Apple Watch: Οι χρήστες του είναι οι πιο ικανοποιημένοι [έρευνα]

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία J.D. Power, η οποία έγινε από τον Μάιο μέχρι τον Ιούνιο και αφορά στην ικανοποίηση των χρηστών από τα wearables, η Apple φάνηκε να παίρνει τη πρωτιά με το Apple Watch.

Στην έρευνα συμμετείχαν 2696 άτομα, που αγόρασαν κάποιο smartwatch τους τελευταίους 12 μήνες και άλλοι 2949, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους κάποιο fitness band.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι, παρά το γεγονός πως οι πωλήσεις του Apple Watch δεν είναι αυτές που αρχικά περίμενε η Apple, όσοι τελικά πήραν το smartwatch της δηλώνουν ικανοποιημένοι. Η Samsung είναι στη δεύτερη θέση μετά την Apple. Όσοι συμμετείχαν στην έρευνα ρωτήθηκαν σχετικά με το πόσο εύκολη είναι η χρήση του smartwatch που είχαν στην κατοχή τους, πόσο άνετο είναι, για τη διάρκεια της μπαταρίας, την τιμή, τα features, την αντοχή, το μέγεθος οθόνης, το design, την αξιοπιστία, τα διαθέσιμα apps και την εξυπηρέτηση πελατών.

Δεδομένης της διάρκειας της μπαταρίας του Apple Watch, που δεν θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλη και της τιμής, που δεν είναι από τις πιο οικονομικές, το smartwatch της Apple θα πρέπει να πήρε καλές βαθμολογίες στις υπόλοιπες κατηγορίες για να πάρει την πρωτιά.

apple watch satisfaction, Apple Watch: Οι χρήστες του είναι οι πιο ικανοποιημένοι [έρευνα]

Όσον αφορά στα fitness bands, η Samsung είναι στην κορυφή. Μπορεί η Apple να μην συμμετέχει στην συγκεκριμένη κατηγορία, όμως η Samsung δεν “παίζει” μόνη της, καθώς υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός. Η Garmin τα πάει επίσης πολύ καλά.

apple watch satisfaction, Apple Watch: Οι χρήστες του είναι οι πιο ικανοποιημένοι [έρευνα]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sickboy

Apple Watch: Οι χρήστες του είναι οι λιγότερο απαιτητικοί [έρευνα]

Chris_BMW

Sickboy @Να υποθέσω οτι το ίδιο ισχύει κ για τα fitness bands;; Αλλα ξέχασα εκει δεν συμμετέχει η Apple.. Το οτι τα Apple προϊόντα έχουν τρομερή συνεργασία μεταξύ τους δεν σου έχει περάσει απο το μυαλό να υποθέσω..;;

Agnostos13

@sickboy:
Γενικα τα smartwatches χωριζονται σε κακα και χειροτερα…
Απλα οσοι δεν πηραν Apple Watch (ωστε να τους ερθει πιο φθηνα) με τη λογικη “ποσο κακο να ειναι” και το αλλο επεσαν στα χειροτερα!

Νίκος Z3c

Apple watch μπορεί να μην έχω. Έχω όμως Sony SmartWatch 3 και μπορώ να πω ότι τα SmartWatch έχουν σίγουρα λόγο ύπαρξης και για εμένα τουλάχιστον είναι κάτι πολύ χρήσιμο. Επίσης ακόμα και σαν απλά ρολόγια να τα δεις δεν γίνονται ποτέ βαρετά μιας και μπορείς να βάλεις ότι watchface θες κάτι που στα άλλα ρολόγια δεν γίνεται. Φυσικά υπάρχουν πολλές άλλες δυνατότητες. Οπότε με βάση αυτό μου φαίνεται λογικό και οι χρήστες της apple να είναι ικανοποιήμενοι με ρολόι τους.

Ioannis

Έχω Apple Watch, από τον Οκτωβρίο που το πήρα δεν το έχω βγάλει από το χέρι μου

Νίκος Z3c

ioannis μεταξύ μας τώρα το βγάζεις!!!αν όχι κάθε μέρα σίγουρα κάθε 2 μέρες χαχαχαχα….για φόρτιση

Agnostos13

Σχετικα με τα faces…μονο οταν γινουν open στους developers θα εχει ενδιαφερον ωστε να το κανεις οπως ακριβως θες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.