Αυτό το form-factor πιστεύετε ότι θα είναι το μέλλον [Αποτελέσματα Poll]

, Αυτό το form-factor πιστεύετε ότι θα είναι το μέλλον [Αποτελέσματα Poll]

Το περασμένο Σάββατο σας ρωτήσαμε ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το form-factor που θα καθιερωθεί ως το μέλλον των κινητών τηλεφώνων. Στα σχόλια είδαμε και άλλες ιδέες σας, όπως το rollable smartphone ή brain implant, με το πρώτο να μη το έχουμε δει για να το βάζουμε ενώ το δεύτερο είναι θεωρούμε πολλά χρόνια μακριά.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι περισσότεροι δεν έχουν πειστεί ότι τα smartphones θα αλλάξουν form-factor, καθώς το 42% από τις συνολικά 492 ψήφους πιστεύει ότι το κλασσικό form-factor που έχουμε συνηθίσει θα επικρατήσει και στο μέλλον. Στη δεύτερη θέση με 28% βλέπουμε το foldable που διπλώνει προς τα μέσα, όπως το Galaxy Z Fold 2, ενώ στην τρίτη θέση ένα 10% πιστεύει ότι το μέλλον βρίσκεται στις δύο οθόνες, όπως το Surface Duo.

10% πήρε επίσης και η κατηγορία των foldable clamshell, όπως το Galaxy Z Flip, ενώ στην πέμπτη και έκτη θέση βλέπουμε τα foldable που διπλώνουν προς τα έξω (όπως το Huawei Mate Xs) και τα προαιρετικά Dual Screen (όπως το LG Velvet), με 7% και 3% αντίστοιχα.

, Αυτό το form-factor πιστεύετε ότι θα είναι το μέλλον [Αποτελέσματα Poll]

Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τους αναγνώστες μας και θα τα πούμε ξανά το ερχόμενο Σάββατο με νέο Poll.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured poll

Ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones.

Smartphones poll

Το ιδανικό μέγεθος οθόνης στα smartphone [Αποτελέσματα Poll]

Ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone και σας έχουμε τα αποτελέσματα.

Smartphones poll

Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone για εσάς.

Smartphones poll Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21 Plus

Λέτε “όχι” στα Galaxy S21 λόγω έλλειψης φορτιστή στο πακέτο αγοράς [Αποτελέσματα poll]

Ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog κάποιο εκ των νέων smartphone της σειράς Galaxy S21 και αυτά είναι τα αποτελέσματα.