6.ευχαριστω που με ακουσατε.

panos

Ναι τι σας ενδιαφέρει αν ο άλλος θέλει να πάρει με 800 και 1000 κινητό απο την τσέπη σας είναι?? το παίζετε ιδεολόγοι ολοι σας πάρτε πακιστανικά τηλέφωνα εχουν χαμηλές τιμές

Γιαννης

*Spoiler χιουμορ*Και κάπου εδώ διαβάζοντας το πρώτο σχόλιο πετάω το συντακτικό της ελληνικής γλώσσας στην πυρά

nikolas

να ναι καλα αυτες τις μερες το Lumia 640 που βγηκε…. 🙂

sakis

@panos Κατοχος LG G3 και πολυ συντομα G4.Οποτε το σχολιο περί Πακιστανικων κινητων ακυρο. Δεν με ενδιαφερει αν ο οποιοσδήποτε θελει να ξοδεψει 800-1000 ευρω απο την τσεπη του. Με χαλαει που νομιζει οτι ενα κινητο του δινει prestige και ας ειναι γιδοβοσκος απο το κατω ξεφτιλικη.

Miko

Εγώ έχω αρχίσει και γίνομαι φαν του Στυλιανού!!! :))))
@Darth, φαν της LG είναι ο Βασίλης aka Δεν-ξέρω-τι-πάει-να-πει-τελεία-κόμα-και-μου-αναβοσβήνει-το-CAPS-LOCK!!!

Δεν ξέρω αν ήταν αποτυχία ή επιτυχία το 5c αλλά η κίνηση για μια μικρότερη οθόνη δεν την βρίσκω κακή καθώς μπορεί να στοχεύσει έτσι σε μεγαλύτερο κοινό.
Ξέρω μερικούς αλλά και πάρα πολλές (κοπέλες) που δεν πήραν το 6 λόγω μεγέθους… αν θα πουλήσει; Αυτό θα το δούμε.

gt-i9506

Σε μαύρο χρωμα το 6c είναι ωραίο αλλά πλέον από εδώ και πέρα, προσωπικά πλαστικό κινητό δεν θα αγόραζα. Τώρα περί LG και Samsung πιστεύω είναι από τις καλύτερες εταιρίες κινητών. Βέβαια εκεί που για μένα έχανε η LG είναι στην οθόνη. Δηλαδή ας πούμε για το g2 καλό κινητό δεν λέω αλλά η οθόνη άμα το συγκρίνεις με s4 gti9506 είναι θολή (ξεπλυμενη καπως), άσε που το κινητό ήταν και πιο χοντροκομμένο. Στο g3 βελτιώθηκε αλλά και πάλι αν το βάλεις πλάι πλάι με s5 και ειδικά το s5 prime βλέπεις ότι πάλι χάνει από χέρι. Ελπίζω στο g4 να βελτιωθεί αυτό το κομμάτι και ίσως τότε να γίνει το επόμενο μου κινητό. Αλλιώς πάω για s6

Alex

‘Αμα υπήρχε καμία περίπτωση να ”φύγει” απο την απλ
στα 300 ντολαρς (δηλαδη ερχόταν εδω στα 400 γιουργια) και ειχε μνημη 32 γιγα,
θα έκανε θραύση γιατι θα έπερνε ενα κομμάτι κατόχων Android και εν συνεχεία, ενα ακόμα μεγαλύτερο κομμάτι απο τους γουιντοουσ-άκιδες!

Άλλα φυσικά η Απλ θα το τσεκουρώσει… :Ρ

Επίσης όπως είναι αναμενόμενο, η Απλ θα βάλει forced touch στα μελλοντικά αϊ-φονς,
οπότε αν παρεις αυτό ”το φθινότερο (ντροπή σου, τσιγκούνη)” θα σου τρύβει στη
μούρη οτι δεν έχεις φορσντ τατς και πρέπει να πάρεις το καλύτερο!

Darth

@Miko δεν έχει σημασία………. hardcore fan είναι αποδεδειγμενα (πλέον) οτι είναι αρρώστια (είτε είναι προς ομάδα είτε προς εταιρεία είτε προς θεότητα κλπ )

καλά με το συντακτικό πρέπει να έχει μαλώσει……….. εγώ δεν είπα για πλάκα ότι δεν κατάφερα να διαβάσω χαχαχα

gggali

@sakis
Ρε φίλε για σένα μπορεί να είναι μηνιάτικο για εμάς μπορεί να μην είναι ούτε καν βδομαδιάτικο.
Απλά παίρνουμε ένα τηλέφωνο που μας αρέσει, αναφορά θα σου δώσουμε?
Έλεος ποια με αυτή την καραμέλα και αναφορές για γιδοβοσκούς και λοιπές μάγκες του πληκτρολογίου, τσουβαλιάζεις κόσμο με την λογική της κυρά Κατίνας που βγαίνει στην Πάνια να πει την λαλακία της

Mike M.

