Αυτά είναι τα αγαπημένα σας “νεκρά” smartphone OS [Αποτελέσματα poll]

, Αυτά είναι τα αγαπημένα σας “νεκρά” smartphone OS [Αποτελέσματα poll]

Το Σάββατο σας βάλαμε ένα πιο “συναισθηματικό” poll, ζητώντας να μας απαντήσετε ποιο ήταν το αγαπημένο σας smartphone OS που δεν άντεξε στο χρόνο. Τα αποτελέσματα ήταν αρκετά πιο ξεκάθαρα από το poll της προηγούμενης εβδομάδας, καθώς από τους 1.088 αναγνώστες του Techblog οι 561 ψήφισαν τα Windows 10 Mobile, το οποίο είναι πρώτο με ποσοστό 45%.

, Αυτά είναι τα αγαπημένα σας “νεκρά” smartphone OS [Αποτελέσματα poll]

Όπως βλέπουμε παραπάνω, στη δεύτερη θέση ήρθε το Symbian, το οποίο συγκέντρωσε 318 ψήφους και ποσοστό 26%. Στην τρίτη θέση βλέπουμε το λειτουργικό BlackBerry OS, το οποίο συγκέντρωσε 11% με 143 ψήφους. Τέταρτη, πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα βλέπουμε τα MeeGo με 5%, Ubuntu Touch με 4% και Tizen με 2%. Η τελική πεντάδα αποτελείται από το Firefox OS με 2%, ενώ Web OS, Sailfish OS, Palm OS και Bada μοιράζονται από 1% στις τελευταίες τέσσερις θέσεις.

Ετοιμαστείτε για νέο poll το ερχόμενο Σάββατο για νέο Poll. Πείτε μας στα σχόλια ιδέες για Poll που θα θέλατε να δείτε.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Το web os τουλάχιστον σε άλλη μορφή ζει, αφού συνεχίζει να το αναπτύσει η LG

SGR

…Και το Blackberry OS αφου βασιζεται σε QNX, υπαρχει σαν υλοποιηση σχεδόν παντου (ισως #και# στο αμαξι σου).
Ενω τα Windows Phone 10 δεν εχει διαφορες απο τα windows, windows for arm η iot core κτλ (Windows NT hybrid architecture),
Επισης κυκλοφορουν ακομα συσκευες με Windows Mobile (βασιζονται σε CE 5.x) και Windows CE 8.x (υποστηριξη εως 2023 ως Windows embedded compact) σαν POS, gps, infotainment, sales, tracking, inventory management κτλ

Το κλου ειναι οτι οι κινητες/έξυπνες τηλεφωνο-συσκευες που τα φορουσαν ειναι πλεον καπουτ, και αφου δεν ειναι πλεον στα χερια μας οι συσκευες, οι alternative/afterlife/otherlife υλοποιήσεις των προαναφερομενων os δεν με ενθουσιαζουν…. πλέον.

Ιωάννης Μάγος

Τα Windows 10 mobile είναι εδώ και ζουν και βασιλεύουν! Facebook, Messenger, Viper, Twitter, instagram, YouTube, Microsoft Edge… Τέλεια. Ακόμα και το WhatsApp με ένα μικρό Trick συνεχίζει και δουλεύει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured poll

Ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones.

Smartphones poll

Το ιδανικό μέγεθος οθόνης στα smartphone [Αποτελέσματα Poll]

Ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone και σας έχουμε τα αποτελέσματα.

Smartphones poll

Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone για εσάς.

Smartphones poll Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21 Plus

Λέτε “όχι” στα Galaxy S21 λόγω έλλειψης φορτιστή στο πακέτο αγοράς [Αποτελέσματα poll]

Ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog κάποιο εκ των νέων smartphone της σειράς Galaxy S21 και αυτά είναι τα αποτελέσματα.