Apple, απαιτεί οι θήκες της να προστατεύουν από πτώσεις 1 μέτρου

Πριν από λίγες μέρες είδαμε ότι η Apple πατεντάρει μηχανισμό ο οποίος θα ενσωματώνεται στα μελλοντικά iPhone και θα περιστρέφει τη συσκευή ενώ είναι στον αέρα έτσι ώστε η οθόνη να μην έρχεται σε επαφή με το πάτωμα. Μέχρι να δίνει όμως αυτό και μέχρι να δούμε την πολυσυζητημένη επικάλυψη από ζαφείρι, είπε να κάνει κάτι πιο δραστικό και άμεσο.

Η Apple άλλαξε τους όρους χορήγησης αδειών για το Made for iPhone (MFi) στους κατασκευαστές θηκών. Οι νέοι όροι απαιτούν από τους κατασκευαστές οι θήκες τους να είναι ικανές να προστατεύουν τα iPhone από πτώσεις έως και ενός μέτρου σε σκληρή επιφάνεια, από οποιαδήποτε μεριά κι αν πέσουν.

Επιπλέον, οι Apple-certified θήκες θα πρέπει στην μπροστινή πλευρά να προεξέχουν 1 χιλιοστό έτσι ώστε η οθόνη να μην έρχεται σε απευθείας επαφή με τη θήκη ή να έχουν προστατευτικά καλύμματα για ολόκληρη την οθόνη. Παράλληλα, απαγορεύεται στους κατασκευαστές να χρησιμοποιούν υλικά που περιέχουν Formaldehyde, Phthalates και άλλα που είναι επιβλαβή για το περιβάλλον.

apple cases drops, Apple, απαιτεί οι θήκες της να προστατεύουν από πτώσεις 1 μέτρου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Daniel

η οικολογία τους μάρανε όλους

Constantine

Η οικολογια ειναι μοδα και πουλαει

chaos

Ποσσα ψωνια νομιζεις οτι θα τσιμπισουν?

Sot11

Εντάξει εσείς απο πάνω ηρεμήστε, κάνετε λες και ειναι κακό! Έλεος ένα καλό έκανε και αυτή η εταιρεία, αμέσως να το κράξετε κι αυτό. Έχει παραγίνει το πράγμα μου φαινεται!

Daniel

προσωπικά δεν μιλάω μόνο για την apple αλλά και για τις άλλες δήθεν που θέλουν να σκεφτούν το περιβάλλον κλπ

Tom

Καποιες εταιριες αν κανουν το σωστο θα τις ειρωνευτεις και αν δεν το κανουν θα τις βρισεις.

Το ιδιο με το αλμα απο τις 4 στις 4.7 ιντσες. Ειρωνιες τωρα για το ποσο μεγαλωσε ο ανθρωπινος αντιχειρας κλπ κλπ αν δεν το κανε απλα θα τρωγε κραξιμο απο ολο το ηλιακο συστημα.

Αυτα παντα απο αντικειμενικους καταναλωτες που η αμεροληψια τους τους ωθει στο συμπερασμα οτι samsung/apple ειναι γτπ μεχρι εκει που δεν παιρνει και οτι το 80% του πλανητη που αγοραζει sammy/apple ειναι μπετοστοκοι.

Daniel

Δεν κράζω καμία εταιρία μπράβο σε αυτό που κάνουν για την οικολογία και τα σχετικά αλλά ας κοιτάξουν και λίγο και όλα τα αλλά που καταστρέφουν
Επίσης να πω ότι είχα και apple kai Samsung συσκευές και εκτιμούν απόλυτα ευχαριστημένος

Daniel

με συγχωρείτε άλλα εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν υποστηρίζω την Iphone και samsung όπως και άλλες αιτεριεσ αλλά δεν μπορούν να μιλάνε και για οικολογία όταν μόνο για κάποιες χιλιάδες συσκευές κάνουν άλλο τόσο κακό στο περιβάλλον

Agnostos13

Καποιοι το κραξιμο το εχουν για hobby…

Daniel

αν το να λέμε και τα σωστα θεωρείτε κράξιμο τι να πω

inblx

Φιλέ @Tom, μαζί σου. Πολύ σωστός.
Και εγώ πολλές φορες έχω κραξει, όχι τις εταιρίες η τις επιλογές τους, αλλά αυτός που τις κραζουν. Πραγματικα με καλύψες. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Απλα ο Ελληναρας αυτό ξέρει να κανει καλυτερα…

Xristos

Το περιβάλλον καταστρέφεται πρώτα και κύρια απο τις πολυεθνικές και τα μονοπώλια , που μπροστά στην κερδοφορία τους, δεν λογαριάζουν τίποτα. Απλά στις μέρες μας όπως αναφέρθηκε παραπάνω η οικολογία ειναι μόδα που δημιουργείκαι νέα κέρδη για κάποιους . Οπότε ας πάψουν αυτοί που ευθύνονται και για την καταστροφή του περιβάλλοντος να κόπτονται για την προστασία του, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκηνή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.