Η Apple θα κυκλοφορήσει δυο OLED iPhones το 2018 [KGI]

2 oled iphones 2018, Η Apple θα κυκλοφορήσει δυο OLED iPhones το 2018 [KGI]

Το πρώτο κινητό της Apple στο οποίο έφερε οθόνη OLED είναι το iPhone X, που έχει ήδη βγει στην αγορά και η εταιρεία ετοιμάζεται για τα μοντέλα του 2018. Σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo, του χρόνου θα δούμε δυο OLED iPhones.

Ο αναλυτής της KGI, Ming-Chi Kuo, έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστος και ειδικά σε ότι αφορούσε στις πληροφορίες που μας έδινε φέτος για το iPhone X. Επομένως, τα όσα λέει μπορεί να θεωρηθούν έγκυρα, αλλά όπως πάντα κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις.

Ο ίδιος θεωρεί ότι το ένα θα είναι ο διάδοχος του iPhone X και το άλλο μια “Plus” έκδοση. Έχουν υπάρξει φήμες που έκαναν λόγο για iPhone με οθόνη 6 ιντσών φέτος, αλλά κάτι τέτοιο δεν το είδαμε ποτέ. Ίσως το 2018 να έρθει το iPhone XI Plus με οθόνη 6 ιντσών.

Επιπλέον, φέτος στο iPhone X η Apple έχει τοποθετήσει γραμμές για τις κεραίες, οι οποίες χωρίζουν το μεταλλικό σασί σε τέσσερα τμήματα. Αν οι προβλέψεις του Kuo είναι σωστές, του χρόνου θα δούμε άλλο σχεδιασμό στο σασί. Αυτό θα μπορούσε να βελτιώσει τη μετάδοση δεδομένων στη συσκευή καθώς και το design.

Τέλος, για μια ακόμη φορά ο αναλυτής της KGI επιμένει ότι από το 2018 η Apple αφήνει μια και καλή πίσω το Touch ID για χάρη της τεχνολογίας Face ID.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris966

Κάθε προιόν που φέρνει η σπουδαία αυτή εταιρία (APPLE) είναι καλοδεχούμενο, θα πρέπει όμως να υπόκειται στην ανάλογη κριτική από τους καταναλωτές, οι οποίοι στο κάτω κάτω είναι και ο βασικός αιμοδότης για την APPLE αλλά και για την κάθε εταιρία. Θεωρώ λοιπόν ότι η APPLE φέτος, έκανε ένα πολύ σημαντικό λάθος όσον αφορά στη σχεδίαση του iphone X. Αφαίρεσε ετσιθελικά την ένδειξη του ποσοστού μπαταρίας και άφησε μόνο το σηματάκι αυτής. Γιατί; Δεν το κατάλαβα. Εντελώς απαράδεκτο!!! Τι πάει να πεί δεν υπήρχε χώρος στην οθόνη, να έβαζαν είτε το σήμα του Wi fi, είτε το σήμα του παρόχου (με τις επίσης απαράδεκτες μπάρες αντί για τις πολύ πιό ωραίες μπίλιες), στην αριστερή πλευρά της οθόνης δίπλα από την ώρα και θα χώραγε μιά χαρά το ποσοστό. Όπως επίσης και το home bouton, αν ήθελε η APPLE θα μπορούσε να ΜΗΝ το αφαιρέσει και είτε να το διατηρήσει σαν μηχανικό κουμπί στο κάτω κάτω μέρος της οθόνης, είτε να το βάλει σαν κουμπί αφής (εικονικό). Το συγκεκριμένο κουμπί ήταν είναι και θα έπρεπε να είναι και στο μέλλον, ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ κομμάτι του iphone, έστω και σαν εικονικό κουμπί. Σήμα κατατεθέν ας πούμε.. Χώρια την απίστευτη χρηστικότητα και ευκολία που προσφέρει… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.