Αυτά θα είναι τα specs του vivo X27

vivo X27, Αυτά θα είναι τα specs του vivo X27

Μέσω Κίνας, είχαμε τις πρώτες διαρροές για το vivo X27, και τα χαρακτηριστικά που αφορούν την νέα συσκευή της εταιρείας. Το νέο μοντέλο φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση. Μέχρι τότε ας δούμε τα χαρακτηριστικά.

Μέσω του TENAA, “διέρρευσαν” για ακόμη μια φορά πληροφορίες για το vivo X27. Το νέο smartphone έχει προστεθεί στην λίστα της ιστοσελίδας με τους αριθμούς V1829T και V1829A, που αφορούν τις δύο εκδοχές του.

Όπως μάθαμε,θα έχει Snapdragon 710 chipset και αποθηκευτικό χώρο 256GB. Η οθόνη θα είναι 6.39”, με ανάλυση Full HD+ και 19.5:9 tall ratio. Όπως και τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς Χ, έτσι και αυτό θα έχει UD scanner.

Η RAM θα είναι 8 GB, θα έχει τρεις κάμερες με την κύρια να είναι στα 48 MP. Η κύρια κάμερα θα είναι 48 MP + 13 MP + 5 MP, ενώ η selfie κάμερα 16 MP. Η μπαταρία θα είναι 3,920 mAh battery, το λογισμικό θα είναι Android Pie OS, ενώ για την ώρα λέγεται πως το πρώτο χρώμα θα είναι χρυσό. Βέβαια δεν θα μας κάνει εντύπωση αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλα χρώματα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.