Αυτά ήταν τα καλύτερα κινητά τηλέφωνα το 2009 σύμφωνα με τη δική σας ψήφο. Πριν από ακριβώς 12 μήνες περισσότεροι από 1500 φίλοι/επισκέπτες του Techblog λάβατε μέρος σε μια μεγάλη ψηφοφορία και ας θυμηθούμε μαζί τα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποια κινητά μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον μας πέρυσι.
Από το 2012 μέχρι σήμερα: το ταξίδι της κάμερας στα Huawei smartphones
Από το Ascend P1 του 2012 μέχρι το Pura 90s: πώς εξελίχθηκε η φωτογραφία στα Huawei smartphones μέσα από 4 τεχνολογικές εποχές.
Hταν ενα αναμενομενο αποτελεσμα το περσινο. Πολυ μεγαλο ενδιαφερον πιστευω θα ειχε και μια αντιστοιχη ψηοφοφορια και για τα κινητα του 2010, ετος στο οποιο το η apple δεν μονοπωλησε το ενδιαφερον αλλα ειχαμε πολλες δυνατες προτασεις. Καλη χρονια!
αλλαξανε πολυ τα πραγματα απο περυσι,ειμαι σχεδον σιγουρος οτι φετος τα περισσοτερα τηλεφωνα θα ειναι smartphones