Apple Watch Series 5: Έχουν always-on display και κεραμικές λεπτομέρειες

https://youtu.be/5bvcyIV4yzo

Μαζί με τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, η Apple ανακοίνωσε τα επόμενης γενιάς Apple Watch Series 5. Το νέο μοντέλο είναι ιδιαίτερα παρόμοιο σε σχεδιασμό και χαρακτηριστικά με το προηγούμενης γενιάς Apple Watch με κύρια διαφορά την always-on οθόνη.

Apple Watch Series 5, Apple Watch Series 5: Έχουν always-on display και κεραμικές λεπτομέρειες

Τα Watch Series 5 έχουν οθόνη Retina η οποία είναι μόνιμα αναμμένη επιτρέποντας μας να έχουμε συνεχή πρόσβαση στην ώρα, τα στατιστικά και την κατάσταση της υγείας του χρήστη.

Apple Watch Series 5, Apple Watch Series 5: Έχουν always-on display και κεραμικές λεπτομέρειες

Σε αντίθεση με τα προηγούμενης γενιάς Apple Watches τώρα όταν γυρίζουμε το έξυπνο ρολόι προς το πρόσωπο η οθόνη απλά φωτίζει λίγο περισσότερο. Για να μπορούμε να διαβάζουμε την οθόνη ανά πάσα στιγμή η Apple έκανε redesign τα watchfaces και πρόσθεσε μερικά καινούργια.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max: Διαθεσιμότητα και τιμή από 800 ευρώ και έως 1650 ευρώ

Το hardware που πρόσθεσε η αμερικανική κατασκευάστρια στα Watch Series 5 τα ρολόγια έκανε δυνατή την αύξηση της αυτονομίας στις 18 ώρες. Τόσες ώρες διαρκούσε και η μπαταρία των προηγούμενης γενιάς Apple Watches τα οποία δεν είχαν always-on display.

Πέρα από την always-on display στα Apple Watch Series 5 προστέθηκε built-in πυξίδα η οποία εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο την κατεύθυνση μας και μας επιτρέπει να ελέγχουμε το γεωγραφικό μήκος, πλάτος και ύψος που βρισκόμαστε.

Η Apple για να κάνει τους χρήστες να νιώθουν πιο ασφαλής ανά τον κόσμο στα Watch Series 5 πρόσθεσε τη δυνατότητα “emergency sos” χάρη στην οποία θα μπορούμε να κάνουμε κλήσεις έκτακτης ανάγκης παγκοσμίως ακόμη και αν δεν έχουμε iPhone.

Τα Apple Watch Series 5 θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα χρώματα που ήταν και ο πρόγονος τους με μερικές νέες προσθήκες. Τα έξυπνα ρολόγια της Apple θα κυκλοφορήσουν σε 3 διαφορετικά φινιρίσματα τα οποία θα είναι από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, stainless steel και ceramic.

Επιπλέον, το Watch Series 5 θα είναι διαθέσιμο σε δύο ειδικές εκδόσεις, μία της Nike και μία της Hermès.

Η τιμή των Apple Watch Series 5 κυμαίνεται στα $399 για την έκδοση με GPS, ενώ η τιμή για την cellular έκδοση είναι στα $499. Τα smartwatches θα είναι διαθέσιμα για online παραγγελία αργότερα σήμερα και θα τα βρούμε στα καταστήματα από τις 20 Σεπτεμβρίου. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τις τιμές Ελλάδας και τις ημερομηνίες διάθεσης.

Τέλος, αν κάποιος θέλει να αποκτήσει Apple Watch και του φαίνονται ακριβά, η εταιρεία μείωσε τις τιμές στα τρίτης γενιάς στα 199 δολάρια Αμερικής. Οι μειώσει δεν έχουν εφαρμοστεί στα ελληνικά καταστήματα, όταν κάτι τέτοιο συμβεί θα σας ενημερώσουμε.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.