Black Friday 2018: Τα Redmi 6A, Mate 10 Lite και Xperia XZ1 σε νέες χαμηλές τιμές

Black Friday 2018 Redmi 6A Mate 10 Lite Xperia XZ1 χαμηλές τιμές, Black Friday 2018: Τα Redmi 6A, Mate 10 Lite και Xperia XZ1 σε νέες χαμηλές τιμές

Έχουμε μπει σε ρυθμούς Black Friday 2018 και τα smartphone έχουν την τιμητική τους, με τα Redmi 6A, Mate 10 Lite και Xperia XZ1 να πωλούνται από τα καταστήματα Public σε τιμές μέχρι και 43% φτηνότερα.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, στα καταστήματα Public οι καταναλωτές θα βρουν smartphone σε νέες χαμηλές τιμές, με το Xiaomi Redmi 6A 16GB να πωλείται στα 99 ευρώ, το Huawei Mate 10 Lite 64GB στα 199 ευρώ και το Sony Xperia XZ1 64GB στα 229 ευρώ.

Οι τρεις αυτές συσκευές καλύπτουν και τις τρεις κατηγορίες smartphone, με το Redmi 6A, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, να ανήκει στα low-end smartphone, το Mate 10 Lite που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2017 να είναι το mid-range και το Xperia XZ1 (Σεπτέμβριος 2017) με επεξεργαστή Snapdragon 835 να είναι το high-end smartphone που οι χρηστές μπορούν να επιλέξουν.

Πως σας φαίνονται οι τιμές για αυτά τα smartphone; Θα αγοράζατε κάποιο από τα τρία;

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Xperiakiast(XZ1)

XZ1!

Sav

Το μόνο κινητό που αξίζει στο Black friday XZ1 ξεκάθαρα

fotojim

XZ1 ξεκαθαρα

John Real

Αξιζει τοσο πολυ που σε λιγο θα το δινουν δωρο με μαζι με περιοδικο στο περιπτερο.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

john εγραψες

Bart

John και Παπαροκάς έχετε και επιχειρήματα να φανταστώ;

Ηλίας

Το Xperia XZ1 είναι εξαιρετική προσφορά…αν δεν είχα αγοράσει το XZ πριν από ένα εξάμηνο θα το έπαιρνα σίγουρα.

giorgosgek

πλακα πλακα xz1 οντως

godis

αν δεν ειχα το xiaomi redmi note 4 και που ειμαι καταευχαριστημενος με αυτο σιγουρα θα το επαιρνα η τιμη του για αυτα που προσφερει ειναι προκληση,μια ματια στις κριτικες του σκρουτζ θα σας πεισει για αυτο.

godis

XZ1

Σταύρος Χρι

Γελάω πραγματικά με αυτούς που θεωρούν καλή ευκαιρία το XZ1

Bart

@Σταύρος Χρι και εμείς γελάμε με εσάς που έχετε άποψη χωρίς να έχετε πιάσει στα χέρια σας την συσκευή.

Σταύρος Χρι

@Bart καλό ταμείο λοιπον. Εύχομαι να είμαι λάθος και να μην το μετανιώσετε…

Bart

@Σταύρος Χρι το έχω το κινητό εδώ και καιρό και δεν έχω μετανιώσει στιγμή για την αγορά του, υπόψιν ότι είμαι απαιτητικός χρήστης, με την τελευταία αναβάθμιση σε Android 9 πηγαίνει πολύ καλά δεν είδα επιβράδυνση ούτε μείωση αυτονομίας, η μπαταρία btw μου βγάζει όλη μέρα με βαριά χρήση. Λέτε ότι θέλετε σε αυτά τα χρήματα δεν θα βρείτε καλύτερο, διαβάστε και κριτικές στα καταστήματα από πραγματικούς χρήστες.

godis

Σταύρος Χρι απο το να γελας μπορεις να κανεις κατι πιο εποικοδομητικο ας πουμε; μπορεις σε αυτα τα λεφτα να προτεινεις κατι αντιστοιχο;με τα ιδια ομως speck και τα ιδια επακριβως λεφτα;διοτι να κραζετε καποια συσκευη διχως επιχειρηματα και χωρις να την εχετε στην κατοχη σας το λιγοτερο που σας κανει ειναι haters και εν πασης περιπτωση ποια κριση πρεπει να λαμβανει καποιος υποψιν του την δικια σας η τις κριτικες οσων τα εχουν αποκτησει.

Σταύρος Χρι

Άμα σου βγάζει την ημέρα με βαριά χρήση αυτή η μπαταρία εγώ είμαι αστροναύτης. Ας είναι. Για μένα υπάρχουν καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα που προφανώς εσάς δεν θα σας βρίσκουν σύμφωνους. Αφού εσείς που είστε κάτοχοι ειστε ευχαριστημένοι ότι λέω εγώ περισσεύει.

Kate

Σταυρό άσε τα γέλια και κάτσε διάβασε κανένα βιβλίο να περάσεις την τάξη μη τρως τα λεφτά των γονιών σου τσάμπα τενεκέ δίχως γανομα.
Και αν δε σου αρέσει το σχόλιο μου γίνε άνθρωπος και μετά ξεκινά να συμμετέχεις στα κοινά.

Gp

Στα 229 δεν υπαρχει αντιστοιχη συσκευη σε σκρουτζ. Ουτε παιρνεις snapdragon 835 με αυτα τα λεφτα. Το θεμα ειναι ποσα κομματια θα ειναι διαθεσιμα την παρασκευη. Γιατι σιγουρα θα ειναι πολυ περιορισμενος ο αριθμος τους

John Real

Στα 269 ευρω το Honor Play με Kirin 970 , οθονη 6,3′ και ελαχιστα bezels (90% αναλογια οθονης) δεν εχει αντιπαλο.

Jim C.

@John Real 83.0% screen-to-body ratio

Aarne

εγώ έχω το XZ1 κ το πήρα πέρσι την ίδια μέρα ακριβώς στην ίδια τιμή από άλλο μαγαζί! 300 ευρώ πριν 1 χρόνο!!! εννοείται ότι πετάει το κινητό κ δεν το συγκρίνω με κανένα από όσα αναφέρονται! αλλά μετά από 1 χρόνο να το βλέπω στην ίδια τιμή? έλεος…

GUS123

Xz1 με κλειστά τα αυτιά.

djfapples

XZ1 ότι καλύτερο στα λεφτά του αυτή τη στιγμή κ όλοι οι haters της SONY να πάνε για ύπνο.

Χρήστος Δήμου

Σήμερα παρελαβα το XZ1 και ως τώρα η εμπειρία μου είναι άκρως θετική. Προ ολίγου βρέθηκα και με το Pie ως λειτουργικό και τις επόμενες ημέρες θα δοκιμάσω να δω διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο κινητό μου (Xperia Z2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.