Black Friday 2019: Τρία smartphones που ξεχωρίσαμε

, Black Friday 2019: Τρία smartphones που ξεχωρίσαμε

Η Black Friday 2019 έχει ξεκινήσει επίσημα και οι μεγαλύτεροι παίχτες της αγορά έχουν αποκαλύψει τα χαρτιά τους. Μην βιαστείτε βέβαια γιατι έως την ερχόμενη Παρασκευή έχουμε να δούμε πολλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά που θα δούμε θα είναι και στις καλύτερες τιμές, γιατι ως γνωστόν οι μηχανές αναζήτησης τιμών στο ίντερνετ είναι και πρέπει να είναι σύμμαχός σας όταν τσεκάρετε τιμές.

Ανάμεσα στα smartphones που τσεκάραμε κάνοντας ένα γρήγορο πέρασμα από τα site των μεγάλων αλυσίδων με τιμή Black Friday, είναι τα παρακάτω. Μοντέλα smartphones που δεν συζητήθηκαν πάρα πολύ (εξαίρεση ίσως να αποτελεί το Mi A3) που όμως έχουν κάτι να πουν και αξίζει να τα έχετε στο μυαλό σας, το κάθε ένα για διαφορετικό λόγο.

Sony Xperia 5

Τιμή Black Friday 549 ευρώ

, Black Friday 2019: Τρία smartphones που ξεχωρίσαμε

Το Sony Xperia 5 έρχεται με οθόνη 6,1 ιντσών τεχνολογίας OLED με ανάλυση 2560×1080 pixel, αναλογία 21:9 και υποστήριξη HDR, επεξεργαστή Snapdragon 855, 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Διαθέτει τριπλή κάμερα 12MP + 12MP + 12MP. Η κύρια κάμερα έχει διάφραγμα f/1.6 και eye AF, η δεύτερη είναι τηλεφακός με διάφραγμα f/2.4 και η τρίτη έχει ευρυγώνιο φακό με διάφραγμα f/2.4. Η selfie κάμερα είναι 8 Megapixel, έχει στερεοφωνικά ηχεία, είναι αδιάβοροχο με πιστοποίηση IP68, ενσωματώνει αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία με χωρητικότητα 3140 mAh και γρήγορη φόρτιση 18W.

Samsung Galaxy A80

Τιμή Black Friday 429 ευρώ

, Black Friday 2019: Τρία smartphones που ξεχωρίσαμε

Το Samsung Galaxy A80 έρχεται με περιστρεφόμενη κάμερα 48MP + 8MP + ToF 3D Depth που χρησιμοποιείται και σαν selfie. Το Galaxy A80 έρχεται με οθόνη Infinity Display 6.7″ τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση FullHD+ (2400×1080 pixel), επεξεργαστή Snapdragon 730, μνήμη RAM 8GB, ενσωματωμένη μνήμη 128GB (δεν δέχεται κάρτες μνήμης micro SD) και μπαταρία με χωρητικότητα 3700 mAh με γρήγορη φόρτιση 25W. Διαθέτει αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο μέσα στην οθόνη, ραδιόφωνο FM και ήχο Dolby Atmos. Μπορεί να τραβήξει βίντεο 4Κ 30fps, FullHD 30fps, FullHD 60fps και slow motion video HD στα 480 fps και HD στα 240 fps.

Xiaomi Mi A3

Τιμή Black Friday 199 ευρώ

, Black Friday 2019: Τρία smartphones που ξεχωρίσαμε

Το Xiaomi Mi A3 έρχεται με οθόνη 6.1 ιντσών τεχνολογίας AMOLED με ανάλυση HD+ (1560×720 pixel), επεξεργαστή Snapdragon 665, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB (δέχεται κάερτες μνήμης micro SD έως 256GB). Διαθέτει τριπλή κάμερα 48MP + 8MP + 2MP, selfie camera 32 Megapixel, μπαταρία με χωρητικότητα 4030 mAh με γρήγορη φόρτιση και γυαλί Gorilla Glass 5 μπροστά πίσω. Το Xiaomi Mi A3 έρχεται με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη, αναγνώριση προσώπου (face recognition) και ραδιόφωνο FM.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
akis

χαχαχα… στο σκρουτζ εδω και μηνες ειναι πολυ πιο φτηνα……!!!

Μ

Όπως πάντα θα φύγει παλιατζουρα τρελή…..

Captain Picard

Κύριε Κώστα, θα φύγουν οι παλιατζούρες σε όλες τις περιπτώσεις. Στην Ελλάδσα είμαστε!

Φώτης Μπραουδάκης

Όλα τα καταστήματα έχουν τα ίδια συγκεκριμένα κινητά στις ίδιες ακριβώς τιμές, διαφορά ούτε μισό ευρώ. Κάνει λίγο άσχημη εντύπωση, τι λέτε; Μη σχολιάσω τη ποικιλία και το ποσοστό των εκπτώσεων που πιο πολύ θυμίζει mid season sale παρά black friday.

