Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition: Επίσημα με Intel Z3590 και χωρητικότητα 128GB

H Asus ανακοίνωσε επίσημα μια ακόμη έκδοση του Zenfone 2, το Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition, το οποίο έρχεται με ανανεωμένο Intel επεξεργαστή. Συγκεκριμένα φορά Intel Z3590 με τετραπύρηνη CPU στα 2.5GHz.

Το Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition ενσωματώνει μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 128GB με δυνατότητα επιπλέον επέκτασης μέσω κάρτας microSD.

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια, η κάμερα είναι 13 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, η μπαταρία 3000mAh μη αποσπώμενη. Ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, IPS με επικάλυψη από Gorilla Glass 3 και τρέχει Android 5.0 Lollipop.

Θα κυκλοφορήσει σε Silver Polygon και Carbon Night, αλλά δεν ανακοινώθηκε η τιμή και πότε θα βγει στην αγορά.

H προηγούμενη έκδοση του Asus Zenfone 2 ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο με μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, Intel Atom επεξεργαστή και τιμή μόλις 229 δολάρια.

asus zenfone 2 deluxe special edition official, Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition: Επίσημα με Intel Z3590 και χωρητικότητα 128GB

asus zenfone 2 deluxe special edition official, Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition: Επίσημα με Intel Z3590 και χωρητικότητα 128GB

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sera65

Αυτοί οι Intel στα κιν λένε κάτι ή τίποτα. Πάντως είχα διαβάσει ότι δεν τραβαν τόσο πολύ και καλύτερα mediatek παρά Intel έλεγε.

Nikopoup

Δεν ξέρω αν τραβάνε αλλά το carbon night το αγόραζα άνετα

Chris_G

έχω την εντύπωση οτί χάνουν λίγο στο android γιατί τα apps δουλεύουν σε arm based chips και χρείαζεται λίγη επεξεργαστική ισχυς για να κάνει την συμβατοτητα απο x86-64 σε arm. Αλλά τα chipsets σήμερα έχουν φτάσει σε ένα σημείο που είναι καλά όλα. Δεν χρείαζεσαι να έχεις την δύναμη του 7420 για να μην κολάς.

s6_edge+

δεν ξερω απο επιδοσεις απο εμφανηση φαινεται πολυ τουμπανο αυτο με το καρμπον και το κοκκινο στο πλαι ειναι all the money (βαλτε μια amoled γμτ ακομα lcd ελεος…)

Thanos

Έχω το zenfone 2 ze551ml με 4 γιγα ραμ και τον Intel Atom z3580.
Πραγματικά το κινητό πετάει. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος σε όλους του τομείς.

Nick

Μην την κουρδιζετε την Intel με ανοησίες τύπου η mediatek είναι καλύτερη και αυτός ο 74 20 που ούτε καν έχει multitasking έχει μην βγάλει κάνα multi threading και βάλετε τα κλάματα oπως κάνει χρόνια η amd.

Αλέξανδρος

Γνωρίζουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας; Το carbon το χτύπησα ηδη!!! Έχω τις αμφιβολίες μου για τον επεξεργαστή βέβαια,αλλά το carbon, τα 128 επεκτάσιμη γιγα σε συνδυασμό με την τιμή με σκλαβωνουν.

Efrem

Παιδιά μόνο εμενα μου θυμίζει προϊόντα ROG? Κατά τα άλλα Asus είναι πολύ καλά

vasilist

Εγώ έχω το zenfone 2 με τον 3580 δεν είχα ποτέ ποιο γρήγορο τηλέφωνο (htc one x,galaxy s5,iphone 5s).
To τηλέφωνο πετάει, όχι μόνο απλά λεει ο Intel cpu αλλα βάζει κάτω οκταπύρηνα και όχι στα benchmark αλλα σε real life use.

tzastin

Καλησπέρα. Ξερει κανεις τιποτα για το Asus ZenFone 2 Selfie ?
Τι λεει αξιζει το κινητο? ψαχνω ενα κινητο με καλα χαρηκτιριστικα
να τραβαει και καλες selfie οταν δεν υπαρχει πολυ φως (για το βραδυ εννοω)…!!!
και να μην πολυ ακριβο. αντε μεχρι 300€ και ας ειναι και απο κινα η αγορα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.