Αυτά είναι τα Sony Xperia που θα πάρουν αναβάθμιση σε Android 10

Sony Xperia, Αυτά είναι τα Sony Xperia που θα πάρουν αναβάθμιση σε Android 10Παρά τη συνεχιζόμενη πτώση στον τομέα των smartphones, η Sony εξακολουθεί να βγάζει το ένα κινητό μετά το άλλο, διατηρώντας πάντα ενημερώνει τη συλλογή της. Σε επίπεδο λογισμικού, η εταιρεία δεν ξεχνά τους πελάτες της και προσπαθεί να ενημερώνει τα smartphones με την τελευταία έκδοση του Android. Όπως και αρκετοί άλλοι κατασκευαστές, έτσι και η ιαπωνική κατασκευάστρια, ανακοίνωσε τα Sony Xperia smartphones που θα λάβουν το Android 10.

Τα Xperia που θα αναβαθμιστούν

Πρώτα θα αναβαθμιστούν τα τελευταία flagships της εταιρείας, το Sony Xperia 1 και το μικρότερο Sony Xperia 5. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, τα smartphones θα λάβουν την ενημέρωση μέσα στον Δεκέμβριο του 2019.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα smartphones της εταιρείας, ξεκινώντας από τις αρχές του 2020, θα λάβουν το Android 10 τα Sony Xperia 10 και 10 Plus, τα Xperia XZ3, και όλες οι εκδόσεις των Xperia XZ2.

Επιπλέον, η Sony ξεκαθαρίζει ότι οι ημερομηνίες διάθεσης του Android 10 μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά και τον πάροχο με τον οποίο σχετίζεται το εκάστοτε smartphone.

Αν και είναι θετικό το γεγονός πως η Sony θα αναβαθμίσει αρκετά Xperia smartphones, είναι λυπηρό να βλέπουμε ότι παλαιότερα τηλέφωνα της εταιρείας δεν θα λάβουν το Android 10.

Όπως όλα δείχνουν, η σειρά Xperia XZ1 θα παραμείνει με το Android 9 Pie, κάτι που μεταφράζεται σε μία και μοναδική αναβάθμιση βασικής έκδοσης του λειτουργικού συστήματος.

Το χρονοδιάγραμμα αναβάθμισης

Δεκέμβριος 2019

Μέσα στο 2020

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theodore

Είναι πολύ κρίμα για την σειρά xz1, η οποία ερχόταν με snapdragon 835, ενώ αναβαθμίζεται η σειρά 10, η οποία έρχεται με snapdragon 630. Το hardware της συσκευής σηκώνει σίγουρα την αναβάθμιση, απλά η εταιρεία αποφάσισε για ευνόητους λόγους να μην προβεί στην αναβάθμισή τους. Είμαι κάτοχος του Sony Xperia XZ1, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συσκευή αλλά την συγκεκριμένη κίνηση της εταιρείας την βρίσκω εξόφθαλμα αδικαιολόγητη.

Koukoz

Φίλε μου εξόφθαλμα αδικαιολόγητη είναι όλη η παρουσία της Sony στο Mobile τμήμα τα τελευταία χρόνια.

Ιωάννης jb

Αν έδινε την έκδοση 10 στο xz1 (κυκλοφόρησε Σεπτέμβριο του 17) θα έπρεπε να την δώσει και στο xz premium που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 17! Μόλις 3 μήνες νωρίτερα και ήταν και η ναυαρχίδα της Sony για το 2017 με 4k οθόνη, με, με, με… Μη το βλέπεις έτσι, το λογισμικό μπαίνει εύκολα και σε παλιότερο hardware αρκεί να θέλει κάποιος να το βάλει… Στα xperia 10 θα δώσει το καινούργιο λογισμικό γιατί είναι καινούργια κινητά έτσι πάει! Ας έχουν τον πολύ παλιό sd 630.. Θα βρει τη λύση και θα βγάλει αναβάθμιση… Με τη λογική σου Android 10 θα έπρεπε να δώσει και στο xz του 16!! Πολύ δυνατή συσκευή που άνετα θα το σήκωνε! Δεν θα δώσει όμως.. και αυτό διότι έχουν περάσει τα 2 χρόνια και μετά τα 2 χρονια αναβάθμιση λογισμικού στο Android πλυν των pixel δεν δίνει καμιά εταιρία!!! Το xz2 (κυκλοφόρησε Απρίλιο του 18) θα πάρει Android 10 δουλεύει με φοβερές ταχύτητες… παίρνει συνέχεια ενημερώσεις ασφαλείας και το Android 9 το πήρε και γρήγορα αλλά και ήταν καλοδουλεμενο! Δε μου λες το mi8 που βγήκε τον Μάιο του 18 πήρε σχεδόν τελευταίο Android 9 και έβγαλε και τα θεματακια του θα πάρει το… Συνέχεια »

