Black Friday 2018: Το iPhone 6 32GB με τιμή 199 ευρώ. Θα το αγοράζατε;

Black Friday 2018 iPhone 6 32GB τιμή 199 ευρώ, Black Friday 2018: Το iPhone 6 32GB με τιμή 199 ευρώ. Θα το αγοράζατε;

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου έχουμε τη Black Friday στην Ελλάδα και οι αλυσίδες καταστημάτων έχουν ήδη ξεκινήσει τις προσφορές με τα καταστήματα Public να πωλούν το iPhone 6 των 32GB με τιμή 199 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, τα καταστήματα Public έχουν το iPhone 6 σε χρώματα λευκό και μαύρο, με 32GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης στα 199 ευρώ, με τις αγορές να μπορούν να γίνουν μόνο μέσω των καταστημάτων Public και εφόσον υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα.

Το iPhone 6 διαδέχθηκε το iPhone 5s το 2014, έχει οθόνη στις 4.7 ίντσες με ανάλυση 1334×750 pixel, επεξεργαστή το διπύρηνο Apple A8, 1GB RAM, κύρια κάμερα στα 8MP και selfie στα 1.2MP, και μπαταρία στα 1810mAh.

Εσείς θα αγοράζατε το iPhone 6 που κυκλοφόρησε το 2014 σε αυτήν την τιμή;

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

56 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα … απο χθες βραδύ που ειδα οχι μονο αυτο αλλα και ολα τα BF deals σε τιμές Σκρουτζ, κατάλαβα πως δεν υπάρχει ελπίδα…

*εξαιρέσεις αποτελούν τα εκθεσιακα προϊόντα τα οποία οκ δεν… ας πούμε εγώ περίμενα να δω φωτογραφικές.. οι εκθεσιακες θα έχουν περισσότερα κλικ και από τις μεταχειρισμένες από επαγγελματίες.
**για όσους δε ξέρουν, τα “κλικ” είναι σαν τα χιλιόμετρα στα αυτοκίνητα…

Jimis

Προφανώς και όχι..

Nickolas

Πρώτη φορά γράφω κακία για κινητό, αλλά θα πρέπει να ήμουν πολύ απελπισμένος να αποκτήσω συσκευή με iOS για να πάρω αυτό το κινητό.
Να μιλούσαμε για το 6S ή το SE να το σκεφτώ, αλλά αυτό το πράμα που το πιο πιθανό να είναι και refurbished, δε ξέρω που το θυμήθηκαν.
Το μόνο καλό που έχει 32GB μνήμη, κατά τα άλλα δεν αξίζει.

ΚΝ

Είναι μια καλή τιμή για όποιος θέλει να πάρει iphone έστω και παλιάς τεχνολογίας από ένα κατάστημα όπως η συγκεκριμένη αλυσίδα. Προσωπικά δε θα το έπαιρνα, γιατί έχω καλύτερο τηλ. Παρόλα αυτά κατανοώ άτομα που θα ήθελαν ένα τηλέφωνα για απλή χρήση με το συγκεκριμένο μπραντ. Αν το πάρουν να το ευχαριστηθούν.

NtinosMD

Για ipod κ για καμια κληση καλο ειναι. Για ολα τα υπολοιπα απλα ΟΧΙ. Τα βρηκανε μεσα στην υγρασια ξεχασμενα κ ειπαν ωπ κατσε εχουμε ακομη στοκ;

John Real

Με 200 ευρώ αγοράζεις πολύ ανώτερο τηλέφωνο.

M.P

Γι αυτο το τηλεφωνο τρεχανε την Apple στα δικαστηρια. Ηταν ο πρωταγωνιστης στο περιφημο bendgate. Επειδη ειχαν χρησιμοποιησει κακο κραμα αλουμινιου η συσκευη λυγιζε ευκολα. Με την παροδο του χρονου εκανε πραγματα να ξεκολανε στο εσωτερικο με αποκορυφωμα η οθονη να μην αναγνωριζει την αφη και το κινητο να γινεται αχρηστο (touch disease). Το χειροτερο ηταν πως η apple γνωριζε γι αυτα απλα δεν το παραδεχτηκε ποτε δημοσια και προφανως δεν προσφερε δωρεαν επισκευη μετα το περας ενος χρονου. Για να μην αναφερω και τον υποχρονισμο του επεξεργαστη με το ios 11 υποθεση για την οποια της επιβληθηκαν προστιμα δισεκατομμυριων και επηρεαζε και το iphone 6 !!! Στα specs τωρα. 4 χρονων συσκευη με entry level hardware για 2018 -αργος επεξεργαστης στα 1.4 GHz (αν δεν εχει υποστει υποχρονισμο ) και ενεργοβορος (20nm) -ram 1 gb (oσο optimised και να ειναι το ios ειναι λιγο για τις τωρινες απαιτησεις) -πολυ μετρια βασικη καμερα και γελειος selfie αισθητηρας (1.2 MP) -αστεια μπαταρια (1810 mAh) Γενικα και το 2014 ειχε ψιλοαπογοητευσει συγκριτικα με το τι προσεφερε ο ανταγωνισμος. Το 6s και το SE που ακολουθησαν ηταν πολυ πιο αξιολογες συσκευες παντως. Ο μονος λογος να το αγορασεις ειναι για να λες πως… Συνέχεια »

