Αυτές θα είναι οι τιμές των iPhone 12;

, Αυτές θα είναι οι τιμές των iPhone 12;

Μπορεί να μας χωρίζουν μόλις μερικές εβδομάδες από την ανακοίνωση των επερχόμενων iPhone 12, όμως οι διαρροές για τις νέες προτάσεις της Apple συνεχίζονται. Αυτή τη φορά έχουμε μία πρώτη εκτίμηση των τιμών, οι οποίες φαίνεται πως θα είναι αυξημένες σε σχέση με τη σειρά iPhone 11, πάρα την απουσία του φορτιστή και των ακουστικών από το πακέτο αγοράς.

Σύμφωνα με την εταιρεία αναλύσεων TrendForce, όλα τα νέα μοντέλα της σειράς iPhone 12 θα έρθουν με ενσωματωμένο 5G modem, όπως ήδη γνωρίζουμε, καθώς και το νέο SoC της Apple, Α14, το οποίο είναι κατασκευασμένο με τη μέθοδο των 5nm της TSMC. Τα δύο μικρότερα μοντέλα, iPhone 12 και iPhone 12 Max, θα έρθουν με LPDDR4X μνήμη RAM 4GB και αποθηκευτικό χώρο, 64GB, 128GB και 256GB. Οι βασικές εκδόσεις των iPhone 12 και 12 Max θα κοστίζουν 699-749 δολάρια και 799-849 δολάρια αντίστοιχα.

, Αυτές θα είναι οι τιμές των iPhone 12;

Τα iPhone 12 Pro και 12 Pro Max θα έχουν 6GB μνήμης RAM και τριπλό σύστημα κάμερας με Dual OIS (έναντι single IOS στα απλά μοντέλα). To iPhone 12 Pro θα έχει τρεις επιλογές αποθηκευτικού χώρου, 128GB, 256GB και 512GB με τιμή για το βασικό μοντέλο από 1.049 έως 1.099 δολάρια, ενώ το iPhone 12 Pro Max θα προσφέρει και επιλογή 64GB αποθηκευτικού χώρου, με τιμή 1.149 έως 1.199 δολάρια.

Βέβαια, δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τις παραπάνω τιμές, όπως στο παρελθόν οι αναλύσεις της TrendForce ήταν σωστές. Από την άλλη, η εταιρεία επισημαίνει πως όλα τα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο, κάτι που μέχρι σήμερα είχε διαψευστεί από τις υπόλοιπες διαρροές. Όπως είπαμε, λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν από την ανακοίνωση των νέων συσκευών, όπου θα μάθουμε τα πάντα.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Τα pro μοντέλα θα έρθουν μέσα Νοεμβρίου και με 120 hz σύμφωνα με τα τελευταία έγκυρα νέα καθότι έχει διαρρεύσει και βίντεο που το αποδεικνύει .
Μαζί με τα 120hz βέβαια επιβεβαιώνεται και το notch που παραμένει το ίδιο αλλά με πολύ καλύτερες γωνιές αναγνώρισης .

Nickolas

Αν έρθουν με 120Hz και 5G τότε τα 50 δολάρια αύξηση στα Pro μοντέλα δικαιολογούνται, έστω και αν δεν έχουν τον φορτιστή μέσα, άλλωστε για την Apple μιλάμε. Εδώ η Xiaomi έβγαλε ένα μοντέλο της προκοπής και μας το έφερε 1.100 ευρώ.
Το θέμα είναι σε εμάς πόσο θα μεταφραστεί αυτή η αύξηση.

Johnjohn

Είναι σίγουρο ότι θα είναι χωρίς φορτιστή?

Christian

749 σημαίνει οτι θα έρθει στα 830 στην ελλάδα

Guest

700 ευρώ κινητό με 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικό χωρό και οθονίτσα 5.4′; Εντάξει είναι πραγματικά τραγικό!

Last edited 3 years πριν by Guest
Nickolas

Καλά αν θέλει κάποιος μπορεί να πάρει την έκδοση με τα 128GB αλλά θα ανέβει και κανα πενηντάρι στην τιμή. Τώρα τα 4GB και γω θα ήθελα περισσότερα αλλά πως θα σπρώξει και η Apple στα πιο ακριβά μοντέλα.
Κατα τα άλλα θα έχει τον πιο ισχυρό επεξεργαστή που υπάρχει, amoled οθόνη με ανάλυση πάνω από fullhd, αδιάβροχο, ασύρματη φόρτιση, εξαιρετικές κάμερες όπως αποδείχτηκε από τα 11αρια, 5G, κατασκευή από αλουμίνιο και gorilla glass και υποστήριξη για 5 χρόνια.
Έτσι όπως έχουν ανεβάσει τις τιμές όλοι οι υπόλοιποι μη σου πω κατάντησε και value for money η Apple.

Guest

Πλακα πρεπει να μας κανεις δεν εξηγειται αλλιως. Με κατω απο 400 ευρω στο android αγοραζεις κινηταρα.Σιγα μην ασχοληθουμε με τις μπαγκατελες της Apple με μονη καμερα , 2000 mah μπαταρια και οθονη με μεγεθος για παιδικο κινητο.