Theodore

Δεν έχω καμία πρόθεση κραξίματος. Ίσα ίσα που υποστηρίζω την Sony γενικότερα και θεωρώ ότι βγάζει πολύ ποιοτικές συσκευές. Μπορεί αυτό ακριβώς το γεγονός, να με κάνει ποιο σκληρό κριτή απέναντί της, και ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος.
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι η σειρά xz1 δεν θα πάρει Android 10, παρόλο που λανσαρίστηκε με Android 8. Πράγμα που σημαίνει μόλις ένα major update. Ήλπιζα ότι η πολιτική των δύο major update θα τηρηθεί. Εκεί είναι που απογοητεύτηκα. Πράγματι, το Android 9 το πήρε πολύ γρήγορα και χωρίς προβλήματα και είναι άξιο αναφοράς για την εταιρεία!
Όσον αφορά το xz premium, ναι έχουν το ίδιο hardware αλλά πρωτοεμφανίστηκε με android 7. Οπότε ίσως η μη αναβάθμιση του να μπορούσε να δικαιολογηθεί. Δεν λέω ότι θα ήταν σωστό, απλά το εντάσσω στην προαναφερθείσα πολιτική των δύο major update.
Το mi8 το έχει ο αδερφός μου και πρόκειται για εξαιρετική συσκευή. Προσωπικά μιλώντας, δεν αντιμετωπίσαμε κανένα θέμα με την αναβάθμιση σε Android Pie. Δεν ξέρω τυχόν προβλήματα που μπορεί να ανέκυψαν.

Ιωάννης jb

Άμεση αναβάθμιση στις φετινές ναυαρχίδες xperia 1 κ xperia 5!!!
Και χωρίς πολλές καθυστερήσεις στις παλαιότερες συσκευές…
Από τις ελάχιστες εταιρίες που σέβονται τον καταναλωτή και ο καταναλωτής…; Τις γυρνάει την πλάτη και αγοράζει κάθε λογής βλακειες..

Vendetta

Sony εταιρία της καρδιάς μας. Ευχαριστούμε για το ένα major update του xz1. Νιώθουμε ευγνωμοσύνη και ταπεινότητα. Μπορεί να κατάντησες σαν την Sammy (η οποία πουλάει αβέρτα) αλλά μη νιώθεις εταιριάρα μου. Συνέχισε με αυτή την μοναδικότητα των updates σου και τις ιδιαίτερες τιμές που προσφέρεις. Δεν έχεις πάρει πρέφα τι σου γίνεται χρυσή μου.

Βασίλης

Μεγάλη απογοήτευση από τη Sony που τώρα τελευταία διαδέχεται η μία την άλλη!Ένα από τα καλά της Sony αν όχι το καλύτερο ήταν η ενημέρωση λογισμικού 2 εκδόσεις μετά από αυτή που είχε όταν κυκλοφορούσε!Κάτοχος του Ζ3 παλαιότερα είχε πάρει 2 εκδόσεις!Τώρα απογοητεύομαι που σαν κάτοχος του xz1 θα μείνω με την 9.Επίσης σκέφτομαι πως το xperia 5 κυκλοφόρησε την ίδια χρονική περίοδο με το xz1 κ ενώ τότε το xz1 είχε βγει με το android 8 (όλα τότε έβγαιναν με το 7) κ όλοι το σχολίαζαν θετικά το xperia 5 βγήκε με το android 9 ενώ υπάρχει κ το 10.Επίσης το xperia 5 το έχει η γυναίκα μ κ αναρωτιέμαι θα πάρει άραγε το android 11 ή θα το αφήσει έτσι η Sony;Γενικά η Sony τελευταία μας δείχνει πως ναι μεν κρατάει το τμήμα mobile ενεργό χωρίς όμως να του δίνει κ πολύ σημασία!Αυτή είναι η γνώμη μ ενός μεγάλου fun της Sony με συσκευές της εταιρίας σε κάθε είδος!