Θοδωρής

Με λιγότερα χρήματα βρίσκεις πλέον αξιοπρεπεπέστατα κινητά.
Αλλά το iPhone 6 της προσφοράς θα το αγόραζα, γιατί είναι πολλά κλικ παραπάνω καλύτερο απ’ τα απ’ της παραπλήσια τιμής κινητά.
Δεν κρατάει τυχαία ένα προϊόν, χρόνια μετά την εμφάνιση του αυτή τιμή μόνο με εμπορικά κόλπά.

ΝΙΚΟΣ

@Θοδωρής Πολλά κλικ παρακάτω από συσκευές των 150 ευρώ είναι. Στα 200 υπάρχει το Xiaomi mi A2 32 giga που ισοπεδώνει. Αλλά να ναι καλά η προπαγάνδα

Τακης

Ιδια ερωτηση μου εκανε ενας φιλος χθες και ηταν αναμεσα σε αυτο και σε huawei p20 lite . Απο μενα ηταν Huawei και απο αλλον φιλο επισης. Κινητο 4 ετιας με κατωτερα χαρακτηριστικα μονο και μονο επειδη ειναι αηφον δεν το αγοραζεις.

Babis

Ήμουν κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού από 2014 έως 2017 και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα απλά μετά το πούλησα γιατί βαρέθηκα την ίδια συσκευή είπα να γυρίσω σε Android αλλά δυστυχώς σαν το ios δεν έχει ούτε κολημμα ούτε lag. Τώρα κατά πόσο θα είναι τόσο δυνατό ακόμα και σήμερα, πιστεύω δεν αξίζει να το πάρεις

Vladimiros

Με 30€ παραπανω παιρνει καποιος το ΧΖ1…ειναι δυνατον να παρει καποιος το iphone 6?? Αλλα ενταξει υπάρχουν ατομα ασχετα με την τεχνολογία και δεν γνωριζουν τιποτα..σε λεει apple δεν συγκρίνεται με sony..αλλα που να ξερει το ενα 4ετων συσκευή και το αλλο 1.5

Giako

Έχω την συσκευή από το 2014 μέχρι και σήμερα. Διανύω το 5ο έτος και σκοπεύω να το αλλάξω στα 6 χρόνια. Δουλεύει όπως την 1η ημέρα με μια αλλαγή μπαταρίας μόνον. Το κινητό είναι σκυλί. Καμία συσκευή των 200€ δεν πρόκειται να βγάλει 5 απροβλημάτιστα έτη λειτουργίας όπως η δική μου. Το 6 το έχουν πολλοί φίλοι μου όλοι με 4 έτη λειτουργίας και κανένας δεν αντιμετώπισε απολύτως κανένα πρόβλημα.
Κράτησε ποτέ κανείς sony ή xiaomi 5 χρόνια;

ΝΙΚΟΣ

Σιγά τα ωά. Έχω δει τύπους – τύπισσες με Windows phone 8-8.1 του 2012 κ μου έχουν πει το ίδιο.
Πως δουλεύει μια χαρά και δεν αλλάζουν συσκευή. Και @Gizmo? Τι με αυτό?

Θοδωρής

@ΝΙΚΟΣ, μέχρι την πρώτη πρόταση καλά το πήγαινες, μετά με την: «προπαγάνδα» lol, το έκανες φαιδρό.
Να φανταστείς ότι τα κείμενα αυτά τα γράφω από ένα xiaomi redmi note 5.
Όταν χρειάζεται να γράψω μεγαλύτερα κείμενα (για κάποιους λόγους χρειάζεται) καταφεύγω σε ένα τέτοιο iPhone.
Τη σαφήνεια και την ευκολία του πληκτρολογίου του πχ δεν τις έχουν ακόμα και πολύ ακριβότερα «φρέσκα» αντροιντ· δεν μιλάω για xiaomi κλπ των 200 ευρώ.