“Όμως δεδομένου ότι το iPhone 5c δεν θεωρήθηκε επιτυχία (το αντίθετο μάλιστα), προκύπτει το ερώτημα αν θα ήταν σωστό ένα τέτοιο βήμα”. Σας παρακαλώ εσάς στη σύνταξη βρείτε και πείτε μου, πόσα iPhone 5C πωλήθηκαν και μετά (ψάξτε το και αυτό) πείτε πόσα μοντέλα Android ανεξαρτήτου κατασκευαστή το ξεπέρασαν σε πωλήσεις. Προσωπικά γνωρίζω την απάντηση, αλλά πρέπει να τη μάθετε κι εσείς πριν γράφετε ανακρίβειες περί “αποτυχίας”. Η ελληνική αγορά σεν είναι το κέντρο του σύμπαντος, παρά… η τελευταία τρύπα της φλογέρας!

Sotiris

Mike M, έχεις πουθενά ξεχωριστούς αριθμούς πώλησης του 5c; Γιατί συνήθως η σαπιομηλιά παρουσιάζει ενιαίους αριθμούς πωλήσεις συσκευών με ios. Θα ήταν καλό να μας ενημερώσεις αφού ξέρεις. Ωστόσο δεν αμφισβητώ οτι θα έχει πουλήσει πολλά κομμάτια. Οι πελάτες της Apple στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι ζώα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει κι ας προσβάλλονται κάποιοι.

Θυμάμαι σαν και τώρα ένα κοριτσάκι 18 χρονών στα Public που πήγε καρφί στο 5c και παρακαλούσε τους γονείς της να της το αγοράσουν. Και δίπλα υπήρχαν κινητάρες, ανάθεμα κι αν καταλάβαινε οτι αυτό που κοιτούσε δεν ήταν το πραγματικό Iphone. Ήθελα να την πιάσω από το μαλλί και να την παραγουλίσω κάτω σαν χταπόδι αλλά συγκρατήθηκα.

Ιωάννης jb

Sotiris… Το κάθε ζώο έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει, εσύ ποιο ζώο είσαι??? μήπως το λιοντάρι και την έχεις δει βασιλιάς και τους κρίνεις όλους?? να σου πω την αλήθεια έχω δει κι εγώ ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα από τεχνολογία να κρατάνε iphone όμως ποτέ δεν τους αποκάλεσα έτσι… Δε μπορεί όλοι να ξέρουν τα πάντα από τεχνολογία όπως εσύ. Δεν είναι σωστό να τους λες έτσι… Είναι σαν να τους ζηλεύεις που παίρνουν κάτι το οποίο εσύ δε μπορείς ή δεν θέλεις να πάρεις!!! Αυτοί όμως μπορούν και ο λόγος που το παίρνουν είναι επειδή το θεωρούν super duper ouaou πράγμα που είναι κιόλας… Κακά τα ψέμματα όλοι εσείς που μας το παίζετε γνώστες της σημερινής εποχής και ότι ξέρετε τα πάντα θα έπρεπε να βλέπατε λίγο πιο σφαιρικά το όλο θέμα. Καλός ή κακός η apple αυτή τη στιγμή έχει τρελή αναγνωρισημότητα ως brand!!!! Και φυσικά έχει πολύ ποιοτικά προϊόντα…. Είναι το νούμερο ένα… άρα πουλάει ακριβότερα απ ότι θα πρεπε!!! Τώρα εσύ έρχεσαι και κατακρίνεις τη ρε φίλε?? Ένα κοριτσάκι?? που τη το νοιάζει να βγάζει το κινητό τις 60000 στο antutu ή να έχει 2k ανάλυση?? Το 5c κουτί θα τις ερχόταν!!!! Ντροπή σου… Συνέχεια »

Τελης

Η Apple είναι μόνο για όσους νομίζουν ότι θα πουλάνε μούρη ή είναι άσχετοι , αλλιώς όταν παίρνεις με 300 ευρώ το LG G3 που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο το 6 plus (σε ορισμένους τομείς όπως η οθόνη είναι και καλύτερο από το Αμερικανο-Κινέζικο κινητό) δεν δίνεις διπλάσια χρήματα τζάμπα. ΥΓ. Mπορώ να πάρω iphone και μάλιστα μετρητοίς αν θέλω αλλά δεν είμαι θύμα.

