Πόσα applications έχουν τα πιο γνωστά Marketplace για κινητά;

Android Market, Windows Marketplace, App Store, Ovi Store, έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσες είναι οι διαθέσιμες εφαρμογές για την κάθε μια πλατφόρμα κινητού. Το Android Market φέρεται να έχει 20.000 εφαρμογές με το 60% αυτών να διατίθενται δωρεάν. Το Windows Marketplace μόλις 800 εφαρμογές, ενώ το Ovi Store της Nokia περίπου 2.000 εφαρμογές. Το παλαότερο online μαγαζί, το App Store για το iPhone το περασμένο καλοκαίρι είχε ήδη 50.000 εφαρμογές!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spiros

Το App Store είχε ή έχει 50.000 εφαρμογές;

Ghanis

Τι app store έχει 100.000 apps!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα windows εχουν μεινει τοσο μα τοσο πισω..μεχρι και τα android που κυκλοφορουν κατι μηνες μονο , εχουν ειδη 20.000 εφαρμογες…ειναι δυνατον τα windows που ειναι τοσα χρονια στην αγορα να εχουν μονο 800 ??? θελω να παρω windows phone (HD2) και ενω απο πλευρας hardware ειμαι υπερευχαριστημενος , (μιας και πιστευω ξεκαθαρα οτι ειναι μακραν το καλυτερο της αγορας αυτην την στιγμη αλλα και για καιρο ακομα) , απο software μολις ακουω τα “κατορθωματα” της microsoft ξενερωνω.. τι στο καλο , τοσο αχρηστοι ειναι ολοι τους σε αυτην την εταιρια ?? δεν σκοπευουν να ξυπνησουν επιτελους και να “παρουν μπροστα” ??

Βαγγέλης

Δημήτρη ειμαι ακριβως στα ίδια πλαίσια. Οποτε αναμένουμε το 2011 για τα 7 μηπως γινει κατι εκει!

ghannis

παρτε iphone 3GS

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

@ghiannis ευχαριστω για την συμβουλη , εχε χαρη που ειναι 3 παρα το βραδυ η ωρα και ειναι κλειστα τα μαγαζια αλλιως θα το επερνα….χα χα χα!!! παντως δεν λεω , για δευτερο κινητο ή για απλο gadgetακι καλο ειναι το 3gs..χι χι !!
btw σημερα καταφερα να το δοκιμασω το hd2 στο πλαισιο του πειραια..τι να πω τα λογια ειναι περιττα..το απολυτο μηχανημα…δεν υπαρχει αντιπαλος που να το πλησιαζει καν…

Antreas

Φίλε Δημήτρη τα App Stores δεν λένε τίποτα, απλοί αριθμοί είναι. “Έξω” υπάρχουν πολύ περισσότερες εφαρμογές τόσο για το λειτουργικό Symbian όσο και για το Windows Mobile OS (WIndows Phone). Τo App Store της Microsoft έχει ακόμα πολύ λιγες εφαρμογές γιατί χρησιμοποιεί μια άθλια τακτική με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες ανεβάζουν εφαρμογές 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.