ASUS Padfone, Κυκλοφορεί Ιταλία το Μάιο με 850 ευρώ κομπλέ το πακέτο

Στη γειτονική Ιταλία και κατά τη διάρκεια της έκθεσης Milano Design Week 2012 η ASUS ανακοίνωσε την ημερομηνία διάθεσης και την τιμή του ASUS Padfone (TechblogTV). Το Padfone θα κυκλοφορήσει μέσα στο Μάιο στην Ιταλία με τιμή 699 ευρώ για το συνδιασμό smartphone (32GB) και οθόνη tablet ενώ το σύστημα θα ολοκληρώνεται με την προσθήκη του εξωτερικού πληκτρολογίου στην τιμή των 149 ευρώ. Κομπλέ το πακέτο θα κοστίζει συνολικά 848 ευρώ.

, ASUS Padfone, Κυκλοφορεί Ιταλία το Μάιο με 850 ευρώ κομπλέ το πακέτο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
powerbob

κομπλε, πολυ κομπλε, ποτε θα ερθει Ελλαδα;

Tryf pap

Μεγάλη μουφα και ακριβή.

kostis

@Tryf pap γιατι ρε φιλε μουφα???
με 850 ευρω εχεις:
1ον. ενα ultra light laptop
2 ον. ενα πολυ καλο smartphone
3 ον. ενα πολυ καλο tablet
συμπερασμα: εκτιθεσαι! και μαλιστα δεν εχεις δωσει ουτε ΕΝΑ επιχειρημα σε αυτο που ειπες…με τις υγειες σου λοιπον!

djfapples

σκετο το κινητο ποσο να εχει χωρις τα υπολοιπα?

αντωνης

πολύ καλή τιμή παιδιά.ψηνόμαστε….

Παναγιώτης

Για tablet/υβρυδικό netbook που πρέπει να έχει μέσα το κινητό για να δουλέψει, την τιμή αυτή προσωπικά την θεωρώ τσιμπημένη..

tafkapa

το πενακι-bluetooth πωλειται extra?

Δημητρης K.

χαρακτηριστηκε “μουφα” ειδα παραπανω…ναι ειναι μουφα..! γιατι μωρε να τα δωσεις τα 848 για το φουλ πακετο οταν με τα ιδια χρηματα παιρνεις υπερσυγχρονο κινητο τηλεφωνο 64giga γνωστης εταιρειας.Ληστεια!!

Panagiotis-Volos

Δημήτρη ας γελάσω. Ακούς εκεί μούφα να δώσεις 848 για τόσα πράγματα και δεν θεώρεις μούφα να τα δώσεις για ένα 64άρι Iphone. Ρε δεν πάμε καλά. Οτι θέλει λέει ο καθένας.

Mike

Στην Ελλάδα πάντως υπολογίστε… χιλιαρικάκι!

Motzi

Για επαγγελματιες ιδιως ειναι το τελειο εργαλειο…οποιος δεν παιζει παιχνιδια και θελει μια ολοκληρωμενη λυση για την multimedia-social και επαγγελματικη ζωη ειναι μακραν η καλυτερη επιλογη…το μονο που μενει ειναι να το δουμε λιγο καιρο στην αγορα για να το κρινουμε καλυτερα, οπως πρεπει να κανουμε με καθε προιον αλλωστε.

Tony Cool

Mike και εγω δεν ημουν ιδιαιτερα αισιοδοξος για την τιμη του αλλα αν οντως παει Ιταλια με 850 δε νομιζω να εχει μεγαλη διαφορα η τιμη του εδω.

Νικος

αμα μου προσφερει αυτονομια μπαταριας μιας μερας ολο το πακετο τοτε ναι αξιζει πολυ …δηλαδη να γινεται συνδυασμος μπαταρια ταμπλετας,πληκτρολογιου και κινητου…

dimpep

Δεν είναι laptop, επειδή παίρνει πληκτρολόγιο δεν σημαίνει ότι σου προσφέρει την ευελιξία ενός ultrabook με πραγματικό λειτουργικό και πλήθος εφαρμογών. Απλά με 850 ευρώ έχεις ένα αξιοπρεπές πακέτο και όχι μια αλλά 3 συσκευές

Manos

To “Βασίλειο” σύντομα θα πέσει είτε το θέλουν μερικοί είτε όχι , Αφού έφυγε ο “Μάγος” τέλος όλα.
Βλέπεις είχε το χάρισμα να κοιμίζει τον κόσμο και να τον κάνει να αγοράζει συσκευή την οποία είχε φροντίσει πρώτα να την κατασκευάσει σε 3τοκοσμική χώρα ώστε να μην του κοστίσει τίποτα και φυσικά βρήκε και το 60% του πλανήτη (μάλλον λίγο λέω) να αγοράσει το προϊόν του , Απο επιχειρηματικής μεριάς ΑΨΟΓΟΣ . κατα τα άλλα δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω.

Βλέπεις ορισμένα μυαλά είναι τόσο κολλημένα που δεν μπορούν να δεχτούν ότι κάποιος άλλος θα τολμήσει να φτιάξει κάτι τόσο ανταγωνιστικό . αν η ίδια εταιρεία στην οποία αναφέρομαι και με τα παραπάνω είχε το παραπάνω project τότε όλοι θα μιλούσαν για την εξέλιξη της τεχνολογίας, για αυτούς που δείχνουν στους άλλους τον δρόμο και για τόσα άλλα που ακούσαμε απο τους ίδιους οι οποιοι στο πρώτο τους κινητο δεν ειχαν ουτε ΚΑΝ ΚΑΜΕΡΑ

victor

εγώ όπως ειχα αν θυμάμαι καλα σε ένα άλλο άρθρο ότι το ειχα παραγγείλει μου ήρθε εχθές και σας μιλάω από αυτο εντυπώσεις μέχρι τώρα άριστες λίγο πιο λεπτό να ήταν το tablet θα ήταν υπερτατο

powerbob

victor… σε δευτερη γενια θα ειναι πιο λεπτο

Χρήστος

Manos συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα λες!!! Σωστός!! victor μεγιά!!!

victor

@powerbob φιλε το ξερω απλα ηθελα να πω κατι που δεν μου αρεσε

md03582

εμένα μου φαινεται λιγο απάτη… ενα κινητο, ενα ταμπλετ ανδροιδ (δηλαδη μεγαλο κινητο) και ενα πληκτρολογιο (ταμπλετ ανδροιδ κ πληκτρολογιο μαζι ΔΕΝ ειναι λαπτοπ) στην ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ τιμη των 850 ευρώ??? Μπα.. Θα περιμενω τα windows 8..

dk

Θα ήθελα να απαντήσουν όσοι το έχουν κάνει χρήση. Αντιλαμβάνομαι οτι το battery expands, αλλά όσον αφορά το sharing info μεταξύ κινητού και pad δεν το καταλαβαίνω που χρειάζεται. Το Stylus Headset τα “σπάει” όμως ξέρει κάποιος αν μπορείς να σημειώσεις ή να υπογραμμίσεις σε αρχεία τύπου Word, Pdf, Ppt. Πωλείται ξεχωριστά? και αν χρησιμοποιείται σε παλαιότερες εκδόσεις ή νεότερες Asus prime Tf200, Tf300T, Infinity?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.