Ιωάννης jb

Είσαι μεγάλος fun αλλά επειδή κι εγώ είμαι έχω να σου πω ότι στο xz1 έδωσε κατευθείαν το oreo διότι ήταν διαθέσιμο! Μετά από πολύ καιρό όπως είναι και φυσιολογικό επειδή πήρε πρώτο από όλα τα smartphone το oreo, πήρε και την αναβάθμιση σε pie! Το Android 10 δεν γίνεται να το πάρει επειδή πέρασαν τα 2 χρόνια υποστήριξη λογισμικού του! Το xz1 κυκλοφόρησε Σεπτέμβριο του 17 ενώ το Android 10 βγήκε Οκτώβριο του 19 και μόνο τα pixel το έχουν προς το παρόν! Πάντα 2 χρονια δίνει η Sony δεν το αλλάζει αυτό! πολιτική που υπάρχει πριν και από το z3 που είχες!
Το mate 10 που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 17 και είναι μέσα στη 2ετια για να πάρει Android 10 θα πάρει;
Το χαομι mi6 που κυκλοφόρησε κ αυτό το 17 και πιο συγκεκριμένα 4 μήνες πριν το xz1 θα πάρει Android 10? Ούτε καν.. Με τα χίλια ζόρια του δωσαν την έκδοση 9..
Κάτσε μη δε πάρει και κάνενα s9 Android 10 κ γελάμε..
Επίσης θέλω να σου πω ότι Android 11 το Xperia 5 θα πάρει σίγουρα! Και γενικότερα ότι Android ανακοινωθεί μέσα στη διετία Σεπτεμβρίου 19-Σεπτεμβρίου 21 θα το πάρει

Βασίλης

Ιωάννης jb προσωπικά δε με ενδιαφέρουν κ πολύ οι υπόλοιπες εταιρίες,ναι μεν ενημερώνομαι για τις συσκευές κλπ αλλά το τι κάνουν δε με ενδιαφέρει.Αγοράζω Sony κ ασχολούμαι με αυτά κυρίως γιατί μ αρέσει σαν εταιρία κ υπάρχει μια μετά από τόσα χρόνια.Δεν παύω όμως να είμαι αντικειμενικός κ αυτό που θεωρώ λάθος κ με χαλάει κ να το λέω!Λοιπόν το Ζ3 πήρε 2 εκδόσεις μετά από που είχε όταν κυκλοφόρησε,το xz1 πήρε 1 κ δε θα πάρει 2 κ αυτό γιατί η Sony την έβγαλε ένα μήνα μετά αφού είχε κλείσει δύο χρόνια υποστήριξης κ καλά.ΒΛΑΚΕΙΕΣ!Μιλάμε για ναυαρχίδα τέλη του 17.Επίσης στο xperia 5 έχει αφαιρέσει πολλά πράγματα κ στις ρυθμίσει της μουσικής όπως τον ισοσταθμιστή κ κάποια άλλα.Στο μενού της αρχικής οθόνης επίσης έχει αφαιρέσει κάποιες επιλογές-λειτουργείς που έχει στο xz1.Επίσης απογοήτευση είναι κ το slow motion που πλέον είναι 120fps στο xperia 5 ενώ στο xz1 960fps.Το συμπέρασμα είναι πως έπεισα τη γυναίκα μ να το αγοράσει ερχόμενη από άλλη εταιρία (προσωπικά μόνο Sony αγοράζω) κ εκεί που περίμενα να χαζέψω από τη συσκευή έμεινα στο ότι είναι ένα καλό σύνολο που όμως δε θα με έκανε να την αγοράσω ειδικά με βάση το xz1 που έχω.Επίσης όποια… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Το ότι δεν έχει slow motion video είναι κάτι που θα έπρεπε να ξέρεις! κ εγώ πιστεύω πως κακώς δεν έβαλε αλλά προφανώς το κάνει για να σπρώξει τον κόσμο να προτιμήσει την ναυαρχίδα το xperia 1!
Το ότι όμως το έδινε και σε πολλές ακόμη αγορές το δίνει μαζί με πανάκριβα δώρα στα 8 κατοστάρικα είναι κάτι που δεν το βρίσκεις από πολλές εταιρίες!
Είναι από τις ελάχιστες εταιρίες που βγάζουν αξιοπρεπή μικρά τηλ νομίζω ότι δεν είναι πολύ σοβαρός λόγος το ότι δεν έχει κάτι τέτοιο για να την θάψουμε!
Με το xz1 ξεκόλλα λιγάκι δεν είναι ναυαρχίδα! ναυαρχίδα είναι το xz premium!
Ούτως ή άλλως η Sony το έδινε σχεδόν τσάμπα από το πρώτο κιόλας 3μηνο που το έριξε στα 4 κατοστάρικα!

