Αυτοί είναι οι νικητές του App Store Award για το 2021

Καθώς η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, η Apple ανακοίνωσε τους νικητές των ετήσιων βραβείων App Store για τις καλύτερες εφαρμογές iPhone, iPad, Mac, Apple Watch και Apple TV. Ως συνήθως, οι κατηγορίες είναι Εφαρμογή της χρονιάς και Καλύτερο παιχνίδι και χωρίζονται ανά συσκευή. Φέτος η Apple πρόσθεσε μια νέα κατηγορία Τάση της Χρονιάς, η οποία προσδιορίζει ένα κίνημα που είχε μόνιμες επιπτώσεις στη ζωή των ανθρώπων. Το θέμα αυτής της κατηγορίας είναι η σύνδεση και το Among Us, οι Bumble και Canva ήταν οι τρεις νικητές του βραβείου.

Η εφαρμογή iPhone της χρονιάς ανήκει στο Toca Life World – ένα πολύχρωμο παιχνίδι δημιουργίας κόσμου για παιδιά με μεγάλη ελευθερία στο σχεδιασμό χαρακτήρων και περιβαλλόντων. Η Toca Boca είναι ο προγραμματιστής πίσω από την Toca Life World.

, Αυτοί είναι οι νικητές του App Store Award για το 2021

Η εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο LumaFusion στέφθηκε ως η καλύτερη εφαρμογή για iPad. Η εφαρμογή έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για δημιουργούς περιεχομένου στο κινητό οικοσύστημα της Apple. Ο συνιδρυτής Terri Morgan είπε ότι οι καθημερινοί ενεργοί χρήστες διπλασιάστηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

, Αυτοί είναι οι νικητές του App Store Award για το 2021

Το Craft είναι η εφαρμογή Mac της χρονιάς. Είναι μια εφαρμογή γραφείου που έχει δημιουργηθεί εγγενώς για macOS (υπάρχουν επίσης εκδόσεις iOS και iPadOS) που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε έγγραφα και σημειώσεις με εικόνες, βίντεο και συνημμένα PDF με δομημένο και οπτικά ελκυστικό τρόπο.

, Αυτοί είναι οι νικητές του App Store Award για το 2021

Το Carrot Weather είναι η εφαρμογή της χρονιάς για το Apple Watch. Προσφέρει λεπτομερείς μετεωρολογικές μετρήσεις και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε πώς θα σας παρουσιάζονται οι πληροφορίες για τον καιρό – από επαγγελματικά με όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα έως σαρκαστικά με έξυπνα λογοπαίγνια για να ομορφύνουν τη μέρα σας.

, Αυτοί είναι οι νικητές του App Store Award για το 2021

Το DAZN είναι η καλύτερη εφαρμογή για το Apple TV. Προσφέρει έναν εκτενή κατάλογο ροής αθλητικών με προφίλ συνδρομών που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τους καλύτερους αθλητικούς αγώνες από όλο τον κόσμο ζωντανά ή σε επανάληψη.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.