Γιώργος

Το συγκεκριμένο κινητό, για κάποιον που θέλει να το εκμεταλευτεί σαν χρήστης του 2019 δεν κάνει, αφού θα είναι πολύ αργό.

Για υποχρονισμό που κάποιος φίλος ανέφερε δεν παίζει γιατί η μπαταρία του θα είναι καινούργια και για 2 χρόνια που θα παραμένει καινούργια δεν θα υπάρχει λόγος (λόγος ο θεός να τον κάνει, αλλά η λογική της Apple έτσι λέει)

Το κινητό αυτό όμως είναι ιδανικό για χρήστη που μπαίνει σε touch κινητό τηλέφωνο, αφού τα iPhone είναι τα πιο εύκολα κινητά τηλέφωνα στην χρήστη και αφαιρούν από τον χρήστη περιττές διαδικασίες, που για έναν έμπειρο χρήστη είναι ουσιαστικές αλλά για τον περισσότερο κόσμο που θέλει να κάνει απλά την δουλειά του, είναι περιττές.

Για τον πατέρα μου λοιπόν, που είναι 67 χρονών και θέλει να βλέπει τις κάμερες στο σπίτι, να διαβάζει τα email του, να διαβάζει τις εφημερίδες του και να παίρνει τηλέφωνα, είναι ιδανικό και σε ιδανική τιμή.

Φιλικά πάντα

Makis

Και επειδή κάποιοι ελληνάρες ξεστοκάρουν οτιδήποτε φταίει και πάλι η Apple για το συγκεκριμένο. Ασφαλώς και δεν το αγοράζεις σήμερα το συγκεκριμένο.

peat

Κωστα, Ντέ και καλά συνέχεια να μας επαναφέρεις και να μας επεθυμιζεις τις συσκευές της apple
γιατι;
δεν έχεις κατι αλλο να γραψεις ;

για να σε βοηθήσω ,με 50 ευρω βρίσκεις και παλαιότερες συσκευές . Αν θέλεις μπορείς να προτεινεις και αυτές . Απλός θα χασεις το ακροατηριό σου.

Στερ

μου αρεσε που ρωταει το αρθρο αν θα το αγοραζαμε, ενω ηδη εχει εξαντληθει..
σε αυτον τον κοσμο ολοι χρειαζονται, ακομα και αυτοι που θα δωσουν 200 ευρω για κινητο 5ετιας μονο και μονο για να εχουν ενα μηλο . η παγκοσμια οικονομια σε αυτα τα μυαλα στηριζεται.

Ηλίας

Από την στιγμή που υπάρχει το Xperia XZ1 στα 229 ευρώ, νομίζω δεν υπάρχει κάποιος λόγος να προτιμήσει κάποιος το iPhone.

Dimitris

@Στερ πόσο δίκιο έχεις. Εκτός ότι δε θα το αγόραζα ποτέ είναι τραγικό να μας πουλάνε ότι έχουν για πετάμα σε δήθεν προνομιακές τιμές και να υπάρχει κόσμος που ανταποκρίνεται. Η δύναμη της διαφήμισης και του ονόματος!

Vaskor

Αν αντί για 6 έγραφε 7, θα το αγόραζα.

Agnostos13

Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα το SE με λίγα παραπάνω χρήματα. Αλλά πολλοί φαίνεται οτι θέλουν το 6αρι. Δεν μου κάνει εντύπωση αν σκεφτείς οτι τα αντίστοιχα μεταχειρισμένα πωλούνται στα ίδια λεφτά!

Apostolis

Το αγόρασα τον Ιούνιο του 2015 και από τον Ιούνιο του 2016 το έχει η γυναίκα μου.Σκυλί από τα λίγα…Αλλάχτηκε μπαταρία φέτος.Προφανώς δεν είναι όσο γρήγορο ήτανε, αλλά μια χαρά εξυπηρετεί το σκοπό του. Εύκολα το αγόραζα για δεύτερη συσκευή, αν χρειάζεται.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

ξερετε τι περιμενω black friday? το Σαπακι το s9 και το πολυ καλο s9 plus που δεν τα πηγαν καλα στις πωλησεις και η samsung λογικα θα θελησει να ξεστοκαρει λιγο! θα γινει χαμος!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