Nickolas

Αυτό οφείλεται γιατί την έκπτωση σε αυτές τις περιπτώσεις την κάνουν οι εταιρείες και όχι τα καταστήματα.
Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι χειρότερο, κοιτούσα για εκτυπωτή που υποτίθεται έβγαλε σε προσφορά και τον δείχνει στα 54,90 από 80 ευρώ περίπου και η πλάκα είναι οτι το skroutz το έδειχνε στο ίδιο κατάστημα 45 ευρώ που σημαίνει το είχαν σε μεγαλύτερη έκπτωση και ανέβασαν την τιμή του ειδικά για το Black Friday απλά δεν πρόλαβε να ενημερωθεί το skroutz αχαχα

Costas Georgiou

Το Sony Xperia 5 το ψάξατε πολύ για να το βρείτε εκεί στο Techblog… 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 :)…. lol lol lol

djfapples

Είναι το καλύτερο από τα τρία κ από πολλά άλλα

Vladimiros

Ελπιζω να κανεις χιουμορ…γιατι αν μιλας στα αληθεια πρεπει να ασχοληθεις περισσοτερο με την τεχνολογια για smartphones..

Xristos

Ασχολειται…γιαυτο ειπε αυτο που ειπε. Θα συμφωνησω μαζι του.

Edy Mark

Aυτό δεν είναι Black Friday, δεν είναι καν έκπτωση. Ας είναι καλά τα Σκρουτζομάγαζα. Έπεσα πέρυσι στο Μόναχο σε Black Friday και οι τιμές ήταν τουλάχιστο οι μισές. Εδώ μας δουλεύουν.

xtc

Το Α80 πάντως στο Σκρουτζ κάνει 391….τι black Friday μου λέτε.

Ιωάννης jb

Μπαίνετε skroutz βλέπετε μια τιμή και βουρ..
Το ότι κανένα από αυτά τα καταστήματα που το δίνουν σε χαμηλότερη τιμή δεν έχει eu για να έχεις εγγύηση το προσπερνάμε..
Όπως συμβαίνει και σε κινέζικα.. που μετά το εξάμηνο συνήθως αρχίζουν τα προβλήματα τα στέλνετε info quest τρώτε το άκυρο κ ξανά πίσω για να πάνε Κίνα.. Με δικά σας έξοδα.. Infoquest δε ξέρει να απευθυνθείτε στο βουλγαρομαγαζο που τα πήρατε.. Alibaba..
Η χαμηλότερη τιμή του a80 με εγγύησή είναι 425 και βάλε κανα 5-10 τα μεταφορικά πάμε πάνω από τα 430!
429 με εγγύησή κανονικά! Τώρα στη Black Friday! πας το smartphone στο μαγαζί που το πήρες αν πάθει κάτι και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, πας ξανά όταν είναι έτοιμο και το παίρνεις!
Ούτε να ψάχνεις τηλ για το σέρβις ούτε στειλτο στο σέρβις ούτε να σε χρεώσουν και την επιστροφη και να σου το σέρβις και.. Και.. Και.. ταλαιπωρία!! 20ρικο στο νερό! Μη σου βγει και παραπάνω..

Con456

Μπράβο πες τα , γιατί όλοι έξυπνοι το παίζουν με το Σκρουτζ

dim

ποιος σου ειπε εσενα οτι δεν εχουν εγγυηση και το λες και με τοση σιγουρια μωρε??ψαξε λιγο να δεις τι γινεται και μετα ελα να τα χωσεις

Vendetta

Κινητό note 8 από skroutz. Εμφάνισε πρόβλημα στη μπαταρία. Από το κατάστημα skroutz το οποίο έχει εισάγει εκτός ΕΕ. Πήγα στην αντιπροσωπεία της Sammy και το έφτιαξαν δωρεάν επειδή ήταν σε εγγύηση. Κινητό P30 το ίδιο, από γνωστό μαγαζί στο skroutz στην ομόνοια. Φίλος αγόρασε oneplus από μαγαζί του skroutz. Το έστειλε και μέσα σε 6-7 μέρες του είχε έρθει επισκευασμένο.
Αγόρασα από ebay το huawei band 5 (Κίνα) κσι έσπασα το τζαμάκι. Το πήγα στην αντιπροσωπεία και τους ρώτησα εάν είχε κάποια αστοχία από την εταιρία θα μου το φτιάχνατε δωρεάν? Και μου είπαν ναι. Προφανώς και αναμένω να με πάρουν τηλέφωνο να με ενημερώσουν για το κόστος επισκευής που θα το πληρώσω εγώ διότι είναι δικό μου φταίξιμο.

