ASUS ZenFone 2: Δείτε τι μπορούν να κάνουν τα 4GB RAM [video]

Έφτασε η εποχή που στα smartphones πλέον ξεκινήσαμε να έχουμε μνήμη RAM 4GB. Κάθε χρόνο οι κατασκευαστές, ιδιαίτερα τα πιο μικρά ονόματα, προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με νέα χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα QHD οθόνες και φέτος η Asus αποφάσισε να “παίξει” με τη RAM.

Το ASUS ZenFone 2 θα κυκλοφορήσει 16 Μαΐου επίσημα στην Ιαπωνία στην έκδοση με τα 4GB μνήμη RAM και τιμή περίπου 358 ευρώ.

Συνήθως τα πολυδιαφημισμένα χαρακτηριστικά αποδεικνύονται όχι και τόσο εντυπωσιακά στην πραγματικότητα, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με την 4GB μνήμη RAM του ASUS ZenFone 2. Στο παρακάτω video η ASUS δείχνει τι μπορούμε να καταφέρουμε βάζοντας μια τέτοια RAM στα smartphones.

Ένας YouTuber ονόματι L BS ανέβασε ένα video στο οποίο κρατά το ASUS ZenFone 2 και παίζει παιχνίδια. Όταν λέμε παιχνίδια δεν εννοούμε Candy Crush Saga ή Angry Birds, αλλά Grand Theft Auto San Andreas, Real Racing 3, FIFA 15 και N.O.V.A. 3. Πρόκειται για δυνατά παιχνίδια από άποψη γραφικών τα οποία το ZenFone 2 όχι μόνο κατάφερε να τα κρατήσει ανοιχτά, αλλά έκανε την μετάβαση από το ένα στο άλλο χωρίς lag.

Αν πηγαίναμε πίσω στο 2008 και μας έλεγε κάποιος ότι θα μπορούσαμε να παίζουμε από το κινητό πολλαπλά παιχνίδια επιπέδου κονσόλας, μόνο πιστευτό δεν θα ακουγόταν. Τι θα λέγατε για ένα μελλοντικό Galaxy, LG, HTC ή ένα iPhone με 4GB RAM;

Δείτε το video:

asus zenfone 2 4gb ram, ASUS ZenFone 2: Δείτε τι μπορούν να κάνουν τα 4GB RAM [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fanis

@ Λορένα ξέρουμε αν θα έρθουν επίσημα Ελλάδα;;;

Prideous

Η Apple ας βάλει πρώτα 2 gb στο iPhone και μετά ας μιλήσουμε για τα 4gb
Κάτοχος 5s που μπορει να μην αντιμετωπίζω καποιο μεγάλο πρόβλημα αλλα δεν θα με πείραζε να είχε περισσότερη ram

Αλέξανδρος

Αυτά είναι, το android που έχει και αληθινό multitasking( ολοκληρωμένο αν θέλετε) τα 4gb ram θα κάνουν να πετάνε τα κινητά. Ήδη συνδέω το Xperia z ultra μου στο monitor και excel και word τα δουλεύω πολύ από εκεί γιατί ούτως η άλλως όλες τις σημειώσεις μου με αυτό τις κάνω εντός και εκτός γραφείου.
Φυσικά browsing και ταινίες και κάνα torrent. Μπράβο στην Asus, μένουν να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Μακαρη να κανει θαυμα η LG να το κυκλοφορησει με 2 εκδοσεις το LG G4 οπος εκανε με το LG G3 και να εχει η πλουσια εκδοση LGG4 SNAPDRAGON 810 RAM DDR4 4GB

stefanos29

αν ειχε και καλυτερη καμερα παιζει να ηταν το καλυτερο κινητο στα χρηματα αυτα μαζι με το oneplus one!

Μάκης

Μιας και παίζουμε όλοι 4 παιχνίδια ταυτόχρονα… πολύ χρήσιμο πράμα και όχι ένα ακόμη gimmick.. τα 3 γίγα πολλά τους είναι για την ώρα, ας ασχοληθούν με το software optimization και τις μπαταρίες περαιτέρω.

