Αυτό το smartphone έχει οθόνη E-Ink και είναι 5G

, Αυτό το smartphone έχει οθόνη E-Ink και είναι 5G

Ένα διαφορετικό πακέτο για όλες τις χρήσεις διαθέτει στην Κίνα η Hisense, καθώς το Α7 λειτουργεί σε δίκτυα 5G, ενώ έχει και τεχνολογία E-Ink. Δεν είναι αυτό το πρώτο μοντέλο της Hisense με E-Ink, αφού ασχολείται με την τεχνολογία αυτή εδώ και αρκετό καιρό.

Το Hisense A7 5G πωλείται στην Κίνα (και δεν αναμένεται να το δούμε να κυκλοφορεί σε άλλες αγορές) στην τιμή των 300 ευρώ περίπου, με μία οθόνη 6.7 ιντσών, με ηλεκτρονική μελάνη, όμοια τεχνολογία με εκείνη που θα είχαμε σε ένα ebook reader. Πρόκειται για μία οθόνη που υποστηρίζει 16 αποχρώσεις του γκρι (και όχι… 50, αλλά ούτως ή άλλως δεν είναι sexy οθόνη αυτή…) και λειτουργεί με την αφή.

, Αυτό το smartphone έχει οθόνη E-Ink και είναι 5G

Το μεγάλο πλεονέκτημα της τεχνολογίας αυτής είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των 4770 mAh, χωρίς όμως να φτάνει σε επιδόσεις ανάλογες με εκείνες ενός ebook reader. Προφανώς και αυτό το smartphone δεν προορίζεται για θέαση videos ή φωτογραφιών, αλλά κυρίως για την ανάγνωση.

Ο επεξεργαστής του είναι o οκταπύρηνος Unisoc Tiger T7510, με τους τέσσερις πυρήνες ARM Cortex 75 να λειτουργούν στα 2 GHz και τους άλλους τέσσερις ARM Cortex A55 να είναι χρονισμένοι στο 1.8 GHz. Τα γραφικά αναλαμβάνει ένα chip Imagination IMG9446. H μνήμη RAM είναι στα 6 GB και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος φτάνει στα 128 GB. Το λειτουργικό σύστημα είναι Android 10.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.