Asus ZenFone 2: Διέρρευσε έκδοση με οθόνη 5 ιντσών και 2GB RAM

Στην έκθεση CES 2015 που έγινε αρχές του χρόνου, Asus ZenFone 2 ήταν ένα από τα smartphones που έκλεψε τη παράσταση με τα 4GB RAM που φέρνει αλλά και το προσεγμένο design. Η Asus είχε ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει δεύτερη έκδοση με χαμηλότερα τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμή στα 199 δολάρια. Το νέο Asus ZenFone 2 με 5 ιντσών οθόνη διέρρευσε σε φωτογραφίες μαζί με πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αν και δεν γνωρίζουμε ακόμη πως θα αποκαλείται επίσημα, το νέο smartphone θα έρθει με οθόνη 5 ιντσών 1280×720 pixels, πρώτης γενιάς Intel Atom επεξεργαστή αντί για νέας γενιάς 64-bit Intel επεξεργαστή, 2GB RAM, υποστήριξη 4G LTE και Android 5.0 Lollipop με Zen UI. Οι πληροφορίες λένε ότι θα ανακοινωθεί επίσημα στις 9 Μαρτίου, αλλά όπως και να έχει κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις αφού η Asus δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι.

asus zenfone 2 5 ιντσών οθόνη, Asus ZenFone 2: Διέρρευσε έκδοση με οθόνη 5 ιντσών και 2GB RAM

asus zenfone 2 5 ιντσών οθόνη, Asus ZenFone 2: Διέρρευσε έκδοση με οθόνη 5 ιντσών και 2GB RAM

asus zenfone 2 5 ιντσών οθόνη, Asus ZenFone 2: Διέρρευσε έκδοση με οθόνη 5 ιντσών και 2GB RAM

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Petros

Η αντιγραφή του g3 σε όλο της το μεγαλείο!

Ακόμα και η θήκη Quick Circle…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Η μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων κυκλοφορεί στο Android

Το WhatsApp κυκλοφορεί μεταγραφές φωνητικών μηνυμάτων στην εφαρμογή Android beta, με τη λειτουργία να είναι πλέον μέρος της WhatsApp Beta.

Smartphones Android featured iPhone

Αυτή την κίνηση πρέπει να κάνετε μία φορά την εβδομάδα για να μη σας χακάρουν

Η NSΑ συμβουλεύει τους χρήστες iPhone και Android που ανησυχούν μήπως πέσουν θύματα απάτης να απενεργοποιούν και να ενεργοποιούν ξανά τη συσκευή τους μία φορά την εβδομάδα.

Software Android Bluetooth

Android 15: Bελτιώνει την υποστήριξη ακουστικών βαρυκοΐας με Bluetooth LE Audio

Το Android υποστηρίζει ακουστικά βαρηκοΐας για το μεγαλύτερο μέρος της ύπαρξής του αλλά η υποστήριξη έγινε πιο ουσιαστική το 2019 όταν η Google κυκλοφόρησε το Live Transcribe.

Software Android Google

Google: Νέα δυνατότητα σου επιτρέπει να ζητάς από έναν φίλο ή συγγενή να σου πληρώσει μια εφαρμογή

Στο Google I/O παρουσιάστηκε ένα νέο κουμπί που θα εμφανίζεται στο στάδιο του ταμείου αφού αποφασίσετε να αγοράσετε μια εφαρμογή.