Black Friday 2017: iPhone 7 256GB τιμή 469,50 ευρώ

Black Friday 2017 iPhone 7 256GB τιμή 469,50 ευρώ, Black Friday 2017: iPhone 7 256GB τιμή 469,50 ευρώ

Όλα τα iPhone 7 με χωρητικότητα 256GB έχει σε τιμές Black Friday 2017 ο Κωτσόβολος με το πιο φτηνό να ειναι αυτό σε χρώμα Rose Gold με τιμή 469,50 ευρώ και να ακολουθούν τα Silver και Gold με τιμή 563,40 ευρώ και τέλος το χρώμα Jet Black με τιμή 657,30 ευρώ.

Δείτε όλα τα Black Friday deals 2017 που ανακαλύπτουν οι συντάκτες του Techblog.

Το iPhone 7 με οθόνη αφής 4.7 ιντσών Retina ανάλυσης 1334×750 pixel, τετραπύρηνο επεξεργαστή Apple A10 Fusion 64-bit και M10 motion coprocessor, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 12 Megapixel με OIS και 4Κ video και μπροστινή κάμερα 7 Megapixel.

Το iPhone 7 είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP67, ενσωματώνει στερεοφωνικά ηχεία, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενώ απουσιάζει η θύρα για ακουστικά 3.5mm.

Black Friday 2017 iPhone 7 256GB τιμή 469,50 ευρώ, Black Friday 2017: iPhone 7 256GB τιμή 469,50 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Πρός στιγμη ανησυχησα οτι ειναι διαφημιση για το dealber…

Darth

λογικά κλασσικά με απόθεμα 2 κομμάτια 3 κομμάτια

Kostasmpl

ΟΟ για να μαντέψω (βασικά είμαι 100% σίγουρος) κλασικά αυτά τα μοντέλα θα είναι ελάχιστα και θα είναι τα ανακατασκευασμένα όπως έγινε και πέρσι…..

I am

Με έφτιαξε το χρωματακι.. Πάντως πιο ενδιαφέρον θα ήταν μικρότερη μνήμη σε λίγο πιο μικρή τιμή
Παρόλα αυτά αξίζει για ποιον το προλάβει

Γιώργος Χ.

Όταν ο Κωτσόβολος βγάζει τόσο καλές προσφορές και οι συσκευές υπάρχουν μόνο στα καταστήματα είναι πάντα εκθεσιακά μοντέλα, τους έχουμε μάθει…

Παπαροκας tiamat

γιωργος μου χουν πει στο τηλεφωνικο κεντρο τους οτι δε πουλανε ποτε εκθεσιακα. και γω απο κωτσοβολο πηρα το κινητο μου 199 ευρω ολοκαινουριο!

Παπαροκας tiamat

α για να καταλαβεις !δε το διευκρηνισα πριν! απο τετρακοσια κατι ευρω ,το πηρα 199 ολοκαινουριο….

Agnostos13

Σιγά μην βρεθεί κανά δείγμα…

Παπαροκας tiamat

για να μη λεω ανακριβιες sony x compact 400 κατι αρχικη ,στα 299 ειχε πεσει σαν τιμη καταστηματος , και το εδινε 199euro προσφορα

Παπαροκας tiamat

βεβαια η διαφορα ειναι οτι το δικο μου μπορουσες να το παραγγειλεις ιντερνετικα….. τωρα τελευταια κομματια σε συγκεκριμενα καταστηματα οπως λενε στο γνωστο site αγοροπωλησων οντως βρωμαει για εκθεσιακα – η αν οχι εκθεσιακα- πολυ λιγα τεμαχια αρα προσφορα ψευτικη -κραχτης….

δε ξερω παιδια προσπαθω να μαι οσο πιο αντικειμενικος μπορω!

Ahmet

Ρε παιδιά η τιμή είναι για τώρα ή για την Παρασκευή ; δεν κατάλαβα

Σταθης

Ξεφτίλα πήγα σήμερα πρωί πρωί και δεν είχε πουθενά κανένα χρώμα σε κανένα κατάστημα βαση ελέγχου που έκανε ο υπάλληλος , Κωτσόβολε λοποδιτη.

Agnostos13

Φίλος που πήγε σήμερα το πρωί στην Αγ. Παρακσκευή να κυνηγήσει μονόκερους (iPhone 7 256-Rose Gold-469.50) και φυσικά δεν βρήκε τίποτα του είπε ο υπάλληλος οτί περίμεναν 50 άτομα στο άνοιγμα και τα σήκωσαν. Βέβαια στην κουβέντα ο υπάλληλος δεν θυμόταν καθόλου πόσο ήταν το stock!

Παπαροκας tiamat

αγνωστε στο διπλα σαιτ αγοροπωλησων λενε για ενα και μοναδικο rose gold στο κατάστημα απο την ωρα που βγήκε η προσφορά. κραχτες ειναι αυτά οχι προσφορες!

John

Υπάρχει κόσμος που είναι διατεθειμένος να δώσει 470 ευρώ για το iphone 7 και μάλιστα το μικρό με το δείγμα οθόνης 4.7!!! Και μάλιστα περίμεναν και στην ουρά!!! Τραγικό.

Makis

Υπάρχει ναι. Όπως υπάρχει και ο άλλος που παίρνει το 6.5″ κινέζικο και είναι όλη μέρα με το Bluetooth στο αυτί σαν το ufo.

Agnostos13

@John:
Όταν η μέση τιμή του ως μεταχειρισμένο είναι 600 ευρώ και στα σκρουτζομάγαζα 700 λογικά θα υπάρχει κόσμος που θα το αγοράσει με 470 ή 570…

Vasilis_samaras

Τελικά το βρήκε κανείς κάπου? Γελοιότητα κατάντησαν την Black Friday στην Ελλάδα. 1 κομμάτι από κάθε προϊόν και κάποια εκθεσιακα, ντροπή!

popeye

Έβγαλαν στον Κωτσόβολο την Nikon d610 στα 656 ευρώ από 2χιλιάρικα που είχε αρχική και όταν πηγα το πρωί από το κατάστημά τους μου λένε ”καναμε λάθος σιγα μην βγαζαμε τέτοια προσφορά”. Εντάξει απαράδεκτοι το λιγότερο. Αστείοι απλα.

Ahmet

Ημουν εκει σημερα το πρωι και ο υπαλληλος μαλλον πρεπει να εμπορευεται πυθωνες
τα ατομα ηταν 20 και τα 19 πηγαν τσαμπα και δεν σηκωσαν τιποτα
ΕΝΑ… ηταν το rose gold!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.