Asus ROG Phone III: Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για οθόνη OLED 144Hz και 12GB RAM

, Asus ROG Phone III: Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για οθόνη OLED 144Hz και 12GB RAM

Οι πληροφορίες που είχαμε σχετικά με το επερχόμενο gaming smartphone της Asus ήταν αρκετά περιορισμένες μέχρι σήμερα. Γνωρίζαμε ότι θα εξοπλιστεί με τον Snapdragon 865 και ότι θα έχει υψηλό ρυθμό ανανέωσης, χωρίς όμως να γνωρίζουμε κάτι παραπάνω.

Όλα αλλάζουν, καθώς όχι μόνο μάθαμε τις πρώτες πληροφορίες για το ROG Phone III, αλλά έχουμε και το πρώτο βίντεο hands-on με κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Αρχικά, οι πληροφορίες που έρχονται από την πηγή που διέρρευσε το εν λόγω βίντεο επιβεβαιώνουν τον Snapdragon 865 και τον ρυθμό ανανέωσης 144Hz, με την οθόνη να είναι τεχνολογίας OLED ανάλυσης FHD+ στις 6.59 ίντσες.

Ο Snapdragon 865 που θα φοράει η συσκευή θα διαφέρει από τους υπόλοιπους που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά, ανεβάζοντας τον χρονισμό του επεξεργαστή στα 3.09Ghz, σε αντίθεση με τα 2.84Ghz που βλέπουμε στα υπόλοιπα flagship. Επίσης, η μνήμη RAM της συσκευής αναμένεται να φτάσει τα 16GB, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα υπάρχουν μικρότερες εκδόσεις, ενώ η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 6.000mAh, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης στα 30W.

Εμφανισιακά, η συσκευή μοιάζει αρκετά στο ROG Phone III, με μικρές αλλαγές. Στο μπροστινό μέρος υπάρχουν συμμετρικά bezel στο πάνω και στο κάτω μέρος της οθόνης, χωρίς κάποια εγκοπή. Επίσης, στο πίσω μέρος βλέπουμε τον ίδιο σχεδιασμό με γυαλί και LED φωτισμό, αν και ενδιαφέρον προκαλεί το λογότυπο της Tencent Games στο κάτω μέρος, κάτι που μας προετοιμάζει για ενδεχόμενη συνεργασία των δύο εταιρειών.

Η κάμερα του ROG Phone III φαίνεται να έχει δεχτεί αναβάθμιση, καθώς αυτή τη φορά βλέπουμε τρεις αντί για δύο. Αυτό ίσως σημαίνει πως μαζί με την κύρια κάμερα και τον ευρυγώνιο φακό που είδαμε στο προηγούμενο μοντέλο, ίσως υπάρχει και telephoto κάμερα. Πάντως, οι κάμερες φαίνεται να εξέχουν αρκετά, κάτι που δε μας είχε συνηθίσει η εταιρεία.

Η συσκευή φαίνεται να είναι τέρας, τόσο στα χαρακτηριστικά της όσο και στο μέγεθος. Αυτό γιατί το πάχος της συσκευής ανέρχεται στα 9.85mm, με το πάχος της να αγγίζει τα 240 γρ. Βέβαια, αν υπολογίσει κανείς τη τεράστια μπαταρία της συσκευής, τότε δεν φαντάζει και τόσο μεγάλο το πάχος.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.