Ιωάννης jb

Τελης.. πες… ότι αφού τα έχεις τα δίνεις και παίρνεις με 7 κατοστάρικα το 6 με τα 64gb
Μετά απο ένα χρόνο (πες ότι το βαρέθηκες) το πουλάς ανετότατα 5
Σε ένα χρόνο έχεις χάσει 200 ευρώ ή αλλιώς το 30% τις αξίας που το αγόρασες
Αν πάρεις σήμερα το g3 32gb στα 350
Μετα απο ένα χρόνο είναι ζήτημα να το πουλήσεις 170..
Στο χρόνο θα έχεις χάσει πάλι 200 ευρώ αλλά πάνω απο το 50% τις αρχικής του αξίας!!!
Επίσης το g3 έχει να ζηλέψει πολλά απο το μήλο….
μη προσπαθείτε μερικοί να πείσετε ότι δήθεν είναι καλύτερα ποιά? τα lg απο τα iphone ελεος δλδ!!!
Πουθενά δεν είναι καλύτερα!!!!
Και στα δήθεν specs που λένε όλοι είναι για να ξεγελάνε το κόσμο, δε χρειάζονται 800 πηρυνες σε ένα κινητό ή 15gb ram ή 8k ανάλυση οθόνης ή δε ξέρω κι εγώ τι άλλο τρελό.

Mike M.

@Sotiris 1) H υποχρέωση της σωστής πληροφόρησης είναι δουλειά των συντακτών και όχι των αναγνωστών προς αναγνώστες 2) όπως έχω δηλώσει και σε προηγούμενο ποστ μου το τελευταίο iPhone μου ήταν το 4S (είχα και όλα τα προηγούμενα) γιατί είναι αλήθεια ζήλεψα κυρίως τις μεγάλες οθόνες των Android συσκευών. Τα τελευταία 1,5 χρόνια έχω ένα Note 3, ένα S5 και ένα Gear S. Τα δύο πρώτα, ειδικά μετά την πρόσφατη αναβάθμισή τους σε Lolipop 5.0… καταστράφηκαν, απλά δεν λειτουργούν ομαλά, lagαρίσματα, επενεκκινήσεις και ότι άλλο μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα… Σε ειρωνεία όλων αυτών το 4S και παρ΄ότι είναι αλήθεια ότι η έκδοση του iOS του πέφτει βαριά δουλεύει καλύτερα. Ποτέ ξανά λοιπόν στο κακογραμμένου κώδικα Andrioid που καταστρέφει και την καλύτερη από πλευράς hardwear συσκευή. Επανεντάσομαι και πάλι, πλήρως συνειδητοποιημένα στην κατηγορία των… ζώων κατά την αντίληψή σου. Δικαιωμά μου; Ευχαριστώ!!!

panos

@sakis Δέν αναφέρομαι σε εσένα γενικά το λέω γιατί εχουν φαγωθεί με την τιμή ολοι οποιος μπορεί τα αγοράζει

chaos

Μην μας ζαλιζεται αλλο τον ερωτα δεν σας εβαλε κανεις με το ζορι να αγορασετε iphone.
To χειροτερο δε ειναι η ασχετοσυνη μερικων που δεν εχουν ακουμπισει ποτε στην ζωη τους μια τετοια συσκευη να κανουν συγρισεις και κριτικη χωρις να γνωριζουν το παραμικρο για το τι εστι iphone.

alexis touba

Ακουω ξες για τα iphone και τα λοιπα που το συγκρηνουν με galaxys6.Τι να λεμε τωρα το ενα εχει της παναγιας τα ματια να υποστηρηξει και το αλο τιποτα.Π.Χ QHD οθονη.πιο πολλα πιξελς.Πενταπλασια σχεδον αναλυση απτο iphone χρωματα τι να λεμε.πιο μεγαλη οθονη.2πλασια αναλυση φωτο.Και μη λενε δε παιζουν ρολο γιατι αν κανεις λιγο ζουμ θα δεις εκει λεπτομεριες κτλπ.Βιντεο 4Κ υποστηρηζει το galaxy.και αν ειναι τοσο γρηγορα βαλτα ολα αυτα σε iphone6 και θα δεις πως θα σερνεται το iphone.Α και τωρα βγαλαν προσφορα με ενα iphone δωρο και μια μπαταρια αυτοκηνητου με ροδακια.Το κηνητο των 760 ευρ δε μπορει ουτε φωτογραφιες να ανταλαξει ουτε ηχους ουτε αρχεια που με ενα κηνητο των 10ευρ μπορεις!!!!Και το καλοκαιρι απτην υπερθερμανση το iphone ψηνεις αυγα στο πησω μερος.Και πητε μου τωρα εσεις οτι αυτα που εγραψα δεν ισχυουν!!Θα εισται ψευτες .Α ξεχασα εχει πιο σταθερο λειτουργηκο!!!Πω πω τεχνολογικο θαυμα!!!!απτου χρονου θα στελνουν και φωτο με ΜΠΛΟΥ ΤΟΥΘ.Ερε ταλανια εε!!!

Nick

ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ sotiri ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ i phone ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ CAMERA ΤΟΥ i phone ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ SONY!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.