Vendetta

Ιωάννης jb
Το xz1 με 580ευρώ τιμούλα δεν ήταν ναυαρχίδα. Μάλιστα…
Σου έβαλε τα γυαλιά το pocophone, το mate 10 και το oneplus 6 (πάρε να έχεις από κάθε εταιρία).
Τι κάθεσαι και συγκρίνεις την Sony με την Xiaomi και τη κάθε Xiaomi? Ακόμα να μάθεις σε ποια στρατηγική ομάδα είσαι? Σου λέει ο άνθρωπος ότι είναι απογοητευμένος με την πολιτική της Sony και πας να μου δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα? Πες βρε άνθρωπέ μου “Ναι είναι λάθος της και τέρμα”. Και στο κάτω κάτω σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, 5 συσκευές βγάζει το χρόνο. Δεν μπορεί να υποστηρίξει 15 συσκευές για 3 έτη συνεχόμενα? Γελάνε και οι πέτρες με τις δικαιολογίες.
ΥΓ: Άλλη μία άθλια εταιρία σε πολιτικές αναβαθμίσεων είναι η Samsung!!!
ΥΓ2: Από πότε είναι τσάμπα 400 κατοστάρικα αφού δεν είναι ναυαρχίδα? Ό,τι να ναι…
ΥΓ3: Είναι που περνούν καθημερινά χιλιάδες κινητά από τα χέρια σου και έχεις μπερδευτεί…
ΥΓ4: Βασίλη πάρε κινητό μιας εκ των Xiaomi, Huawei ή Oneplus και θα με θυμηθείς!!! Ξέχνα τη Sony μέχρι να συνέλθει!!!

Βασίλης

Ιωάννης jb όταν είχε παρουσιαστεί το xz1 είχε παρουσιαστεί σα ναυαρχίδα τουλάχιστον αυτό θυμάμαι κ λόγω των χαρακτηριστικών.Τώρα για τα fps εφόσον είναι κάτι που το παρέχει κάποια χρόνια πριν κ εφόσον όπως λες το xz1 δεν είναι ναυαρχίδα γιατί είχε τα 960fps κ δεν τα είχε μόνο το xz premium;Όπως επίσης είχε κάνει κ στο xz2-xz2 compact-xz2 premium που όλα είχαν 960fps.Θεωρώ πως το xperia 5 είναι ναυαρχίδα οπότε ΕΠΡΕΠΕ να έχει τα 960fps γιατί μπορεί να τα υποστηρίξει εφόσον έχει ίδια κάμερα ίδιον επεξεργαστή ίδιες μνήμες με το xperia 1!Όσο για τα δώρα με το xperia 5 στην Ελλάδα που ζούμε ήταν διαθέσιμο μόνο για προπαραγγελία κ αν δεν έκανε κ αυτό σίγουρα δε θα υπήρχε το κίνητρο για την αγορά του τουλάχιστον από εμένα!Κολλημένος είμαι με τη Sony γενικά κ όχι με το xz1 το οποίο μετά από δύο χρόνια φυσάει ακόμα!Δυστυχώς όμως αν συνεχίσει έτσι δεν το βλέπω για άλλη αγορά Sony κινητού.Αν μας σεβαστεί η εταιρία σαν καταναλωτές θα κρατήσει όσους έχει κ θα κερδίσει κ άλλους ξανά! Vendetta αν συνεχιστεί έτσι το πράγμα για μια από αυτές τις εταιρίες με βλέπω απλά θα πάω σε κάτι που δε θα έχει ούτε notch ούτε τρύπα… Συνέχεια »

Vendetta

Το oneplus 7 το γλυκοκοιτάω και εγώ…

Βασίλης

Πιο πολύ κλείνω στο mi9t pro,αλλά μέχρι να έρθει η ώρα της αλλαγής κινητού μπορεί να έχει βγάλει κάτι πραγματικά καλό η Sony κ να την προτιμήσω ξανά,πάντα προτεραιότητα έχει η Sony.Βασικά κάποτε δε σκεφτόμουν καν να πάρω άλλης εταιρίας κινητό μέχρι που άρχισα να απογοητεύομαι τώρα τελευταία.Θα φανεί στην πορεία.

Vendetta

Βασίλη τέλη Σεπτεμβρίου 2019 έσβησε τούρτα η Sony για τα 2 χρόνια που έκλεισε το λογισμικό που είχε πάρει το XZ1. Τέρμα. Φινίτο.
Να ελπίζεις για το Xperia 5 το οποίο ανακοινώθηκε Σεπτέμβρη του 2019, το Android 11 μην ανακοινωθεί την 1η Οκτωβρίου 2021!!! Πάει!!!
Ούτε κατάθεση χαρτιών σε προκήρυξη του Ελληνικού Δημοσίου να ήταν!!!
Το ωραίο πιο είναι Ιωάννης_jb?Ότι η Xiomi και Sammy πουλάνε ενώ η Sony όχι. Μόλις έχασε ακόμα έναν πελάτη που λέγεται Βασίλης!!! 2.499.999 πελάτες έμειναν για το 2020!!!

navigator

καλο θα ηταν η sony να κανει και καμια αναβαθμηση στα κινητα της που τα εχει αφησει 2+ μηνες πισω (εκτως απο τα branded π.χ cosmote που ειναι αναβαθμησμενα) γιατι στις αλλες χωρις τις EU αναβαθμηζωνται συνεχως κανονικα χωρις καθυστερησεις.

Vendetta

Μόλις τώρα το πρόσεξα. Δεν μπορώ να μην το παραθέσω. Είναι σαν να εντόπιζα το βίντεο με τον Αυτιά που έβαζε την ίδια συνέντευξη με τον Ψωμιάδη σε συνεχόμενες εκπομπές του.
Τι άλλο θέλουμε? Αντικειμενικούς χρήστες όπως ο Ιωάννης jb.
Βλέπε σχόλιο σε άρθρο “Sony Xperia XZ1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση” (https://techblog.gr/techtv/sony-xperia-xz1-hands-on-greek-1093/) και συγκεκριμένα “Ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο 5,2 ιντσών Sony που θεωρείται ναυαρχίδα..Το κούρασε.. αυτό που έδωσε φέτος με το xz1 καλύτερο δε μπορεί να γίνει…”
και κοίτα σχόλιο εδώ “Με το xz1 ξεκόλλα λιγάκι δεν είναι ναυαρχίδα”.
Κλαίω!!! Έχω χαθεί στην μετάφραση!!! Δεν περιγράφω άλλο!!!
Ο καλός ο ψεύτης πρέπει να θυμάται τις ψευτιές του!!!

Ιωάννης jb

Γελοιοποιείσαι! το καταλαβαίνεις? σταμάτα να μου κολλάς! Εχω πέσει μήπως έξω? 2 χρόνια πριν τα έλεγα! Ενα πράγμα ακριβώς το αντιθετο απο τις προφητείες του τιαματ! 5,2 smartphone xperia η sonara μετά το xz1 δεν ξαναεβγαλε! Το τερμάτισε!!! Ολοκληρωμενη συσκευη που τα έχει ολα! Το οτι είπα θεωρείται ναυαρχιδα σε ρωταω κ ευθεως αν δεν επιασες τον παραπάνω υπαινιγμό σημαίνει οτι πρέπει να την ονομάζουμε και πραγματική ναυαρχίδα εμεις που ξέρουμε 5 πράγματα? Θεωρείται λέω ΞΥΠΝΑ!!!! Δεν λέω είναι! Φυσικά κ είναι οτι καλύτερο στις 5,2!!! Όμως… Για την sony… σαν sony… Αν λέμε ναυρχιδα το xz1, το xz premium που έχει ακριβώς τα ιδια χαρακτηριστικά απλα εχει μεγαλύτερη οθόνη και ανάλυση 4k πως πρέπει να το πούμε????? Πραγματική ναυαρχιδα για το 17 είναι μία το xz premium! το ξαναλεω!!! το εχω πει ουκ ολίγες φορες κάποιοι σαν και του λόγου σου μάλλον δεν θέλουν να το καταλάβουν το ιδιο ακριβώς θα έλεγα και 2 χρόνια πριν!!! Λεω στο τέλος εκείνου του σχολιασμού μου ελπίζουμε του χρόνου(δλδ για το 18) κάτι σε 6 ιντσες, 4k… κ άλλα… Και πως τυχαίνει εβγαλε 6ιντσο με αναλογία 2 προς 1 δε μας χάλασε, απλά δεν εδωσε ούτε το 4k.. δυστυχώς εδωσε 2k.. και… Συνέχεια »

