Asus: Θα παρουσιάσει το ROG Phone 3 στις 22 Ιουλίου σε ειδικό event

, Asus: Θα παρουσιάσει το ROG Phone 3 στις 22 Ιουλίου σε ειδικό event

Το Asus ROG Phone ήταν ένα από τα πρώτα gaming phones που κυκλοφόρησαν, με την εταιρεία να συνεχίζει να επενδύει στην ιδέα και να ανανεώνει κάθε χρόνο τη σειρά της. Φέτος ήρθε η σειρά της τρίτης συσκευής, η οποία έχει ήδη περάσει από το Geekbench με Snapdragon 865+.

Η Asus έβαλε ένα χρονόμετρο στην ιστοσελίδα της, το οποίο μετράει αντίστροφα έως τις 22 Ιουλίου, όπου θα γίνει ένα ειδικό, online event με την ονομασία GAME CHANGER. Ήδη από το background στην ιστοσελίδα, βλέπουμε την πλάτη του επερχόμενου Asus ROG Phone 3, με το φωτιζόμενο LED που αποτελεί σήμα κατατεθέν πλέον της σειράς.

Όμως, η συσκευή έχει ήδη περάσει από την TENAA και γνωρίζουμε τα κύρια χαρακτηριστικά της. Το Asus ROG Phone 3 αναμένεται με οθόνη 6,59 ιντσών ανάλυσης FHD+ και ρυθμό ανανέωσης οθόνης τα 144Hz. Η συσκευή θα έχει από 8GB έως και 16GB μνήμης RAM και από 128GB έως και 512GB αποθηκευτικού χώρου, με τη μπαταρία να ανέρχεται στα 5.800mAh με υποστήριξη γρήγορης ασύρματης φόρτισης στα 30W.

Η selfie κάμερα του ROG Phone 3 αναμένεται στα 13MP, ενώ το τριπλό σύστημα κάμερας στην πλάτη θα περιλαμβάνει κύρια κάμερα στα 64MP. Όπως και να έχει, λίγες μέρες μας χωρίζουν από την επίσημη αποκάλυψη, οπότε θα δούμε κατά πόσο θα επιβεβαιωθούν ή όχι τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.