Αυτό το form-factor πιστεύετε ότι θα είναι το μέλλον [Αποτελέσματα Poll]

0

Το περασμένο Σάββατο σας ρωτήσαμε ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το form-factor που θα καθιερωθεί ως το μέλλον των κινητών τηλεφώνων. Στα σχόλια είδαμε και άλλες ιδέες σας, όπως το rollable smartphone ή brain implant, με το πρώτο να μη το έχουμε δει για να το βάζουμε ενώ το δεύτερο είναι θεωρούμε πολλά χρόνια μακριά.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι περισσότεροι δεν έχουν πειστεί ότι τα smartphones θα αλλάξουν form-factor, καθώς το 42% από τις συνολικά 492 ψήφους πιστεύει ότι το κλασσικό form-factor που έχουμε συνηθίσει θα επικρατήσει και στο μέλλον. Στη δεύτερη θέση με 28% βλέπουμε το foldable που διπλώνει προς τα μέσα, όπως το Galaxy Z Fold 2, ενώ στην τρίτη θέση ένα 10% πιστεύει ότι το μέλλον βρίσκεται στις δύο οθόνες, όπως το Surface Duo.

10% πήρε επίσης και η κατηγορία των foldable clamshell, όπως το Galaxy Z Flip, ενώ στην πέμπτη και έκτη θέση βλέπουμε τα foldable που διπλώνουν προς τα έξω (όπως το Huawei Mate Xs) και τα προαιρετικά Dual Screen (όπως το LG Velvet), με 7% και 3% αντίστοιχα.

Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τους αναγνώστες μας και θα τα πούμε ξανά το ερχόμενο Σάββατο με νέο Poll.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα