Αυτά θα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αναμενόμενου Xiaomi Redmi Pro 2

Redmi Pro 2, Αυτά θα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αναμενόμενου Xiaomi Redmi Pro 2

Ένα ακόμη smartphone της Xiaomi τροφοδοτείται με τον Snapdragon 855 SoC σύμφωνα με leakster από την Κίνα. Το τηλέφωνο που μάλλον ονομάζεται Redmi Pro 2 μοιάζει με το Redmi Note 7 αντί για notch τύπου σταγόνας όμως διαθέτει pop-up κάμερα 20MP.

Τα bezels στην πάνω και κάτω μεριά του smartphone είναι λίγο μεγαλύτερα από ότι αναμένεται αλλά η Xiaomi σκοπεύει να κοστολογίσει το Redmi Pro 2 πολύ χαμηλότερα σε σχέση με τα flagship smartphone άλλων εταιρειών.

Redmi Pro 2, Αυτά θα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αναμενόμενου Xiaomi Redmi Pro 2

Η οθόνη θα έχει μέγεθος 6.39 ίντσες και ανάλυση FHD+. Gorilla Glass 5 γυαλί με in-display fingerprint scanner θα προστατεύει το μπροστά μέρος του smartphone ενώ στο πίσω αναμένεται να δούμε τριπλή κάμερα με 48MP main αισθητήρα. Η μπαταρία θα είναι χωρητικότητας 3600mAh και θα υποστηρίζει 27W fast charging.

Το Redmi Pro 2 που μάλλον θα παρουσιαστεί σύντομα θα διαθέτει IR θύρα και θα κυκλοφορήσει σε κόκκινο, μπλε και μαύρο χρώμα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Για εμένα έπρεπε να βάλουν 4000 στην μπαταρία

George

Ο διάδοχος του Pocophone F1; Αν και πλέον Xiaomi, Redmi και Pocophone είναι πια ξεχωριστά brands, στην πράξη φαίνεται πως είναι ουσιαστικά, μετά το Pocophone F1, το επόμενο μοντέλο με τον (σημερινό πλέον) κορυφαίο επεξεργαστή της Qualcomm σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Σίγουρα θα είναι το φτηνότερο μοντέλο κινητού που θα κυκλοφορεί με Snapdragon 855. Και σίγουρα θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Το πόσο μεγάλη, θα εξαρτηθεί πιστεύω κυρίως από την τιμή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Reviews featured Hands-on Xiaomi

Xiaomi 13T Pro review: Μικρός ΓΙΓΑΝΤΑΣ

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Xiaomi 13T Pro με οθόνη 6.67″ τεχνολογίας CrystalRes AMOLED 144Hz, επεξεργαστή MediaTek 9200+ και 16GB μνήμη RAM.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Διέρρευσαν τα specs της σειράς

Mετά την παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 13, τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην επόμενη flagship οικογένεια, τα Xiaomi 14.