Nickolas

Με κάτω από 400 ευρώ, το μόνο κινητό του 2020 της προκοπής που μπορείς να πάρεις είναι κανα Poco F2 Pro, με εντυπωσιακά specs, αλλά και μερικές ελλείψεις, όπως απουσία αδιαβροχοποίησης, ασύρματης φόρτισης και το γεγονός οτι μπορείς να το πάρεις μόνο από σκρουτζομάγαζα με ένα χρόνο εγγύηση και ότι αυτό συνεπάγεται.
Με αρκετά υψηλότερη τιμή μπορείς να βρεις αρκετά καλά κινητά όπως κανα Galaxy S20+ και πάλι χωρίς 5G.
Το value for money προφανώς και ήταν ειρωνικό, αλλά έτσι κι αλλιώς όλοι έχουν ανεβάσει πολύ τις τιμές τους και ειδικά φέτος με το 5G. Για παράδειγμα προσωπικά το μόνο κινητό από android που θα αγόραζα με 5G είναι το P40 Pro ή One Plus 8 Pro, αλλά και αυτά παίζουν στα 8 με 9 κατοστάρικα.
Όσον αφορά την κάμερα που αναφέρεις θα έχει δύο όπως και το 11 το απλό. Προφανώς θα είναι βελτιωμένες σε σχέση με πέρυσι, αλλά μη ξεχνάμε οτι στο βίντεο ήταν κορυφή όπως και στις φωτογραφίες και μάλιστα με εξαιρετικό night mode.
Μπαταρία μένει να δούμε, είναι όντως μικρές αλλά ευτυχώς είναι καλή η διαχείριση ενέργειας και στη χειρότερη θα έχει μέτρια αποτελέσματα.

SUPS 👨‍⚖️

Δεν χρειαζεται να ασχολεισαι…Οι περισσοτεροι επειδη εχουν ενα κινητο που συνηθως δεν κολλαει οταν ανοιγουν ενα λινκ ή ενα μειλ νομιζουν οτι εχουν την υπερκινηταρα(φιλος με note 8 pro, μετα το miui 12 εχει τρελα σκαλωματα που δεν προκειται να φτιαχτουν)..Εχουν αγορασει ενα απλο αλλα -φθηνο βεβαιως- τηλεφωνο που κανει τ απολυτως βασικα…Οι οθονες τους ξεπλυμενες, φωτογραφικη με ενα καρο φακους και παρακαλανε να ειναι σε κανα ξεφωτο μεσημερι γ να βγει καλη, μπαταρια στο χρονο εχει χασει καμια 20% χωρητικοτητα αλλα οκ ειπαμε εχουμε κινηταρα…Το Poco οντως ειναι οτι καλυτερο σε νεο κινητο κατω απο 450 αυτη τη στιγμη(οταν ειχε βγει εκανε 600 βεβαια)Τελος,το 5G ηταν αναμενονομενο πως θ ανεβαζε τις τιμες σε ολα…

Gtpeiste

64 GB το 2021 κοντά🤣😂
Όταν όλοι έχουν κινητά που ξεκινάνε με βασική έκδοση 256 GB
απατεώνες τελείως

Στέλιος

Τρέξτε να το πάρετε παιδιά μην ξεπουλήσει…..ειναι μεγάλη ευκαιρία και δεν πειράζει που δεν έχει φορτιστή θα έχεις τον παλιό…..σιγά 1000 ευρώ και θες και φορτιστή πλεονεξία

Guest

60 Hz οθόνη (που στο βασικό μοντέλο είναι και αστείου μεγέθους 5.4) , κάμερες που συνεχίζουν να είναι 12 mp όταν όλα σχεδόν τα Android εχουν 48-64 mp , μπαταρίες που με το ζόρι βγάζουν την ημέρα (και επιπλέον μειωμένης χωρητικότητας και παρωχημένης τεχνολογίας φέτος για οικονομία) , χωρίς φορτιστή στο πακέτο και με κουτσουρεμένο 5G (sub 6 Ghz). Παρόλα αυτά το 800 το ζητάνε , προφανώς απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό τελείως άσχετο με την τεχνολογία (για να μην πω τίποτα χειρότερο).

Dimitris L.A

Τελικά θα λέγεται iphone 12 η iphone 11s? Γιατί έχει συνηθίσει να βγάζει και μια s σειρά κάθε 2 χρονια

Zeus

Η Apple ειναι κατι παραπανω απο ενα εξελιγμενο τεχνολογικα κινητο .Έχει ασφαλεια δεδομενων που ομοια της δεν υπαρχει στην αγορα.Μπορεις να εχεις ολη σου τη ζωη μεσα στο κινητο και εισαι σιγουρος οτι ειναι σχεδον αδυνατο να χακαριστει…..αλλα που να το ξερουμε εμεις οι ασχετοι αυτο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.