Genesis

συμφωνώ με τον Μάκης

ας ασχοληθούν με μπαταριά πρώτα και software optimization και ας αφήσουν τα 4gb για μετά….

GiannisMix

αυτο που πρέπει να ασχοληθώ με τις Lg Samsung Apple HTC κτλ δε το καταλαβαινω…
στα άρθρα των “μεγάλων” γιατι δε μπαίνει ερώτηση παρόμοια με αυτή”Τι θα λέγατε για ένα μελλοντικό Galaxy, LG, HTC ή ένα iPhone με 4GB RAM;”?
προφανώς η asus δε θα πάρει κ πολλά σχόλια οποτε με κάποιο τρόπο πρέπει να τα δημιουργήσουμε (βλέπε κόντρα για μια ακόμη φορά)

X

Ουάου και νόμιζα ότι μόνο εγώ με το Iphone 4!! μπορούσα να το κάνω ;))))

apostolos

Συμφωνώ και εγώ με τον Μάκη, γιατί έχω ήδη αγοράσει την έκδοση με τα 2 giga μνήμη, και η μπαταρία του είναι απογοήτευση. Κρατάει 12 ώρες με ελαφρά χρήση. Όσο για την κάμερα είναι αξιοπρεπής με πολλές ρυθμίσεις.

tech21man

Καλα ολα αυτα, αλλα ημι αχρηστα κατα καποιο τροπο.

Πρωτα απο ολα ειναι επιπεδου παλιας κονσολας (μη συγκρινουμε τωρα real racing ουτε καν με xbox 360 ps3…ελεος) και κατα δευτερον ειναι κατι που προφανως γινεται με 4 gb ram.

Εδω στο wii u οπως ειπε προγραμματιστης, (vs xbox 360) απλα ριξαμε ολο το παιχνιδι στη μεγαλη (1gB!!!) ram και δεν ξαναφορτωσαμε απο το δισκο (μιλαμε για οχι απαιτητητικο παιχνιδι).

Οποτε το να κανει αυτα τα παιχνιδια εναλλαγη που παιζονται και σε συσκευες με μικροτερη μνημη δεν το λες και ειδηση…

Οσο θυμαμαι εποχες gameboy που απλα επαιζες στην πριζα χωρις μπαταρια…

Kosmas

Δεν κατάλαβα (αναφέρομαι στην τελευταία πρόταση) γιατί πρέπει να έχουμε σημείο αναφοράς και να επικεντρωνόμαστε πάλι στις “μεγάλες” εταιρίες; Το android δεν είναι οι ναυαρχίδες αλλά κυρίως οι μικρομεσαίες συσκευές. Τέλοσπάντων, ένα Galaxy, πάντως, θα λαγκάρει και με 4 gb ram!

joni

Kosma όλα λαγκαρουν άμα τα φορτώσεις με βαριές εφαρμογες παραλληλα,ποιο είναι αλαγκαριστο;

όλα λαγκάρουν με 4GB RAM δεν το καταλαβαίνεις αμα το φορτώσεις μακαρη και η lg ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ LG G4 4GB DDR4 SNAPDRGON 810 ειναι ενα γρηγορο που δεν το καταλαβαινεις οτι εχει λαγκ μπορει να κολισει για 0.001 δεν το καταλαβαινεις αλλο 1GB RAM POU SE AFINEI 500MB ELEUTHERO ALLO 512MB POU SE AFINEI 200MB ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ 3GB SE AFINEI 2 KATI I 3 SE AFINEI 2,5GIGA KAI 4GIGA POU SE AFINEI 3.5GB PANO KATO να βελτιωσουν μπαταριες και μακαρη σε μεγαλα ονοματα να δουμε ραμ DDR 4 4GB

spirios1992

Ρε φιλος στυλιανος βασιλης τι ζορι τραβας πια?!? παιζει να εχεις φαει το κραξιμο της αρκουδας ετσι? σταματα να λες ασυναρτησιες, με κεφαλαια και οτι σου εχει κανει εντυπωση πια απο την ‘lg σου’ γιατι σπας ασχημα νευρα να σε βλεπω σε καθε νεο να ξεπεταγεσαι να μιλας για το γ4…ελεος κ γω λγ γουσταρω αλλα δε κανω ετσι

