Asus: Θέλει να διπλασιάσει τις αποστολές smartphone στα 40 εκατομμύρια

Η ASUS φαίνεται ότι τα έχει πάει αρκετά καλά στην ιδιαίτερα απαιτητική αγορά των smartphone, και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από την Κίνα, η ASUS θέλει να διπλασιάσει τις αποστολές των smartphone της σε 40 εκατομμύρια τα επόμενα τρία χρόνια. Αν το καταφέρει αυτό θα αποκτήσει το 3% της παγκόσμιας αγοράς smartphone.

Αυτή την στιγμή, η ASUS κατάφερε να έχει 20 εκατομμύρια αποστολές μέσα στο 2016. Την μεγαλύτερη συνεισφορά σε αυτόν τον αριθμό την είχε η σειρά ZenFone 3. Το ίδιο αναμένει να γίνει και φέτος με την σειρά ZenFone 4 η οποία θα γίνει διαθέσιμη στο δεύτερο τρίμηνο του 2017.

Η ASUS είχε δυναμική παρουσία και στην CES 2017, όπου εκτός των άλλων έδειξε το ZenFone 3 Zoom και ZenFone AR το οποίο έχει 8GB RAM και προσφέρει υποστήριξη για τα Project Tango και Google Daydream.

Τον περασμένο χρόνο είχε συνολικά 5% αύξηση στις αποστολές, ενώ σε κάποιες χώρες κατάφερε πήγε έως και 20% καλύτερα. Για αυτό τον λόγο θεωρεί ότι είναι αρκετά πιθανό να καταφέρει τον στόχο που έθεσε.

Asus China reports double shippings next 3 years 40 mi, Asus: Θέλει να διπλασιάσει τις αποστολές smartphone  στα 40 εκατομμύρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Genesis

η asus κανει πολυ καλη δουλεια και ευχομαι να συνεχισει ετσι.

Γιωργος

@genesis από update πως τα πάει η asus δίνει η μόνο σε ναυαρχιδες??

PAP

@Γιωργος
ενας φιλος που ειχε mid-range κινητο…η asus εδινε συνεχεια.!

Genesis

@Γιωργος για οσα κινητα με ενδιαφεραν της asus οπως zenfone 2 ναι δινει updates. και βγαζει ωραιες συσκευες.

Γιωργος

@Να σε καλά Επειδή θέλω σε κανένα 2-3 μήνες να αλλάξω κινητό και θα ήθελα να δοκίμασε ένα κινητό που να παίρνει ενημερώσεις γιατί τώρα ειμαι με lg και είδα μόνο μια 😛 και επειδή δεν έχω αρκετά λεφτά για νεξους συσκευές η pixel γι αυτό ρώτησα να σε καλά 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.