Η πρώτη εικόνα του bezel less smartphone από τον “πατέρα” του Android

andy rubin bezel less smartphone, Η πρώτη εικόνα του bezel less smartphone από τον  “πατέρα” του Android

Τον περασμένο Ιανουάριο ακούσαμε ότι ο συν-δημιουργός του Android, Andy Rubin, ετοιμάζει μια νέα εταιρεία που θα φτιάξει το δικό της bezeless smartphone. Το νέο smartphone θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2017 και σήμερα έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά.

Την συγκεκριμένη εικόνα έδωσε στην δημοσιότητα ο ίδιος ο Andy Rubin, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει hype για το επερχόμενο smartphone. Στην φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα το «σχεδόν» bezeless design. Από την συγκεκριμένη άποψη η συσκευή θυμίζει αρκετά από το Xiaomi Mi Mix, χωρίς όμως να μπορούμε να δούμε το κάτω μέρος και αν έχει μεγαλύτερο κάτω bezel.

Παρόλο που η πρώτη αναφορά δεν είχε κάνει λόγο για το λογισμικό που θα τρέχει το νέο smartphone της Essential, όπως ονομάζεται η νέα εταιρεία, φαίνεται ότι θα τρέχει Android.

Η κυκλοφορία του αναμένεται τους επόμενους μήνες, οπότε σίγουρα θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες σύντομα. Η συσκευή αναμένεται να χρησιμοποιεί ένα modular σύστημα με μαγνητικό connector, θα έχει pressure sensitive οθόνη, ενώ θα είναι φτιαγμένη με μεταλλικό πλαίσιο και κεραμικό πίσω μέρος.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thodoris

Δεν ξέρω κατά πόσο θα έκανε την επανάσταση αφού ήδη υπάρχουν εντυπωσιακά μοντέλα σαν το Xiaomi mi mix , με 93.5% οθονη, και ετοιμάζονται να λανσαριστούν και άλλα. Αυτό που κατά την γνώμη μου θα έφερνε επανάσταση θα ήταν το αναδιπλωμενο κινητό, αν αυτό είναι πάνω στο οποίο δουλεύει.

thanasis

ωραια, ελπιζω να μη φαει μηνυση απο τρολ για καποια πατεντα.

JohnWave

Ελάτε ξεκινήστε να κράζετε τον συν-δημιουργό του Android που ασχολείται με τα bezels. Γραφικός και αυτός ε; Eμείς οι γραφικοί εδώ στο Techblog επηρεάσαμε και αυτόν τον άσχετο με την τεχνολογία άνθρωπο όπως επηρεάσαμε τη Samsung, την LG και τη Χiaomi και όπως θα επηρεάσουμε και μια άλλη άσχετη με την τεχνολογία εταιρία, την Apple. Κανείς στον κόσμο δεν ασχολούταν με τα bezels και ήρθαμε εμείς κάποιοι χρήστες στο Techblog και τους κάναμε όλους γραφικούς…

John N

@Thodoris το mi mix εχει 83,6% ratio και ας το διαφημιζαν για 93%. Μπες στο gsmarena να δεις. Στο s8 που θα χει ακομη μικροτερα περιθωρια το ratio κυμαινεται κοντα στο 85%

techgeek

Τι Μη Mix ΔΕΝ ΕΧΕΙ 93.5% body το ratio screen. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να διαδίδεται ψέματα. Ούτε 90% δεν έχει. Απλός μερικοί άχρηστοι μετρήσανε το ratio από τα preview της Xiaomi που ήταν photoshopped να δείχνουν ακόμη μικρότερα τα bezels.Στην πραγματικότητα είναι γύρο στο 88%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Andy Rubin Essential Google

Andy Rubin: Βγαίνει σε άδεια μετά την “ακατάλληλη” σχέση με υπάλληλο της Google

Η Essential φαίνεται πως βρίσκεται αντιμέτωπη με σημαντικά προβλήματα αυτή την περίοδο. Εκτός από τις κακές πωλήσεις του Essential Phone (σε 3 μήνες έριξε την τιμή στα 449 δοσλ. από 699 δολ.), ο ιδρυτής Andy Rubin είναι σε μπελάδες.

Smartphones Android Smartphones Andy Rubin Essential

Η Essential παραδέχεται ότι μοιράστηκε στοιχεία χρηστών με τρίτους

Ο Andy Rubin παραδέχτηκε ότι κατά λάθος η Essential μοιράστηκε προσωπικά στοιχεία αγοραστών του Essential Phone με άλλους πελάτες.

Smartphones Android Andy Rubin Essential

Το smartphone του Andy Rubin στο Geekbench με Snapdragon 835 & Nougat

Σε πρόσφατο άρθρο είδαμε τις πληροφορίες ότι ο “Πατέρας του Android”, Andy Rubin, ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο smartphone. Το κινητό θα έρθει μέσω μιας νέας μικρής εταιρείας που ονομάζεται Essential Products Inc.

Smartphones Android Andy Rubin Essential

Andy Rubin: Ο “πατέρας” του Android έτοιμος να κυκλοφορήσει το δικό του smartphone

Τέσσερα χρόνια αφότου άφησε την ηγεσία της ομάδας του Android, και 2 χρόνια από τότε που έφυγε από την Google, ο πατέρας του Android, Andy Rubin ετοιμάζεται να δημιουργήσει το δικό του high-end smartphone.