και ερωτω, σε ποιες τιμες πρεπει να τα διαθεσει τα παραπανω η samsung για να εχουμε πανικο!? εννοω λογικες τιμες ! μην μου πειτε 199 ευρω!…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

καθοτι για μιαν υπόληψη ολοι ζούμε! (και για μια Black friday ..!)
😂😂😂

Tasos

Φυσικά και εγώ δεν θα το έπαιρνα ούτε εγώ το κινητό γτ είναι 4ετιας χίλιες φορές να πάρεις ένα χιαομι με αυτά τα λεφτά καινούργιο και να κανείς την δουλειά σου μια χαρά. Οσο για την apple δεν φταίει η εταιρεία που θυμήθηκε ένα ελληνικό μαγαζί να πουλήσει ένα κινητό που βγήκε πριν κάτι χρόνια, εφόσον νομίζω η εταιρεία πλέον έχει σταματήσει την παραγωγή του.

Agnostos13

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš:
Το είδα σε κάποιον από τους μεγάλους σε τιμή black friday (549) αλλά δεν νομίζω οτί είναι κάποια φοβερή ευκαιρία η συγκεκριμένη τιμή…

George

Προφανώς και ΔΕΝ αξίζει η αγορά του. Με 170 ευρώ από το skroutz το δικό μου κινητό Xiaomi Redmi Note 5 με 6gb Ram/64 gb Rom είναι ασύγκριτα καλύτερο. Τρέχει “μπάλα” τα πάντα και όλες τις εφαρμογές, η μπαταρία βγάζει άνετα μια ολόκληρη μέρα με “σκληρή” χρήση ή ακόμα και δεύτερη εάν δεν κάνει κάποιος “σκληρή” χρήση, έχει δυνατότητα dual sim που δεν έχουν ούτε καν τα τελευταία μοντέλα iPhone (η e-sim ουσιαστικά δεν υποστηρίζεται από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας), έχει μεγαλύτερη μνήμη Rom (και επεκτάσιμη), η κάμερα είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ (βγάζαμε φωτογραφίες δίπλα-δίπλα και ταυτόχρονα με κολλητό μου που έχει το iPhone 8 και πραγματικά δεν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε πιό από τα δύο βγάζει καλύτερες.) Το κυριότερο όμως είναι η ελευθερία και η παραμετροποίηση που σου παρέχει το android σε σχέση με το “κλειστό” ios. Δυνατότητα επιλογής launcher της επιλογής σου, widgets στην επιφάνεια εργασίας, φτηνότερες οι ίδιες ακριβώς εφαρμογές στο android σε σχέση με το ios και τόσα, μα τόσα άλλα. Επίσης το κινητό δεν έχει ούτε “κολλήματα”, ούτε καθυστερήσεις, ενώ παίρνει και τακτικές ενημερώσεις software. Και δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν αρκετά μοντέλα κινητών στα 200 ευρώ που είναι καλύτερα από το iPhone 6 των 200 ευρώ. Και… Συνέχεια »

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

αγνωστε οχι δεν ειναι ευκαιρια… ισως 399 το μικρο και 499 το μεγαλο θα καναν ουρες!!

Θοδωρής

Πείτε μου ένα κινητό αντρόιντ του 2014, που σας έρχεται στο μυαλό (αν σας έρχεται κανένα δηλαδή…) και θα αγοράζατε σήμερα με 100 ευρώ. Κανένα;
Α ρε «καταταραμένη» Apple…

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα γελαω απο εχτες που βγηκε η προσφορα αλλα μπορει να ειμαστε και για κλαματα τελικα, η κοροιδια σε ολο το μεγαλειο να δουμε τι αλλο αρχαιο θα βγαλουν για πουλημα εκει στα public αλλα και στα υπολοιπα καταστηματα φυσικα. δεν υπαρχει ελπιδα .

alxgiann

Απο τα android toy 2014.. Το LG G2 32GB θα το αγόραζα ευχαρίστως (κούτα-καινούριο) στα 100.

NikosAr

Θα συμφωνούσα στην αγορά του … πχ να βάλω την σύζυγο ή την κόρη από Android σε iOS … οι δικές μου απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες Xs max … και επίσης αν κάποιος θέλει να κάνει την μετάβαση Android σε iOS …. να η ευκαιρία !

