Asus ZenFone 7 και 7 Pro: Επίσημα με τριπλή flip κάμερα 64MP και Snapdragon 865+

Σήμερα, η ταϊβανέζικη κατασκευάστρια παρουσίασε δύο νέα smartphones στη σειρά Zenfone. Αναφερόμαστε στα Asus ZenFone 7 και 7 Pro, τα οποία έχουν τον γνωστό flip μηχανισμό που μας σύστισε η εταιρεία με το Asus Zenfone 6.

Χαρακτηριστικά

Τα Asus ZenFone 7 και 7 Pro έχουν οθόνη 6,67 ιντσών με AMOLED πάνελ, ανάλυση FHD+, αναλογία οθόνης προς σώμα 20:9, ρυθμό ανανέωση 90Hz, touch sampling rating 200Hz, χρόνο απόκρισης 1ms, 110% DCI-P3, ακρίβεια χρώματος Delta E<1, αντίθεση 100000:1, φωτεινότητα σε εξωτερικούς χώρους 700nits, και προστασία Gorilla Glass 6.

Το απλό μοντέλο διαθέτει τον Snapdragon 865 και η Pro έκδοση τον Snapdragon 865+. Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 6GB/8GB LPDDR5 μνήμη RAM, 128GB/256GB UFS 3.1 αποθηκευτικός χώρος, και μπαταρία 5.000mAh η οποία υποστηρίζει 30W γρήγορη φόρτιση.

Asus ZenFone 7, Asus ZenFone 7 και 7 Pro: Επίσημα με τριπλή flip κάμερα 64MP και Snapdragon 865+

Τα Asus Zenfone 7 και 7 Pro έχουν τρεις κάμερες σε flip μηχανισμό. Την 64MP Sony IMX686 με τεχνολογία Quad Bayer και EIS, συνοδεύουν μία ultra wide 12MP και ένας τηλεφακός 8MP ο οποίος έχει δυνατότητα 3x ζουμ. Στο Pro βρίσκουμε OIS τόσο στην κύρια κάμερα όσο και στον τηλεφακό. Το module των smartphones υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 8K στα 30fps και slow motion βίντεο στα 120fps. Επίσης, διαθέτει dual LED flash.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, τα νέα smartphones της Asus έχουν πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και στερεοφωνικά ηχεία. Επιπλέον, σε επίπεδο συνδεσιμότητας υποστηρίζουν Bluetooth 5.1, NFC, και Wi-Fi 6. Τέλος, και τα δύο μοντέλα τρέχουν το Android 10-based ZenUI 7.

Asus ZenFone 7, Asus ZenFone 7 και 7 Pro: Επίσημα με τριπλή flip κάμερα 64MP και Snapdragon 865+

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η κατασκευάστρια δεν ανέφερε τίποτα όσον αφορά τις τιμές των δύο smartphones στις υπόλοιπες αγορές του κόσμου, αλλά ανακοίνωσε την τιμολόγηση που θα ακολουθήσει στην Ταϊβάν.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η εταιρεία, η μικρή έκδοση του Asus ZenFone 7 που θα έχει 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο θα τιμολογείται στα NT$21.990 ή περίπου 635 ευρώ και η μεγαλύτερη με τον ίδιο χώρο αποθήκευσης αλλά 8GB μνήμη RAM στα NT$23.990 ή περίπου 693 ευρώ. Όσον αγορά το 7 Pro, θα κυκλοφορήσει σε μία έκδοση με 8GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο, και η τιμή της θα είναι NT$27.990 ή περίπου 809 ευρώ.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.