ASUS, Ετοιμάζει Windows Phone 8 smartphone;

Με τα πράγματα στην βιομηχανία των υπολογιστών να έχουν πάρει μία κατηφορική πορεία, οι περισσότεροι κατασκευαστές αναζητούν άλλες πηγές για να αυξήσουν τα έσοδά τους. Μία από αυτές τις εταιρείες είναι η ASUS, η οποία μέσα στο 2012 είδε αύξηση της τάξεως του 50% στις πωλήσεις smartphones της και μόλις 3.2% στις αντίστοιχες πωλήσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η επιτυχία βέβαια επήλθε κατά κύριο λόγο από το μοναδικό PadFone της, μία από τις εξυπνότερες ιδέες που κυκλοφόρησε στο προηγούμενο έτος. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Wall Street Journal η εταιρεία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Microsoft για την κυκλοφορία κάποιας Windows Phone 8 συσκευής. Η ASUS είχε εκφράσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της για τη δημιουργία συσκευών με λειτουργικό Windows Phone, με το σχέδιο του PadFone να φαντάζει ιδανικό για το οικοσύστημα των Windows 8.

asus windows phone, ASUS, Ετοιμάζει Windows Phone 8 smartphone;

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλης

Σαν Windows Phone (7.5) user, πιστεύω πως όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο για τους καταναλωτές. Να κυκλοφορήσουν high-end αλλά και οικονομικές συσκευές, με καινοτομίες και αξιόπιστη κατασκευή, service στην Ελλάδα κλπ.

Με το καλό και η Asus!

GiannisMix

Η καλύτερη πατέντα ειναι αυτή του padfone και σε οικοσυστημα WindowsPhone πρεπει να ειναι κουκλι! Σιγουρα θα το τιμησω αν βγει στην αγορα κατι τετοιο

Thanasis

Άντε με το καλό να δούμε τι θα κυκλοφορήσει. Πάντως αν κυκλοφορήσει συσκευή με την πατέντα του padfone και δυνατά χαρακτηριστικά θα έχει μεγάλη επιτυχία.

Kostas K.

Ένα Padfone με windows 8 θα φάνταζε ιδανικό σενάριο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.