Αυτό είναι το Samsung Galaxy A21 με τετραπλό σύστημα κάμερας

, Αυτό είναι το Samsung Galaxy A21 με τετραπλό σύστημα κάμερας

Οι διαρροές για τη σειρά Α της Samsung φαίνεται να έχουν πάρει φωτιά τις τελευταίες μέρες, με το νέο μέλος της οικογενείας να αποκαλύπτεται. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα Α71 και Α51, ενώ έχουμε δει τα ήδη τα A31 και Α51 5G.

Ο γνωστός leaker evleaks αποκάλυψε στη σελίδα του στο patreon το επερχόμενο Samsung Galaxy A21, δίνοντας μας μία προβολή 360 μοιρών της συσκευής.

Τα πρώτα στοιχεία φανερώνουν τετραπλό σύστημα κάμερας, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής και οπή στην οθόνη για τη μπροστινή κάμερα.

Όπως βλέπουμε, η συσκευή έχει ελάχιστα bezel περιμετρικά, αλλά αρκετά μεγάλο chin στο κάτω μέρος. Φήμες κάνουν λόγο για Mediatek επεξεργαστή και 3GB μνήμης RAM, ενώ ενδέχεται να δούμε και 3.5mm jack.

Από τη στιγμή που η Samsung έχει ήδη ετοιμάσει υλικό marketing μπορούμε να εικάσουμε ότι δε θα αργήσει η παρουσίαση της συσκευής. Άγνωστη παραμένει επίσης η διαθεσιμότητα ανά αγορά και η τιμή της συσκευής.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Οτι νανε,πλεον βγαζουν smartphone απλα για να βγαλουν, εμφανισιακά ειναι ολα τα ιδια και με specs που βγαζουν 1 χρονο χρήσης.

VasiliS20

Και τι θέλεις να κάνουν σχεδιαστικά; Η Samsung είναι η μόνη που έχει βγάλει εμπορικά διαθέσιμο το Galaxy Flip που δεν μοιάζει με τα άλλα. Πάρε αυτό και μην γκρινιάζεις.

kostas

να συγκεντρωθουν ισως σε 2-3 συσκευες καθε κατηγοριας? τι ειναι αυτο το χαλι,βγαζουν και βγαζουν συσκευες χωρις νοημα και ουσια.εχουν πιασει ολο το αλφαβητο και βγαζουν συσκευες με τα ιδια specs και το ιδιο design

forneverarrow

Μήπως είναι καιρός να σταματήσουν να κυκλοφορούν συσκευές με 3GB ram? Απαράδεκτο, αν αναλογιστείς ότι με τα 8gb που έχω στο S10+ τα 3,5gb είναι πάντα δεσμευμένα ακόμα και με καμία εφαρμογή ανοιχτή! Δεν έφτασα βέβαια ποτέ να χρησιμοποιώ πάνω από 6gb αλλά με τα 3 που να πας…? Φαντάζομαι ότι θα κάνει refresh ακόμα και την αριθμομηχανή! Και αν αναλογιστούμε ότι στα ίδια περίπου χρήματα βρίσκεις συσκευές της Xiaomi με 4 ή και 6 ram, νομίζω ότι η Samsung δεν έχει βάλει μυαλό σε αυτές τις κατηγορίες τιμών…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.