Asus ROG Phone 3: Με οθόνη 6,6 ιντσών, 144Hz και Snapdragon 865+

, Asus ROG Phone 3: Με οθόνη 6,6 ιντσών, 144Hz και Snapdragon 865+

Η Asus ανακοίνωσε και επίσημα το ROG Phone 3, το κινητό που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα για το τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα ότι είναι ένα gaming smartphone, προσφέροντας κορυφαίες επιδόσεις αλλά και ικανοποιητική κάμερα.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο επεξεργαστής Snapdragon 865+, μαζί με 12GB ή 16GB μνήμης RAM τύπου LPDDR5, με αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 από 128GB έως και 512GB. Η μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 6.000mAh με γρήγορη φόρτιση στα 30W, με 45 λεπτά φόρτισης να προσφέρουν περίπου 70%.

, Asus ROG Phone 3: Με οθόνη 6,6 ιντσών, 144Hz και Snapdragon 865+

Η οθόνη της συσκευής, όπως αναμέναμε, είναι τεχνολογίας AMOLED FHD+ 6,6 ιντσών, με έως και 144Hz ρυθμό ανανέωσης. Η εταιρεία πείραξε το λειτουργικό Android ώστε να καταφέρει 25ms touch latency, το χαμηλότερο που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε οποιοδήποτε smartphone. Επίσης, η οθόνη έχει 270Hz ρυθμό δειγματοληψίας αφής, ενώ υποστηρίζει HDR10+. Τέλος, η οθόνη έχει 1 δισεκατομμύριο χρώματα σχεδιασμένα με deltaE < 1, τα οποία καλύπτουν το 113% του DCI-P3.

Το ROG Phone 3 έρχεται με τριπλό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος, με κύριο αισθητήρα Sony IMX686 ανάλυσης 64MP που προσφέρει μεγέθυνση 2x χωρίς απώλειες σε ανάλυση 16MP. Ο δεύτερος αισθητήρας είναι ultrawide 13MP, με οπτικό πεδίο 125 μοιρών, ενώ ο τρίτος είναι απλά για λήψεις macro ανάλυσης 5MP. Η κύρια κάμερα είναι ικανή για 8Κ βίντεο στα 30fps ή 4K στα 120fps, με HyperStrady mode και Wind Filter, με το δεύτερο να αξιοποιεί και τα τέσσερα μικρόφωνα της συσκευής για να απομονώνει τον ήχο. Στο μπροστά μέρος υπάρχει η selfie κάμερα των 24MP.

, Asus ROG Phone 3: Με οθόνη 6,6 ιντσών, 144Hz και Snapdragon 865+

Η Asus έχει κάνει εντυπωσιακή δουλειά και στον τομέα του software. Ο AudioWizard έχει έτοιμα presets για όλα τα ROG ακουστικά, αν και η συσκευή δεν έχει θύρα 3.5mm. Όμως, όλα τα αξεσουάρ, όπως το εξωτερικό fan AeroActive που περιλαμβάνεται στη συσκευή, προσθέτουν jack, οπότε μπορείτε να το αξιοποιήσετε στο έπακρο. Επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε το πόσο θέλετε να φορτίσει η συσκευή σας και πως, βάζοντας όριο όπως 80% με αργή φόρτιση 10W, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά σε συσκευή. Η εταιρεία δίνει πλήρη έλεγχο στο χρήστη, ακόμα και για το χρονισμό της CPU, κάτι που μέχρι τώρα βλέπαμε σε συσκευές μόνο μέσω root.

Τα touch πλήκτρα στα πλαϊνά αυτή τη φορά μπορείτε να τα ρυθμίσετε όπως θέλετε, είτε χωρίζοντας τα 2 πλήκτρα σε 4 είτε να τα χρησιμοποιήσετε σαν slider, για αλλαγή κάμερας και κίνησης. Επίσης, μπορείτε να διαλέξετε δύο launchers, είτε το ROG UI που επικεντρώνεται στο παιχνίδι είτε το ZenUI που είναι πιο ουδέτερο. Δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει επίσημα η συσκευή, όμως αν θέλετε να πάτε για το κορυφαίο μοντέλο των 16GB RAM και 512GB χωρητικότητας θα πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς η τιμή του φτάνει τα 1100 δολάρια.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.