ΧΑΡΑ

Εγω προσωπικα οχι αλλα υπαρχουν πολλα κοροιδα που θελουν να αποκτησουν ενα μηλο μαλιστα δαγκωμενο σχεδον 5ετιας .και οσο αφορα το ios απο την εμπειρια που ειχα ειναι σαφως πολυ κατωτερο του android και σχεδον ολες τις εφαρμογες πρεπει να τις πληρωνεις ενω στο android ειναι δωρεαν

Xperiakiast(XZ1)

Έχει το ΧΖ1 σε προσφορά και μου βάζετε αυτό για εξώφυλλο στο site?

Dimitris

@θωδορης αυτό ακριβώς λέμε. Δεν αξίζει ούτε 100 ευρώ να δώσεις για κινητό του 2014 πόσο μάλλον 200. Και για να μην μπερδεύεσαι όλες οι αντίστοιχες ναυαρχίδες του 14 μια χαρά δουλεύουν και σήμερα.

mech.al.

Ακόμα και χωρίς Μπλάκ Φραΐντεϊ στα 161.50 ευρώ αγοράζεις το mi a2 (32gb) κινητό του 2018 με διετή μελλοντική υποστήριξη από τη Γκουγκλ, τι να λέμε τώρα…

Μανος

Εννοειτε πως δεν θα αγοραζα ενα ξεπερασμενο κινητο 5ετιας που δεν εχει και καμια υποστηριξη πλεον αυτη η προσφορα στοχευει σε χαμηλης νοημοσυνης ατομα που θα σπευσουν να το αγορασουν .πιον προσπαθουν να κοροιδεψουν εκει στα public???? και μαλλον ο NikosAr δουλευει στα public δεν εξηγειτε αλλιως το χαμηλης νοημοσυνης σκεπτικο του και αποτυχημενου παραδειγματος μαλλον μεχρι εκει φτανει η νοημοσυνη του

JohnWave

Δεν με βολεύει καθόλου το iOS οπότε οποιοδήποτε iphone δεν θα το αγόραζα εκτός αν ήθελα να βγάλω κέρδος από τυχόν μεγαλύτερη τιμή μεταπώλησης. Τώρα σε έναν φίλο/γνωστό που θα έπαιζε κοντά στα 200€ θα του πρότεινα κάποια από τις συσκευές της Huawei στα 230-250€ στο skroutz.

Saša

Κοιτα να δεις που ειμουν ετοιμος να το χτυπησω στα 405€, αλλα δε πειραζει θα παρω 2 και θα μου μεινουν και 7€ ρεστα! Αν εχεις τυχη διαβαινε…

Αλέξανδρος

Αν το κράξιμο που ρίχνετε εδώ στην κάθε Apple, Black Friday και δεν ξέρω εγώ τι, και ατάκες τύπου καμία ελπίδα τις λέγατε σε πολιτικούς και σε ανθρώπους που καθημερινά καταστρέφουν τους εαυτούς και τους γύρω τους, να δείτε πόσο καλύτερα θα ήταν όλα γύρω μας

Agnostos13

@Αλέξανδρος:
Κράζοντας Apple και Public σε blogs χτυπάνε τον καπιταλισμό…

Ιωάννης jb

Το g2 είναι του 13..
Του 14 και αν το έπαιρνα με 2 κατοστάρικα;;
Εγώ έχω πολλά να σου πω που θα τα έπαιρνα όπως και όσοι είναι γνωστές… Τώρα αυτοί που δίνουν 200 για iPhone δε ξέρω αν θα έδιναν τόσα η και περισσότερα για άλλα smart του 14.. Όπως nexus 6, note 4 θα έβαζα και τα Xperia z2-3 αλλά όταν η Sony σκοτώνει πολύ πιο καινούρια μοντέλα για λίγα παραπάνω τότε z2 κ z3 όχι πάνω από 150.. αλλά για nexus 6 του κουτιού άνετα 2 κατοστάρικα…
George κ λοιποί λίγο σοβαρότητα δε βλάπτει.. Τώρα τη μας λέτε ότι είναι καλύτερο το χαομι με την adreno 506?
Η κάρτα γραφικών του i6 είναι 3 φορές καλύτερη με αυτά που διαβάζει κανείς εδώ μέσα πως μετά να μη βγει απτα ρούχα του..
Βλαχακη σταμάτα τη λογοκρισία προς το όνομα μου.. Εδώ θα μας τρελάνουν με αυτά που λένε ορισμένοι αυτούς να βάλεις σε λογοκρισία

Παύλος

Μπα όχι. Για 120 όμως θα το συστινα σε κάποιον απελπισμένο να αποκτήσει iOS κινητό.
Στα 200 ευρώ δε θα το συστινα καν.

