Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

Asus ROG Phone 8 Pro, Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου, κυκλοφορώντας μέχρι και teaser τον περασμένο μήνα.

Τώρα έχουν κυκλοφορήσει νέα render του Asus ROG Phone 8 Pro που δείχνουν το smarphone από πολλές γωνίες. Ο σχεδιασμός του ROG Phone 8 και του ROG Phone 8 Pro θα είναι σχεδόν πανομοιότυπος, εκτός από μερικά διαφορετικά φωτάκια στο πίσω μέρος.

Το ROG Phone 8 Pro θα έχει μια επίπεδη οθόνη με μια κεντρική τρύπα για την κάμερα selfie, η οποία αναμένεται να διαθέτει αισθητήρα 32 MP. Στη δεξιά πλευρά θα υπάρχει το power button και τα κουμπιά έντασης ήχου, ενώ μια θύρα USB-C βρίσκεται στα αριστερά και μια άλλη στο κάτω μέρος της συσκευής. Ακόμα, διαθέτει υποδοχή ακουστικών 3,5 mm.

Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες και διαρροές, το ROG Phone 8 Pro θα έχει οθόνη αφής 6,78 ιντσών FHD+ AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 165 Hz, υποστήριξη HDR10 και τεχνολογία LTPO. Θα φοράει το chipset Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm, σε συνδυασμό με έως και 24 GB μνήμης RAM.

Το σύστημα της κάμερας παραμένει ένα μυστήριο, ενώ η μπαταρία αναμένεται να είναι 5.500 mAh με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 65 W. Το ROG Phone 8 Pro λέγεται επίσης ότι διαθέτει πιστοποίηση IP68 για αντοχή στη σκόνη και το νερό.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.