Asus ROG Phone 2: Άντεξε τα πάντα εκτός από τη φωτιά [βίντεο]

Τον προηγούμενο μήνα η Asus κυκλοφόρησε το νέο της gaming smartphone, το οποίο ήταν το πρώτο έξυπνο τηλέφωνο με τον Snapdragon 855+. Φυσικά αναφερόμαστε στο εντυπωσιακό ASUS ROG Phone 2, το οποίο έπεσε τελικά στα χέρια του JerryRigEverything.

Asus ROG Phone 2, Asus ROG Phone 2: Άντεξε τα πάντα εκτός από τη φωτιά [βίντεο]

Τα βήματα που ακολουθεί ο JerryRig είναι γνωστά, έτσι ξεκίνησε να δοκιμάζει την αντοχή της οθόνης του ROG Phone 2 στις γρατζουνιές. Όπως ήταν αναμενόμενο, καθώς διαθέτει προστασία Gorilla Glass 6, η οθόνη άντεξε μέχρι το επίπεδο 6 της κλίμακας Mohs πριν εμφανίσει τα πρώτα άσχημα σημάδια.

Asus ROG Phone 2, Asus ROG Phone 2: Άντεξε τα πάντα εκτός από τη φωτιά [βίντεο]

Επίσης, ο YouTuber τόνισε ότι οι γρίλιες των ηχείων του ASUS ROG Phone 2 φθείρονται εύκολα, κάτι το οποίο χαρακτήρισε ως αρνητικό διότι αντικαθίστανται δύσκολα. Όσον αφορά το προστατευτικό γυαλί των καμερών και το μεταλλικό πλαίσιο, το πρώτο αντιστάθηκε σθεναρά στο κοπίδι του JerryRig, αλλά το δεύτερο παραδόθηκε κατευθείαν.

Asus ROG Phone 2, Asus ROG Phone 2: Άντεξε τα πάντα εκτός από τη φωτιά [βίντεο]

Στη συνέχεια, ο JerryRig τα έβαλε με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος συνέχισε να λειτουργεί αρκετά καλά ακόμη και μετά από αρκετές γρατζουνιές. Κατά τη δοκιμή της φωτιάς, η οθόνη άντεξε περίπου 30 δευτερόλεπτα πριν τα pixels παρουσιάσουν πρόβλημα. Ωστόσο, το OLED panel του ROG Phone 2 δεν επανήλθε ποτέ στην αρχική του κατάσταση.

Asus ROG Phone 2, Asus ROG Phone 2: Άντεξε τα πάντα εκτός από τη φωτιά [βίντεο]

Το βίντεο τελειώνει με το bend test στο οποίο το ASUS ROG Phone 2 αν και παρουσίασε μία μικρή κάμψη δεν εμφάνισε καμία σοβαρή ζημιά ή μόνιμη βλάβη. Σε γενικές γραμμές το νεότερο gaming smartphone της ASUS τα πήγε πολύ καλά. Αν θέλετε να δείτε το πλήρες βίντεο θα το βρείτε στην κορυφή του άρθρου.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kris

Γνωρίζουμε πότε θα έρθει στην Ελλάδα;;;

Κώστας Βλαχάκης

Δεν πιστεύω οτι θα έρθει ποτέ. Μόνο αν το φέρει κάποιο κατάστημα παραεισαγωγή.

Kris

Πωωωω τραγικό! Ας είναι και έτσι…

Σε ευχαριστώ

Jimmy

Κάντε τέστ με μαύρη τρύπα ρεεε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.