ASUS Padfone Infinity πρώτη επαφή hands-on (Greek)

TechblogTV. Βρισκόμαστε στην έκθεση MWC 2013 στη Βαρκελώνη και κρατάμε στα χέρια μας την 3ης γενιά του υβριδικού smartphone-tablet ASUS Padfone. Το νέο μοντέλο ονομάζεται ASUS Padfone Infinity και έρχεται με οθόνη Full HD και στο smartphone (5″) και το tablet (10.1″). Δείτε το βίντε για να ανακαλύψετε περισσότερα.

Όπως μας ενημέρωσαν η τιμή του πακέτου (smartphone-tablet) θα είναι 999 ευρώ και μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί αν θα πωλείται ξεχωριστά το smartphone.

ASUS Padfone Infinity MWC 2013, ASUS Padfone Infinity πρώτη επαφή hands-on (Greek)

ASUS Padfone Infinity MWC 2013, ASUS Padfone Infinity πρώτη επαφή hands-on (Greek)

ASUS Padfone Infinity MWC 2013, ASUS Padfone Infinity πρώτη επαφή hands-on (Greek)

ASUS Padfone Infinity MWC 2013, ASUS Padfone Infinity πρώτη επαφή hands-on (Greek)

ASUS Padfone Infinity MWC 2013, ASUS Padfone Infinity πρώτη επαφή hands-on (Greek)

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης Ρόδος

Πανάκριβο αν αναλογιστείς πως το tablet είναι ουσιαστικά μια σκέτη οθόνη.
Το κινητό όντως ωραίο σαν design.
Δεν νομίζω προσωπικά να αγόραζα ποτέ κάτι τέτοιο αν δεν ήταν πολύ οικονομικό.

Johny88

Ειναι σοβαροι??? Με 1000 ευρω παιρνεις απο skroutz galaxy s 3 και galaxy note 10.1 (ή καποια αλλα αντιστοιχα. Δε κολλαω στη μαρκα)

Tony Cool

Το εργαλειο ειναι εκπληκτικο,το wet dream του καθε gadgetακια!Πιθανοτατα να αξιζει και το τελευταιο ευρω που θα κοστιζει,ομως κακα τα ψεμματα,το ονομα asus παροτι ειναι εγγυηση δυστυχως δεν εχει την αιγλη και την φημη των apple,samsung κλπ,οποτε για να πιασει θα χρειαστει πολυ επιθετικη τιμολογηση κατα τη γνωμη μου.Με τιμη γυρω στο χιλιαρικο δεν παει πουθενα,επαναλαμβανω ασχετα αμα το αξιζει η οχι.

Γιαννης

Εντάξει νομιζω πως το παρακαναν πια! αυτο το κομματι θα ηταν ωραιο μονο σε βιτρινες διαφορων καταστηματων. Δεν νομιζω οτι ο μεσος ανθρωπος θα ηθελε ενα 5ιντσο (παντοφλα) μεταλλικο πανακριβο τηλεφωνο για την καθημερινοτητα του. Πιστευω οτι δεν θα εχει μεγαλη απηχηση.

mike

με 1000 εθρω παιρνω 2 ipad 4 με τον A6X που σπερνει πανικο

VKwstas

Θα παραπονεθώ και γω για την τιμή.
Asus, δεν πρόκειται να πάρει κανείς το Infinity την στιγμή που με τα ίδια λεφτά παίρνεις όλη την σειρά Nexus και σου μένουν ψιλά να πάρεις και 2-3 αξεσουάρ.
Κρίμα πάντως, αν ήταν τιμολογημένο πιο ανταγωνιστικά θα είχε μεγάλο κοινό.

Νιο

Τι να το κανεις το ipad? εχετε θεοποιησει μια πατατα… και γενικα κανενα ταμπλετ δεν αξιζει τα λεφτα του…. παντως αυτο εδω ειναι πολυ καλο και ομορφο και ωραια πατεντα……

antonis kariotakis

το ipad προς το παρων ειναι το καλυτερο και απο τιμη και απο οποια μερια το δεις

Νιο

Ναι. Και το λαδι lambda ειναι το καλυτερο του κοσμου και εχει 180 ευρω το λιτρο. Τυλιγμενο αναμεσα σε δυο πλακες λευκοχρυσου και πλατινας. Αντε πηγαινε αγορασε το να το βαζεις στην σαλατα σου……

kostas

πολυ ομορφο!

Νικος

Απλα δεν ασχολεισαι.

Gmis

παρολο που η Asus πιστευω οτι ειναι μια απο τις καλυτερες εταιριες προσωπικα , δεν μπορω να καταλαβω σε τι χπησιμευει ενα tablet με νεκρωμενη την οθονη του οταν δεν υπαρχει μεσα του ενα 5ιντσο smartphone !!!!!!!!???????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.