Χρηστος

Εχεις παρει ποτε κινητο απο το σκρουτζ, σου χει βγαλει προβλημα και το πηγες με εγγυηση που εχουν ολα τα κινητα πλεον 2 χρονια και σου ειπαν δεν στο φτιαχνουμε;
Εχω παρει 5 κινητα μεχρι τωρα απο το σκρουτζ, τα 2 τα πηγα στο σερβις κανονικοτατα και μου τα φτιαξανε.
Ειδικοτερα το ενα ηταν το Xperia Z3 που ηταν αδιαβροχο και περασε νερο μεσα! Πηγα το κινητο στην αντιπροσωπια μου το φτιαξανε μεσα σε 2 μερες και το παρελαβα με 3 σελιδες ανταλλακτικα!
Αυτο το περι τα σκρουτζομαγαζα μας κοροιδευουν να το κοψετε! Οι μεγαλο-εταιρειες σας κοροιδευουν και σας τρωνε τα λεφτα!
Δεν γινεται ενα κινητο που βγαινει στην Αμερικη να κανει 1000$ και να χει εδω 1000 ευρω στην αλυσιδα καταστηματων…. Για αυτο τα σγκρουτζομαγαζα πανε και το βαζουν σε αντιπροσωπευτικη τιμη!

xtc

Όλα έχουν εγγύηση κανονικότητα. 2 φορές πήρα OnePlus από το Σκρουτζ, ΝΑΙ κινεζικό ήρθαν το πήραν από το σπίτι μου όταν είχε πρόβλημα το έστειλαν στην αντιπροσωπεία ΤΖΑΜΠΑ με ενημέρωσαν για το πρόβλημα και μου επιστράφηκε καινούργιο σε λιγότερο από 5 ημέρες χωρίς ούτε 1 ευρώ από την τσέπη μου. Ενώ ότι έχω πάρει από καταστήματα πχ Γερμανός έβγαλε πρόβλημα το πήρανε μου γρατσουνισαν την οθόνη ξαναπήγα πίσω δεν το φτιαχνανε και η όλη διαδικασία μου πήρε 3 εβδομάδες!! Κάτσε κλάψε πανεξυπνε εσύ και ο παρέας από κάτω σου.

Θοδωρής Λ

Αυτο που λες ισχύει μονο στα xiaomi. Samsung, και Huawei/Honor που εχω επισκευαζονται κανονικοτατα στα επισημα σερβις. Επισης θα εχεις πολυ πιο γρηγορα το κινητο στα χερια σου αν το πας μονος παρα να το στειλεις μεσω του μαγαζιου που το αγορασες. Η samsung επισκευαζει το πολυ σε μια ωρα οταν υπαρχει το ανταλλακτικο. Λιγο περισσοτερο στη Huawei.

Thodoras

Γιαννάκη πες αλεύρι,το skroutz σε γυρεύει!

Vendetta

Ιωάννης jb έχεις γράψει αρκετά μαργαριτάρια και συγκεκριμένα υπάρχει μία κλιμάκωση αυτών το τελευταίο καιρό. Συνοψίζοντας έχουμε τα εξής: 1. Η Αpple, Sony, Sammy έχουν καθαρά κέρδη από τη πώληση κάθε ναυαρχίδας 200-400 ευρώ ενώ οι κινέζικες εταιρίες έχουν καθαρό κέρδος ανά ναυαρχίδα 50€ (χωρίς πηγές χωρίς τπτ. έψαξες και έμαθες και καλά) 2. Άλλη στιγμή το XZ1 θεωρείται ναυαρχίδα όταν λανσαρίστηκε και άλλη εποχή δεν αποτελεί ναυαρχίδα. Ανάλογα το κοινό και που θέλεις να στοχεύσεις. 3. Το χθεσινό μαργαριτάρι. Μαγαζιά του skroutz δίνουν χαμηλότερη τιμή χωρίς εγγύηση eu. Λογικό. Τι θα επιθυμούσε ένα μαγαζί του skroutz? Να δώσει κινητά χωρίς να ενημερώνει τον κόσμο ότι έχουν εγγύηση και όταν παρουσιαστεί πρόβλημα να αναγκαστεί ο πελάτης να πληρώσει και με τη σειρά του να κάνει αρνητική κριτική στο κατάστημα. Το όραμα κάθε ηλεκτρονικού καταστήματος!!! Αγόρασε φθηνά, πούλα φθηνά, βγάλε μικρό καθαρό κέρδος και λάβε αρνητικά reviews. Υπάρχει και ακόμα ένα σενάριο σε όλα αυτά το οποίο βέβαια έχει μικρή πιθανότητα. Στο έχω ξαναπεί και σε προηγούμενο άρθρο. Έχεις μία άναρχη μορφή σκέψης που δεν μπορείς να την αποτυπώσεις στο γραπτό λόγο με αποτέλεσμα να χρειάζεται ισχυρή αποκρυπτογράφηση από τον αναγνώστη. Σε αυτή την περίπτωση έχεις ένα ελαφρυντικό. Πρόσεξέ το και… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.