Αυτή είναι η κωδική ονομασία του «βασιλιά» Samsung Galaxy Note 9

Note 9, Αυτή είναι η κωδική ονομασία του «βασιλιά» Samsung Galaxy Note 9

Το Samsung Galaxy Note 9 είναι το επόμενο μεγάλο «όπλο» του Κορεάτη κατασκευαστή που τρέχει την ανάπτυξή του με χίλια! Οι πρώτες διαρροές με τα τεχνικά χαρακτηριστικά ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ενώ δε λείπουν οι συλλήψεις με τα πρώτα concept renders που εξήρουν το σχεδιασμό του.

Η τελευταία πληροφορία που διέρρευσε από το γνωστό leaker Evan Blass (@evleaks) στο Twitter είναι η κωδική ονομασία του νέου μοντέλου. Το επόμενο Note αποκαλείται “Crown” (στέμμα) και αναμφίβολα για τη Samsung και την πλούσια γκάμα των Galaxy συσκευών της το Galaxy Note 9 θα είναι ο «βασιλιάς».

Το πανίσχυρο μοντέλο, το οποίο δεν αποκλείεται να δούμε στη φετινή IFA (31 Αυγούστου 2018 – 5 Σεπεμβρίου 2018) ή και νωρίτερα σε αποκλειστικό press event της εταιρείας, λέγεται ότι θα λανσαριστεί με οθόνη μεγέθους 6,4 ιντσών και μπαταρία χωρητικότητας μέχρι και 4.000mAh, μεγαλύτερη δηλαδή από του Samsung Galaxy S9 Plus που έχει χωρητικότητα 3.500 mAh.

Επίσης, υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο ο «βασιλιάς» να είναι το πρώτο Galaxy μοντέλο με in-display αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, αλλά τίποτα μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι το Galaxy Note 9 πρέπει να είναι αναβαθμισμένο έναντι του προκατόχου του σε όλα τα επίπεδα εάν θέλει να «κλέψει» τις καρδιές των χρηστών και να τους αναγκάσει να περάσουν στο επόμενο upgrade.

Σημείωση: Η παραπάνω φωτογραφία του Galaxy Note 9 είναι από concept renders.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.