Γιωργος

Ασόβαρο τελείως. Αν με πλήρωναν θα το έπαιρνα για να το πουλησω 50 Ευρω.

ΚΩΣΤΑΣ

ΌΧΙ

djfapples

Κινητό με 4,7 ιντσών κ 1giga ram το 2019 όχι ενώ υπάρχει η κορυφαία προσφορά για τη Black Friday μέχρι στιγμής που είναι το xz1

jimaras

μπορει καποιοι να κοροιδευουν οτι η τιμη για αυτο το κινητο ειναι τραγικη και συμφωνω,ακομα πιο τραγικους ομως θεωρω οτι στηριζουν ως ενναλακτικη το σονυ που πηγε στα 230……ΣΟΝΥ…λυπαμαι αλλα σας το λεω εκ πειρας μην παιρνετε κινητα απο ετοιμορροπες εταιριες,παιδια θα το μετανιωσετε μελλοντικα,το ιδιο ισχυει για την htc,lg με μια lg που θαυμαζα και ακομα και τωρα το g6 το ζαχαρωνω,αλλα δυστυχως δεν κανουν..δεν ειμαι φαν καποιας εταιριας,ολες τις θαυμαζω για το τι εχουν προσφερει,απλα καποιες(αυτες που ανεφερα πανω)δεν θα κρατησουν μελλοντικα

djfapples

Δεν ξέρω τί κάνουν οι άλλες εταιρείες εγώ έχω ναυαρχίδες SONY τα τελευταία 5 χρονια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος δεν την αλλάζω με τίποτα

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ιωαννης ποιος σε λογοκρινει δεν νομιζω να σε φιμωσαμε ποτε απο το να λες τις ασυναρτησίες σου! εχεις ομως καθε δικαιώμα να τις λες αφου τις πιστευεις

panos

Δεν υπάρχει πλέον η προσφορά εξαντλήθηκε πανελλαδικά.

George

Δεν θα πω εάν συμφέρει ή όχι η αγορά του iPhone 6 στα 199 ευρώ, θα θυμίσω μόνο το πως διαφήμιζε το iPhone 6 εκείνη την εποχή η Apple στην τηλεόραση. Σε μια εποχή λοιπόν, αρκετά χρόνια πίσω, που αρκετοί android κατασκευαστές είχαν ήδη κυκλοφορήσει και καθιερωθεί με την παρουσίαση κινητών με μεγάλες οθόνες, η Apple επέμενε ακράδαντα στην μικρότερη διάσταση της οθόνης για τα δικά της μοντέλα. Κυκλοφόρησε λοιπόν τότε στην τηλεόραση μια διαφήμιση όπου ένα χέρι κρατούσε ένα iPhone 6, και ο αντίχειρας του χεριού πήγαινε από την τέρμα κάτω αριστερή γωνία της οθόνης μέχρι την τέρμα πάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Η διαφήμιση έλεγε: “IPhone 6. Τέλεια σχεδιασμένο, σύμφωνα με τις διαστάσεις του ανθρώπινου αντίχειρα.” Η διαφήμιση αυτή άφηνε υπονοούμενο ότι η επιλογή της συγκεκριμένης διάστασης της οθόνης από την Apple κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν, και προφανώς ήταν σχεδιασμένη ώστε να ανταποκρίνεται στην δυνατότητα μετακίνησης ενός μέσου αντίχειρα ενός ανθρώπου. Τώρα πια στο σωτήριο έτος 2018 και με την παρουσίαση τον περασμένο Σεπτέμβριο των νέων μοντέλων iPhone Xs Max από την Apple, προκύπτουν δύο πιθανά σενάρια: Είτε μέσα σε λίγα μόλις χρόνια ο ανθρώπινος αντίχειρας έγινε τεράστιος και μεγάλωσε τόσο πολύ λες και κάθε μέρα των… Συνέχεια »

George Gian

Το iPhone 6 στο Walmart έχει $99 για black Friday, – $50 από την αρχική του τιμή. Εδώ πωλείται πάνω από την αρχική και θεωρείται προσφορά. Why not? Όσο αγοράζει ο κόσμος..

liana

Θα το αγόραζα με κλειστά μάτια. Είναι αξιόπιστο και παρόλο που έχει κλείσει τριετία εξακολουθεί να αρέσει. Στην τιμή αυτή είναι όντως τρομερή προσφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.