Η Best Buy χρεώνει 100 δολάρια παραπάνω για το iPhone X

Best Buy iPhone X, Η Best Buy χρεώνει 100 δολάρια παραπάνω για το iPhone X

Με μια έκπληξη ήρθαν αντιμέτωποι όσοι αγόρασαν το iPhone X από το Best Buy καθώς η εταιρεία τους χρέωνε 100 παραπάνω δολάρια. Έτσι αντί για 999 δολάρια οι χρήστες καλούσαν να πληρώσουν 1099 και αντί για 1.149 δολάρια καλούνταν να πληρώσουν 1.249.

Ο Danielle Schumann, εκπρόσωπος της Best Buy, προσπάθησε να εξηγήσει τον λόγο σε μια ανακοίνωσή του, η οποία δεν ξέρουμε αν έπεισε.

Ο Schumann ανέφερε σχετικά:

“Οι τιμές μας αντανακλούν το γεγονός ότι ανεξάρτητα με το σχέδιο ή τον πάροχο, οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν τη συσκευή όπως την θέλουν από το Best Buy. Οι πελάτες μας ζητάνε αυτή την ευελιξία, αλλά πολλές φορές αυτή έρχεται με κάποιο κόστος”.

Το The Verge σχολιάζει ότι η Best Buy έχει την εντύπωση ότι οι πελάτες της θα πλήρωναν προκειμένου να αγοράσουν ένα τηλέφωνο από αυτήν, αντί για κάποιο άλλο κατάστημα που πουλά το iPhone στη κανονική του τιμή.

Πάντως, αν κάποιος το αγοράσει με δόσεις οι τιμές παραμένουν στα 999 και 1149 δολάρια.

Τα 100 δολάρια παραπάνω ισχύουν για όποιον αγοράσει τις συσκευές τοις μετρητοίς.

Απ’ότι φαίνεται, η εταιρεία προσπαθεί να προωθήσει τους περισσότερους αγοραστές προς τις δόσεις. Παρόμοια προσφέρει σε όποιον αγοράσει με δόσεις το Pixel 2, έκπτωση 100 δολαρίων.

Στην περίπτωση του iPhone X, όποιος το αγοράσει τοις μετρητοίς, το πληρώνει 100 δολάρια περισσότερο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Melenegiorgo

Άλλο πάλι και τούτο, νόμιζα πως όλοι θέλουν ο άλλος να πληρώνει μετρητής (τουλάχιστον στην Ελλάδα).

χρηστος

Καταλαβαν οτι ο,τι τιμη και να τους δωσεις, θα πανε να αγορασουν Apple. Τι να πεις, για καποιους το τραβα ο οργανισμος τους..

bezilys

Εντάξει μεροκάματο θελαν να βγάλουν οι άνθρωποι αφού μπορεί κάποιος να δώσει 1000 μπορεί και 1100 τι γιαννης τι Γιαννάκης!

giannis

Δεν διαβάσατε το άρθρο και σχολιάζετε ότι να’ναι. Χρεώνει 100$ παραπάνω στις αγορές μετρητοίς. Στις αγορές με δόσεις είναι η κανονική τιμή. Για κάποιο λόγο ωθεί τους πελάτες στις αγορές με δόσεις. Τον λόγο τον ξέρει μόνον η best buy.

dimitris L.A

Ρε παιδια μην λεμε οτι θελουμε το κινητο δεν κανει $999 κανει $999 + ΦΠΑ. απλα στο Best Buy εχει ηδη το φπα μεσα η τιμη. Εγω το προπαρηγγειλα απο apple για την ακριβεια βγαινει $1093. Στην Αμερικη ολα τα προιοντα διαφημιζονται με την τιμη χωρις το φπα μεσα, το πληρωνεις στο ταμειο ομως!!!

Μάνος

Ψυχολογικός είναι ο λογος. Σε ένα χρόνο Εάν το χρωστάς ακόμη το iPhone δεν θα αγοράσεις το καινούριο τότε Samsung. Οι δόσεις ενισχύουν την πιστότητα του πελάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.