alexis touba

Η πρωτη εταιρια που εχει φτιαξει ddr4 μνημες ειναι η samsung για smartphones.Εγω πηστευω και με 2gb και εναν καλο επεξεργαστη εισαι κομπλε αντε 3το πολυ αν εχεις QHDοθονη και πολλα πιξελς μεγαλη οθονη.Εγω παντος με mate7 που εχει 2 το 16gb ειμαι καλυμενος και οτι και να το παιταξω παει σφεντονα ουτε λαγκ ουτε τιποτα.και με αφηνει 700mb ελευθερα

Μάκης

@Στυλιανός Βασίλης – HARA-KIRI

Kosmas

@Στυλιανός Βασίλης Πώς φαίνεται ότι δεν ξέρεις από android αφού ασχολείσαι ακόμα με την ελεύθερη ram. Το android έτσι δουλεύει ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΗ RAM για να είναι γρήγορο το multitasking. Αν δεν είναι καλογραμμένη η ρομ ώστε να ανοιγοκλείνει άμεσα εφαρμογές μπορεί οποιοδήποτε κινητό να λαγκάρει. Κατά κύριο λόγο οι στοκ ρομς είναι πολύ καλύτερες στον τομέα αυτό.

deminhio

Έχω το zenfone 5 με το Ζ2580 το πήρα 155 ευρώ ,
Το μηχάνημα πετάει χωρίς κάποιο λαγκ ,το έχω από τον Οκτώβριο του 2014 , και έκανα μόνο μια επανεκκινήση είχε κόλληση αισθητήρας φωτός , πολύ καλά γράφηκα στο μενού , τέλειο touch screen, ομαλότητα άψογη, το μόνο μειονέκτημα είναι η μπαταριά που είναι στα 2150mah και non removable.(με eco λειτουργιά η μπαταριά πάει 3 μέρες στην καλύτερη , με τηλεφωνά και light games ) αν το λιώνεις και τα έχεις όλα φουλ αν κρατήσει 7-8 ώρες να σαι χαρούμενος.
Παντός με την πρώτη οικονομική ευκαιρία το zenfone 2 με κλειστά θα το πάρω.

Βασιλης

Δεν θα λέω υπερβολές για τον απλούστατο λόγο ότι προφανώς δεν το έχετε πιάσει καν το ASUS ZenFone 2 στα χέρια του .το έχω λιγο καιρό στα χέρια μου ,ειχα και το ZenFone 5. Τωρα το ZenFone 2 ομολογο ότι ειναι ενα τηλ παιχνιδομηχανή . Η μπαταρία του με χρήση με Viber και τηλ και facebook πάει 1.5 με 2 μέρες οθόνη 5.5 είναι πολύ δυνατή,κατεβάζει εφαρμογές σαν τρελό αν έχεις το σωστό σήμα στα δεδομένα. Πολύ γρήγορα σε όλα με απλό μενού το σιστινω.μόνο στην κάμερα του είναι πολύ μέτριο δεν μ φαίνετε για 13 αλλά ποιο πολυ ανάμεσα στο 8 και στο 13 MP …το εχω πάρει στο στρατό Καθαρά για game , και όντος το τηλ δεν ζεστενετε αλλά ούτε κολλάει με πολυ μνήμη οθόνη FHD ειναι πολυ καλή διότι φημιζετε η ASUS για γραφικά και εκει το ξεχωρίζει… για τα λεφτά του αν δεν έιμαι πρώτη έιμαι δεύτερη επιλογή και πάλι θυμίζω είναι και ο λόγος που το θέλεις..

Theo

Έχω αγοράσει πρόσφατα το. Zenfone2 4g 16gb
Αλλα αντιμετωπίζω προβλημα κάποιες φορές στη διάρκεια της ημέρας . Ανοιγοκλείνουν οι εφαρμογές του τρέλα. Χωρίς να το αγγίξω
Εχει κάποιος τέτοιο προβλημα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.