Vendetta

Έγραψες ένα κάρο άσχετα πράγματα. Πράγματα τα οποία αιωρούνται στο κεφάλι σου χωρίς φυσική ροή. Και η ουσία είναι αν το xz1 ήταν ναυαρχίδα για σένα εκείνη την εποχή. Και εκεί που πας να το διορθώσεις πετάς μία φράση “Αν λέμε ναυρχιδα το xz1, το xz premium που έχει ακριβώς τα ιδια χαρακτηριστικά απλα εχει μεγαλύτερη οθόνη και ανάλυση 4k πως πρέπει να το πούμε?????”.
Το s10 και note 10 δεν θεωρούνται ναυαρχίδες? Ίδια χαρακτηριστικά!!! Τα p και mate δεν θεωρούνται ναυαρχίδες?
Εάν στη φράση σου “εμείς που ξέρουμε 5 πράγματα” συμπεριλαμβάνεις και εμένα, δηλώνω συνειδητά απόλυτη άγνοια. Εδώ δεν γνωρίζεις τα κριτήρια χαρακτηρισμού μιας ναυαρχίδας…
ΥΓ: Πόσο στοίχημα βάζεις ότι εκείνη τη στιγμή που έγραφες θεωρείται ναυαρχίδα εννοούσες ότι είναι ναυαρχίδα. Έναν ανιχνευτή ψέμματος και σου βάζω και το σπίτι μου στοίχημα. Breakfast ψυχολογίας σας έχω…

Ιωάννης jb

Έγραψα άσχετα πράγματα; κ εσύ σχετικά!
Μπράβο ρε σχετικέ!
Δε μου λες τι σχέση έχουν οι ναυαρχίδες των Samsung κ Χαβάη με την Sony?
Υπάρχει κάποιο galaxy ή κάποιο Χαβάη με 4k?
Να μου πεις για τα Sony του 2013-14 να πω ναι!
Η Sony εδώ και 4 χρόνια έχει ξεκάθαρη τακτική με μία ναυαρχίδα το χρόνο!
Άσε του ανιχνευτές ψέμματος και τις βλακειες σου!

Vendetta

Πολλά bugs και loops έχει η τεχνητή νοημοσύνη σου Ιωαννης. Διάβασε προσεκτικά που κολλάνε οι ναυαρχίδες της Sammy και Xiaomi με την φράση σου “Αν λέμε ναυρχιδα το xz1, το xz premium που έχει ακριβώς τα ιδια χαρακτηριστικά απλα εχει μεγαλύτερη οθόνη και ανάλυση 4k πως πρέπει να το πούμε?????”.
Ίσως σου πάρει πολύ χρόνο αλλά σε εμπιστεύομαι. Και που είσαι? Προσοχή στο γραπτό λόγο διότι μένει και ύστερα θα αρχίσεις πάλι τα εγώ έγραψα “θεωρείται” και όχι “είναι”. Μην εκτεθείς πάλι και βρω μελλοντικό λαβράκι. Σε παρακαλουθώ στενά….
ΥΓ: από την μία έχουμε τα πλασματικά νούμερα καθαρού κέρδους σε προηγούμενο άρθρο που ξέρεις μόνο εσύ (ναι ναι…έψαξες και έμαθες…)
Από την άλλη, χθες είναι ναυαρχίδα αλλά σήμερα δεν είναι..
Αναμένουμε το επόμενο μαργαριτάρι!!!

Ιωάννης jb

Σταμάτα να ασχολείσαι με τη πάρτι μου.. άκου εκεί σε παρακολουθώ στενά!
Τις εξυπνάδες περί νοημοσύνης εκεί που σε παίρνει ακούς;
Παραθέτεις παλαιό μου ποστ που επιβαιβεωνει ότι έχω σταθερές απόψεις!
Νομίζεις ότι βρήκες κάτι που πλέον δεν αφουγκραζομαι αλλά δεν ισχύει και γελοιοποιησε!!!
Ακόμα δεν το έχεις καταλάβει κ μετά λες εμένα για νοημοσύνη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.

Smartphones Sony

Κάμερες smartphone: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε

Η τεχνολογία πίσω από τις σύγχρονες κάμερες smartphone είναι τόσο προηγμένη, από τους αισθητήρες έως όλους τους αλγόριθμους λογισμικού.