Black Friday: iPhone 12 mini 128GB με 499 ευρώ

iPhone 12 Mini Black Friday, Black Friday: iPhone 12 mini 128GB με 499 ευρώ

Το iPhone 12 Mini είναι ένα κινητό που δεν θα αγόραζα – δεν μου άρεσε όταν το είχα δοκιμάσει – όποιος όμως το έχει βάλει στο μάτι και το θέλει, βγήκε σε προσφορά Black Friday 2022 με τιμή χώμα 499 ευρώ και μάλιστα στην έκδοση 128GB όχι την μικρή την 64GB.

Update 22/11: Το iPhone 12 Mini 256GB, βγήκε σε τιμή Black Friday 599 ευρώ.
Update 21/11: Λίγες ώρες αργότερα τα αποθέματα δείχνουν ότι εξαντλήθηκε.

Πρόκεται για μια εξαιρετικά χαμηλή τιμή που αυτή τη στιγμή δεν χτυπάει κανένα από τα ηλεκτρονικά καταστήματα που φιλοξενούνται σε Skroutz και Best Price. Το βρήκαμε στον κατάλογο Black Friday της ΓΕΡΜΑΝΟΣ και διαθέσιμο σε όλα τα χρώματα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, όλες οι μεγάλες αλυσίδες Retailers είχαν βγάλει συντεταγμένα στην χαμηλότερη τιμή το iPhone 11 με 499 ευρώ και το iPhone 13 με 869 ευρώ και κατόπιν αναγκάστηκαν τα καταστήματα του Skroutz και Best Price να ρίξουν και αυτά την τιμή.

Γίνονται πραγματάκια τη φετινή Black Friday; Περιμένουμε να δούμε και άλλες καλές τιμές που θα τονώσουν τον ανταγωνισμό. Και δεν συζητάμε για Black Friday Αμερικής με προϊόντα μισοτιμής, αναφερόμαστε στην ελληνική Black Friday με εκτπώσεις.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Marinos

Να είσαι καλά. Πούλησα το 11, πήρα και 75€ επιστροφή από Eirobank. Έβαλα λίγο πάνω από 100€ και το πήρα καινούργιο κι το μεσημέρι είχε εξαντληθεί!

Makis

Το 13 αξίζει επίσης με 738.65€ με επιστροφή 15% Eurobank. Δεν έχει υπάρξει τόσο χαμηλή τιμή και 36 άτοκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.