Asus ZenFone 6: Διέρρευσε η τιμή του λίγες μέρες πριν την αποκάλυψη του

ZenFone 6, Asus ZenFone 6: Διέρρευσε η τιμή του λίγες μέρες πριν την αποκάλυψη του

Το ZenFone 6 της Asus αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 16 Μαΐου στην Βαλένθια, λίγο πριν την αποκάλυψη του όμως διέρρευσε η τιμή. Συγκεκριμένα, το ZenFone 6 θα διαθέτει τρεις εκδόσεις με διαφορές στην μνήμη RAM αλλά και τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο. Αρχικά το “μικρό” 6/128GB μοντέλο θα κοστίζει 578 ευρώ. Το αμέσως επόμενο 8/256GB μοντέλο θα αγγίζει τα 693 ευρώ ενώ το μεγάλο αδερφάκι των προηγούμενων δύο θα διαθέτει 12GB μνήμη RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο και θα ζητάει 867 ευρώ.

Μπορεί το ZenFone 6 να μην έχει αποκαλυφθεί ακόμη, στο AnTuTu όμως διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του smartphone. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες το smartphone θα ενσωματώνει τον Snapdragon 855 SoC και την Adreno 640 υπεύθυνη για τα γραφικά, οθόνη ανάλυσης 2340 x 1080p και Android 9 Pie.

Ένα poster της Asus μάλλον προδίδει την απουσια notch από το smartphone. Αυτό σημαίνει πως το ZenFone 6 ίσως διαθέτει pop-up selfie κάμερα.

Βασισμένοι σε πληροφορίες του FCC το smartphone θα διαθέτει dual setup camera στο πίσω μέρος εκ των οποίων η μία θα είναι 48MP. Η μπαταρία μέχρι στιγμής έχει άγνωστη χωρητικόττηα και θα διαθέτει 18W fast charging τεχνολογία.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones Asus Zenfone 6

Asus ZenFone 6: Το ισχυρό χαρτί της flip κάμερας είναι οι selfie φωτογραφίες

Το DxOMark ολοκλήρωσε τις δοκιμές των καμερών του Asus ZenFone 6 και αποφάνθηκε ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα άλλα flagships.

Smartphones Asus Zenfone 6

Asus Zenfone 6: Teardown αποκαλύπτει τον flip μηχανισμό της κάμερας

Μετά το durability test του Asus Zenfone 6 ακολουθεί το γνωστό teardown το οποίο αποκαλύπτει τον flip μηχανισμό της κάμερας.

Smartphones Asus Zenfone 6

Asus Zenfone 6: Η κάμερα επέζησε από τα βασανιστήρια του JerryRigEverything

Πέρασε τα βασανιστήρια του JerryRigEverything η κάμερα του Zenfone 6 ενώ το smartphone συνολικά αποδείχθηκε αρκετά ανθεκτικό.

Smartphones Asus Zenfone 6

Asus Zenfone 6: Επερχόμενο update θα βελτιώσει περαιτέρω την κάμερα

Το νέο update που ετοιμάζει η Asus για το Zenfone 6 θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο την κάμερα αλλά και συνολικά το smartphone.